frosch 30.01.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu Jak to dobrze że na Śląsku nie mieszkam Mycie okien i prasowanie to dwie rzeczy których unikam jak ognia szkoda , ze blizej nie mieszkamy , bo akurat przy tych czynnosciach sie relaxuje moge jeszcze prac, gotowac nie lubie piec ciast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało dobrze wiedziec , dziekuje jak znam zycie kupie sobie , a cora wysmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało muszę przetestować a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba jeju jak dobrze że moich przodków na zachód wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało muszę przetestować a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego to chyba tylko Gloria in excelsis Deo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 nie lubie piec ciast a ja lubię...kiedyś wszystkie imprezy rodzinne zaopatrywałam w ciasta. Gotować też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Już nowa stronka jea gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało muszę przetestować a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego to chyba tylko Gloria in excelsis Deo chyba Dereło ...tak moje dziecię kiedyś śpiewało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba jeju jak dobrze że moich przodków na zachód wywiało popatrz a moja mame ze Szczecina do takiego syfu cos(ktos) przyciaglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało muszę przetestować a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego to chyba tylko Gloria in excelsis Deo chyba Dereło ...tak moje dziecię kiedyś śpiewało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaroW 30.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba po tygodniu jeszcze cos widac Ślązaczki mają w genach zapisane zamiłowanie do porządku Pamiętam jak jeździliśmy w Bieszczady i wynajmowaliśmy domki na kempingu w Lesku . My jak przyjeżdżaliśmy to bagaże z auta , my hop na leżaczki i jakieś piwko do rączek A jak Ślązacy przyjeżdżali to panowie i owszem , piweczko ale panie pobyt zaczynały od ogólnego sprzątania domku , mycia okien i wieszania firanek I tak było zawsze , a jeździliśmy tam z dziesięć lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 śpiewała jeszcze: jaka pyszna sarna parska raźno koń jak jej zwracałam uwagę że nie sarna a sanna to oburzona mówiła że się nie znam pani w przedszkolu tak śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ??? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego Od jakiegoś czasu używam Dove . Obecnie na tapecie jest Invisible Dry , wcześniej był taki w różowo-beżowym pojemniku , nie pamiętam jak się nazywa Działają dobrze a i zapach mają chyba niezły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ??? ??? ??? dzien dobry .........jestem z..Kobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 a ja mam problem z zapachami z dezodorantem największy ...w sklepie jest ok. a potem mi śmierdzi mam już niezłą kolekcję na półce chciałabym coś delikatnego, niezbyt wyróżniającego a jednocześnie dobrze zabezpieczjącego Od jakiegoś czasu używam Dove . Obecnie na tapecie jest Invisible Dry , wcześniej był taki w różowo-beżowym pojemniku , nie pamiętam jak się nazywa Działają dobrze a i zapach mają chyba niezły . zanotuję i przy nalbliższej okazji wypróbuję teraz testuję adidasa na razie ciężko nam ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba po tygodniu jeszcze cos widac Ślązaczki mają w genach zapisane zamiłowanie do porządku Pamiętam jak jeździliśmy w Bieszczady i wynajmowaliśmy domki na kempingu w Lesku . My jak przyjeżdżaliśmy to bagaże z auta , my hop na leżaczki i jakieś piwko do rączek A jak Ślązacy przyjeżdżali to panowie i owszem , piweczko ale panie pobyt zaczynały od ogólnego sprzątania domku , mycia okien i wieszania firanek I tak było zawsze , a jeździliśmy tam z dziesięć lat zatem to geny myslalam , ze mam cos z przysadka mozgowa dlatego jezdze pod namioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 śpiewała jeszcze: jaka pyszna sarna parska raźno koń jak jej zwracałam uwagę że nie sarna a sanna to oburzona mówiła że się nie znam pani w przedszkolu tak śpiewa moja corka tez przekrecala (zreszta do dzisiaj tak ma ....po mnie , a ja po moim tacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba po tygodniu jeszcze cos widac Ślązaczki mają w genach zapisane zamiłowanie do porządku Pamiętam jak jeździliśmy w Bieszczady i wynajmowaliśmy domki na kempingu w Lesku . My jak przyjeżdżaliśmy to bagaże z auta , my hop na leżaczki i jakieś piwko do rączek A jak Ślązacy przyjeżdżali to panowie i owszem , piweczko ale panie pobyt zaczynały od ogólnego sprzątania domku , mycia okien i wieszania firanek I tak było zawsze , a jeździliśmy tam z dziesięć lat zatem to geny myslalam , ze mam cos z przysadka mozgowa dlatego jezdze pod namioty A w namiotach też się okienka do mycia znajdą I podłogę zamieść trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts