forum_user 30.01.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pisali że to gaciorki walentynkowe Ale na karnawał też się nadają A są słowa ???, zresztą ja to się do spiewania nie za bardzo nadaję to tak jak ja, ale i tak zaśpiewam jak trzeba bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pisali że to gaciorki walentynkowe Ale na karnawał też się nadają A są słowa ???, zresztą ja to się do spiewania nie za bardzo nadaję to tak jak ja, ale i tak zaśpiewam jak trzeba bedzie ja zaspiewam ............w zaciszu domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Froscha ale pod spód zawsze możesz włożyć a maseczka jest dobra na każde wnętrza nawet te na zewnątrz nieglupie , nieglupie moze jak zrobie paski markerem to sie nie zetra przez 3dni I nawet może na Walentynki zostanie na przyszly rok? lyzka na to : niemozliwe Mozna zrobić tatuaż. na gatkach sie przyoszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Froscha ale pod spód zawsze możesz włożyć a maseczka jest dobra na każde wnętrza nawet te na zewnątrz nieglupie , nieglupie moze jak zrobie paski markerem to sie nie zetra przez 3dni I nawet może na Walentynki zostanie na przyszly rok? lyzka na to : niemozliwe Mozna zrobić tatuaż. na gatkach sie przyoszczędzi nieglupie , nieglupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ciekawe czy oleczka juz z synkiem w domciu Jakby była w domciu to pewnie by sie zameldowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ciekawe czy oleczka juz z synkiem w domciu Jakby była w domciu to pewnie by sie zameldowała. pewnie czasu nie ma zreszta niedziwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dobry wieczór dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czesc chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć dziewczyny i chlopaku (na razie jeden?- tak czy inaczej liczy się jakość nie ilość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witaj ave spiewamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witaj ave spiewamy ? dlaczego nie?! melodia jest...... słowa.... no to trzeba by może coś zapodać....bo jak mawiali starozytni rem tene verba sequentur... (nijak ma się to do sytuacji, ale... kto dbałby o takie szczegóły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć dziewczyny i chlopaku (na razie jeden?- tak czy inaczej liczy się jakość nie ilość ) rozpieszczasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wyskakuję na kolacje, zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) pepitka to potem jakos dopasuje do melodii kto zaczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć dziewczyny i chlopaku (na razie jeden?- tak czy inaczej liczy się jakość nie ilość ) rozpieszczasz mnie mam niejaką słabość do gitarzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wyskakuję na kolacje, zaraz wracam s m a c z n e g o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) [b]pepitka[/b] to potem jakos dopasuje do melodii no to zceka ją cężka praca (czy ona o tym wie? ) kto zaczyna ? szukam weny............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czy dzień deszczowy, czy słoneczna spiekota idzie dalej nasza piechota.... eeeeeeeeeeeee chyba nie to nie to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak tam dziewczyny ? cwiczycie juz piosenke forumowa autorstwa naszego andre ? A są już słowa? pepitka wymysla ,ale melodie trza opanowac do perfekcji mam nadzieję ze będzie tam coś o RW nooo.......musowo HEJ!!! Tak naprawdę to tylko o nas jest ta piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czy dzień deszczowy, czy słoneczna spiekota idzie dalej nasza piechota.... eeeeeeeeeeeee chyba nie to nie to..... maszeruje , tupie noga pewnie zaraz nam pomoga eeeee.......goopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts