andre59 30.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no śpiewacie tę pierwszą zwrotkę? nie będziemy obciachu robić podpierając się kartką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no śpiewacie tę pierwszą zwrotkę? nie będziemy obciachu robić podpierając się kartką Śpiewamy. Cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 [kawe mam w d...... - znaczy w d...omku czy w d...uzym kubku muszę na moment zniknąć, dziecko domaga sie swojej porcji....gg ale bedę intensywnie myśleć nad słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://images1.fotosik.pl/297/afb6a81b2ce852f3.gif O ludzie..... jak zabe kocham !!!!!!!!!!!! cudo!!!!!!!!! jutro ja wkleje (dzis mam rozsetnienie jazni : RW,gadacz , skype i komora ...Warka .....niezla ze mnie kawalarka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje co takie galy robisz pepitka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 [kawe mam w d...... - znaczy w d...omku czy w d...uzym kubku muszę na moment zniknąć, dziecko domaga sie swojej porcji....gg ale bedę intensywnie myśleć nad słowami ty to jednak bystra jestes daj im szlaban za cokolwiek na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ref: Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki mamy jeszcze na to czas. .... co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje co takie galy robisz pepitka ? A tak jakoś mi się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje ????? dobra , wybaczam nie jestem pamietliwa masz szczescie , ze cie lubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ok ok przeprasazm za brzydka literke d juz nie bede dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mój brat przyszedł i mnie maltretuje, zebym poszła stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 juz wam wyjasniam szukalam dlugo takich ladnych aktualnych na czasie gaci dla jea , a on ich nawet nie zauwazyl pewnie dlatego , ze dostal ich multum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje ????? dobra , wybaczam nie jestem pamietliwa masz szczescie , ze cie lubiem dalej nie wiem o co chodzi... może zostanę w nieświadomości, nie będę się kajał ja Cię bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mój brat przyszedł i mnie maltretuje, zebym poszła stąd to idz , ale wez sprzet ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 streszczenie: jea bumbnoł, dostal gatki, baaardzo "twarzowe" , ostatni raz takie dostal dlaczego? za te kawe w KK? kawe mam w d...... i tak uciekala dziekuje za dziekuje ????? dobra , wybaczam nie jestem pamietliwa masz szczescie , ze cie lubiem dalej nie wiem o co chodzi... może zostanę w nieświadomości, nie będę się kajał ja Cię bardziej patrz wyzej wyluzuj jea , sorry , ze bylam dla ciebie wredna wybacz ................... i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mój brat przyszedł i mnie maltretuje, zebym poszła stąd to idz , ale wez sprzet ze soba Taaaa..... To nie jest takie łatwe. Jutro un kończy 18 lat i muszę się nastawić na to traumatyczne wydarzenie..... Narka!!!!!!! Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mój brat przyszedł i mnie maltretuje, zebym poszła stąd to idz , ale wez sprzet ze soba Taaaa..... To nie jest takie łatwe. Jutro un kończy 18 lat i muszę się nastawić na to traumatyczne wydarzenie..... Narka!!!!!!! Bawcie się dobrze pa pepitka spij spokojnie i pochajaj juzka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wybaczcie mi moi drodzy moje chamskie zachowanie dzisiaj pewnie piwo mi nie sluzy wroce jak wytrzezwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts