beti555 31.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 to ja mam a propos gaci jeszcze, która miaa takie? da sie chdzic ? Chodzic pewno się nie da, ale do leżenia [jak widać na załąćzonym obrazku] pewno nadają się wyśmienicie A jak juz sie troche polezy, to trzeba je szybko zdjąc Może nawet samej nie trzeba się fatygować Nawet napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 to ja mam a propos gaci jeszcze, która miaa takie? da sie chdzic ? http://img221.imageshack.us/img221/1021/161880773ho8.jpg Chodzic pewno się nie da, ale do leżenia [jak widać na załąćzonym obrazku] pewno nadają się wyśmienicie A jak juz sie troche polezy, to trzeba je szybko zdjąc a te perełki to się odpina jakoś Te perełki to się zębami odgryza , jedną po drugiej .... ale zdecydowanie potrzeba pomocy w odgryzaniu, by se karku nie skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 to ja mam a propos gaci jeszcze, która miaa takie? da sie chdzic ? http://img221.imageshack.us/img221/1021/161880773ho8.jpg Chodzic pewno się nie da, ale do leżenia [jak widać na załąćzonym obrazku] pewno nadają się wyśmienicie A jak juz sie troche polezy, to trzeba je szybko zdjąc a te perełki to się odpina jakoś Te perełki to się zębami odgryza , jedną po drugiej .... ale zdecydowanie potrzeba pomocy w odgryzaniu, by se karku nie skręcić wystarczy zęby wyjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 wystarczy zęby wyjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Chłopaki i dziewczyny, wpadłam do Wa w przerwie między faszerowaną szynką a sałatką z kalafiora Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu No i witam nowego Rekordowicza A teraz idę do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 wystarczy zęby wyjąć... no teraz to ja oplułam monitor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 SławekD-żonka"]wystarczy zęby wyjąć... ooo co tu tak protetycznie cześć wszystkim z samego ra..... ta... juz po południu jak ten czas szybko leci PP braciszkowi wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a ja dzis o 19-tej w pracy,..... bleeeale trudno, musiałam te wpisy załatwić, wiec teraz bede tu siedzieć, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam przelotnie pozdrawiam naszą nową koleżankę Beatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam przelotnie pozdrawiam naszą nową koleżankę Beatkę a dziękuję, dziekuję skutecznie wyleczyłam sie z forum slubnego, ale z forum chyba nie umiem się wyleczyć, więc tym bardziej mi miło z powodu miłego przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam przelotnie pozdrawiam naszą nową koleżankę Beatkę a dziękuję, dziekuję skutecznie wyleczyłam sie z forum slubnego, ale z forum chyba nie umiem się wyleczyć, więc tym bardziej mi miło z powodu miłego przyjecia Ja też witam na RW. Tylku tu jest zawsze sympatycznie (chociaz bywały krotkie spięcia dawno temu ) A koleżankę kojarzę z "Gęby.." Ten sam facet nam sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 hmm, podejrzewam, że podobał się większości, ale nie wszystkie się "otworzyły" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może niektóre są.. hmm... wstydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Albo mąż bardzo zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Albo mąż bardzo zazdrosny To jak to z tobą jest, wstydliwa czy mąż zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja czasem wstydliwa, On czasem zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja czasem wstydliwa, On czasem zazdrosny Z wiekiem wam przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Aktualny stan forumowej piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 a może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts