andre59 31.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka to zależy z jaką grupą młodzieżową sią identyfikuje (podpowiada Piotrek)... cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką no coś Ty , takie prezenty to są dobre dla facetów w moim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 zajrzę później,na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką no coś Ty , takie prezenty to są dobre dla facetów w moim wieku przeca możemy se przy okazji pofilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką no coś Ty , takie prezenty to są dobre dla facetów w moim wieku Ale młodzież teraz jest "dojrzalsza" w tych sprawach tzn szybciej wszystko sie odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dobry wieczór wszystkim Padam na część przednią głowy. 45 min w basenie z synem to dla mnie duuuży wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dobry wieczór wszystkim Padam na część przednią głowy. 45 min w basenie z synem to dla mnie duuuży wysiłek Dobry wieczór Taki "basenowy" wysiłek, to najlepsze co może być przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dobry wieczór wszystkim Padam na część przednią głowy. 45 min w basenie z synem to dla mnie duuuży wysiłek Dobry wieczór Taki "basenowy" wysiłek, to najlepsze co może być przed snem Racja! Kolację już zjadłam z wilczym apetytem, teraz marzę o łóżku. Ale to jeszcze za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ja wymiękłam, posłuchajcie piosenka pod tytułem "korpuch" na zachętę pierwszy wers: "nie musisz mieć nogi, po prostu bądź..." http://www.wrzuta.pl/audio/pCCGDzd2WQ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może łózko wodne? http://www.lozkawodne.pl/octopus_g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką no coś Ty , takie prezenty to są dobre dla facetów w moim wieku Ale młodzież teraz jest "dojrzalsza" w tych sprawach tzn szybciej wszystko sie odbywa może i szybciej beti, ale "po łebkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ja wymiękłam, posłuchajcie piosenka pod tytułem "korpuch" na zachętę pierwszy wers: "nie musisz mieć nogi, po prostu bądź..." http://www.wrzuta.pl/audio/pCCGDzd2WQ/ eeee, cos nie tak mi sie skopiowało, poprawie, jak znajde jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jakub za życzenia dziękuje i, jak to zwykle bywa i jest zgodne z jego charakterem, oczekuje stosownego prezentu Co by tu na prezent dla osiemnastolatka Jak to co... dziewczyna owinięta wąską tasiemką, może być sznurówką no coś Ty , takie prezenty to są dobre dla facetów w moim wieku Ale młodzież teraz jest "dojrzalsza" w tych sprawach tzn szybciej wszystko sie odbywa może i szybciej beti, ale "po łebkach" Tak, podobno, z wiekiem "sie smakuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może kawki? Bo ja o każdej porze mogę ją wypić http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Moze drineczka? http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_warstwy_242.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Joł! Przyniosłam Wam trochę jedzenia urodzinowego-jeśli macie ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A co to kawka i drineczek inie ma chętnych No cóż sama musze to dokończyć A moze jednak ktoś zajży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Joł! Przyniosłam Wam trochę jedzenia urodzinowego-jeśli macie ochotę Jakoś nie było tego wpisu jak odpowidałam czy juz zle widzę Cześc Pp To co pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ale tu dziś hajnie było , i nawet Beatka dołączyła I ubiory z perłami, ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 PP jetseś czy liczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts