Jajcek 31.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć oj mozesz sie do meza sasiadki poprzytulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Bry wieczór Piotrek w wannie to mogę trochę poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć jasne, gorzej, gdy w domu sa dwa komputery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Bry wieczór Piotrek w wannie to mogę trochę poklikać Cze AAndre daaffnoo cie nie widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Andre nie rozumiem czego nie rozumiesz? nie było mnie bo sufit w gabinecie i sieni malowałem A to już teraz rozumiem ładnie powiedziane w sieni Ostatnio jakoś nikt nie przyzanje sie do sieni tylko są przedsionki, wiatrołapy itp A sień to sień Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć oj mozesz sie do meza sasiadki poprzytulac Sąsiadka ma 80 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 [quote="andre59]Bry wieczór a bry, bry Piotrek w wannie to mogę trochę poklikać :wink czyscioszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Andre nie rozumiem czego nie rozumiesz? nie było mnie bo sufit w gabinecie i sieni malowałem A to już teraz rozumiem ładnie powiedziane w sieni Ostatnio jakoś nikt nie przyzanje sie do sieni tylko są przedsionki, wiatrołapy itp A sień to sień Pozdówka Mi się "wiatrołap" nie podoba. Siakieś takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 NO i na koniec oznajmiam, ze dziś snieg sioe wyśmienicie lepił Kto co ulepił Ja bałwana jednego i pół drugiego Ma stanąć rodzina nasza bałwanowa przed domem Ja jestem Dobra zmykam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Andre nie rozumiem czego nie rozumiesz? nie było mnie bo sufit w gabinecie i sieni malowałem A to już teraz rozumiem ładnie powiedziane w sieni Ostatnio jakoś nikt nie przyzanje sie do sieni tylko są przedsionki, wiatrołapy itp A sień to sień Pozdówka no ta nie ma to jak sien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Bry wieczór Piotrek w wannie to mogę trochę poklikać Cze AAndre daaffnoo cie nie widzial jak łazisz gdzieś po śiwecie zamiast posty nabijać to nic dziwnego, że mnie nie widziałeś Cześć Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć oj mozesz sie do meza sasiadki poprzytulac Sąsiadka ma 80 lat... ale moze meza ma 50 lat mlodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć oj mozesz sie do meza sasiadki poprzytulac Sąsiadka ma 80 lat... to może ma synka.......... albo..... wnuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć oj mozesz sie do meza sasiadki poprzytulac Sąsiadka ma 80 lat... to może ma synka.......... albo..... wnuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 punkt na odchodne gratki Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 chyba czas czajniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ok, ja sie żegnam z mężem sie trzeba (głupio brzmi że trzeba) poprzytulac no to do juterka, pa Trzeba, nie trzeba - zawsze warto Tylko go trzeba przy sobie mieć jasne, gorzej, gdy w domu sa dwa komputery To można mu maila wysłać "Czas do łóżka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 sam przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 chyba czas czajniczyć chyba tak raptem cos okolo 50 postow zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts