Maxtorka 01.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Maxi .....spotkałaś sie z wyrodnieniem żuchwy ? od miesiąca boli mnie zawias żuchwy .....mój dentysta sugeruje jakiś laser Myślisz o zwyrodnieniu stawu skroniowo-żuchwowego pewnie . Nie jest to częste schorzenie ale kłopotliwe . O leczeniu laserem nie słyszałam , muszę trochę po necie poszperać . Leczenie generalnie podejmuje sie w zależności od przyczyny zwyrodnienia . Najczęściej stosuje się taką specjalną szynę nazębną , którą pacjent zakłada na noc . Ma to na celu głównie rozluźnienie mięśni i niedopuszczenie to zaciskania zębów bądź zgrzytania zębami . Zaleca się też kontrolowanie otwierania ust ( szerokie otwieranie jest zabronione ) i pewne ćwiczenia . Ale to pewnie Twój lekarz Ci juz powiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 W Gdańsku tak pada, ze ryby wariują http://www.gify.amor.pl/ryby/ryby17.gif w gdańsku pada? wiecie co? chciałabym czasem będąc w pracy zobaczyc jak pada... ps: pracuję na minus pierwszym piętrze w kotłowni Parking podziemny ??? nieeee budynek w którym pracuje ma również -1 pietro tu znadują się aule wykładowe i "nasz dział".... brakuje mi słoneczka troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńdoberek Kawki chętnie się napiję Beatka a Merci to jakie Ci zostało ? Marcepanowe i truflę biorę w ciemno U nas całą noc jak w kieleckiem pi.dziło hm ,a co do merci? wyjedzone : -marcepan (jako pierwszy) -czarno-białe (jako drugie) -orzechowe (jako trzecie) -kawowe (jako czwarte) pozostałe są, zawsze mi te same zostają, do częstowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widzę ,że Nowa Buzia ,a nawet dwie do nas dołączyły cześć Beatko ......jak serwujesz kawę to ja poproszę mocnistą ,bo mi łeb od wczoraj napierdziula chyba przez te wiatry Ew-Ka, witam serdecznie no patrzcie, "minutke" mine nie było, a tu juz pół watku naplotkowane, chyba musze rzucic prace, by nadrobić to wszystko, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńdoberek Kawki chętnie się napiję Beatka a Merci to jakie Ci zostało ? Marcepanowe i truflę biorę w ciemno U nas całą noc jak w kieleckiem pi.dziło hm ,a co do merci? wyjedzone : -marcepan (jako pierwszy) -czarno-białe (jako drugie) -orzechowe (jako trzecie) -kawowe (jako czwarte) pozostałe są, zawsze mi te same zostają, do częstowania Hehehe, u mnie najpierw znikają - czarno białe -> SławekD jest temu winien - orzechowe - nugatowe A na wielkim głodzie to reszta też wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńdoberek Kawki chętnie się napiję Beatka a Merci to jakie Ci zostało ? Marcepanowe i truflę biorę w ciemno U nas całą noc jak w kieleckiem pi.dziło hm ,a co do merci? wyjedzone : -marcepan (jako pierwszy) -czarno-białe (jako drugie) -orzechowe (jako trzecie) -kawowe (jako czwarte) pozostałe są, zawsze mi te same zostają, do częstowania To trufle odkładaj gdzieś na boczek albo do szufladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 W Gdańsku tak pada, ze ryby wariują http://www.gify.amor.pl/ryby/ryby17.gif w gdańsku pada? wiecie co? chciałabym czasem będąc w pracy zobaczyc jak pada... ps: pracuję na minus pierwszym piętrze w kotłowni Parking podziemny ??? nieeee budynek w którym pracuje ma również -1 pietro tu znadują się aule wykładowe i "nasz dział".... brakuje mi słoneczka troche... Bardzo proszę http://www.svt.pl/slonce3d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry U mnie też piździło, nawet prąd oczywiście padł, na szczęście już jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 koniec... ale czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 koniec... To byłby zbyt szybki koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aniu gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 czym tu dzisiaj częstują biorę wszystko prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 301 2. inż. Mamoń - 265 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 145 5. Joanna i Janusz - 140 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. monka - 44 18. Frosch, andrzejka - 41 19. Aga J.G - 40 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia, andre59 - 34 25. Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. jea - 26 31. pp - 24 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson, ave! - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, , Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 STRESZCZENIE W poprzednim odcinku było o sieni, przytulaniu i wielkim wietrze. A w międzyczasie przyszedł luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aniu gratki Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aniu -Gaciorki http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2247.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry U mnie też piździło, nawet prąd oczywiście padł, na szczęście już jest OK. Jak jest zima pani kierowniczko , to musi być zimno W końcu z wietrznego zakątka północy jesteś , a to zobowiązuje Dzieńdoberek i gaciorki http://www.1sexshop.pl/gfx-ver/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 W Gdańsku tak pada, ze ryby wariują http://www.gify.amor.pl/ryby/ryby17.gif w gdańsku pada? wiecie co? chciałabym czasem będąc w pracy zobaczyc jak pada... ps: pracuję na minus pierwszym piętrze w kotłowni Parking podziemny ??? nieeee budynek w którym pracuje ma również -1 pietro tu znadują się aule wykładowe i "nasz dział".... brakuje mi słoneczka troche... Bardzo proszę http://www.svt.pl/slonce3d.gif mmm, dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Maxi .....szyna na noc ? brrrr.....chyba już mnie przestało boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńdoberek Kawki chętnie się napiję Beatka a Merci to jakie Ci zostało ? Marcepanowe i truflę biorę w ciemno U nas całą noc jak w kieleckiem pi.dziło hm ,a co do merci? wyjedzone : -marcepan (jako pierwszy) -czarno-białe (jako drugie) -orzechowe (jako trzecie) -kawowe (jako czwarte) pozostałe są, zawsze mi te same zostają, do częstowania To trufle odkładaj gdzieś na boczek albo do szufladki ok, załatwione, wyślę ci jak uzbieram troche ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts