premiumpremium 01.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć pepitka! Ale Ci dobrze! Maxi - marcepanowe ja też uwielbiam. A w drugiej kolejności dwukolorowe Cześć Aniu! Dobrze, mi dobrze Bardzo mi się podoba Twój avatarek Dziękuję Rude górą Ja sie ostatnio taką rudowłosą dziewczyną u fryzjerki zachwycałam.... Miała piękne lsniace włosy do pasa prawie że, a do tego babeczka jej robiła "siateczkę" z cieniutkich pasemek włosów (do slubu ją czesała). Nie mogłam wzroku od niej oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam lutowo Spóźnione zyczenia dla braciszka PP Może taki prezencik bedzie dobry nareszcie PP nie będzie musiała nas opuszczać http://www.proline.pl/pictures/notebooki-notebook_acer_travelmate_4102wlmi_intel_pentium_m_740_1_73ghz_512mb_80gb_dvd_rw_microsoft_windows_xp_home.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć pepitka! Ale Ci dobrze! Maxi - marcepanowe ja też uwielbiam. A w drugiej kolejności dwukolorowe Cześć Aniu! Dobrze, mi dobrze Bardzo mi się podoba Twój avatarek Dziękuję Rude górą O tak , tak , rude jest piękne Ja jeszcze aż taka ruda nigdy nie byłam , ale się w tym kolorze świetnie czuję A do zmiany zainspirowały mnie piękne rudzielce z " Pachnidła " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam lutowo Spóźnione zyczenia dla braciszka PP Może taki prezencik bedzie dobry nareszcie PP nie będzie musiała nas opuszczać http://www.proline.pl/pictures/notebooki-notebook_acer_travelmate_4102wlmi_intel_pentium_m_740_1_73ghz_512mb_80gb_dvd_rw_microsoft_windows_xp_home.jpg sponsorujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam lutowo Spóźnione zyczenia dla braciszka PP Może taki prezencik bedzie dobry nareszcie PP nie będzie musiała nas opuszczać http://www.proline.pl/pictures/notebooki-notebook_acer_travelmate_4102wlmi_intel_pentium_m_740_1_73ghz_512mb_80gb_dvd_rw_microsoft_windows_xp_home.jpg Ale to dla niego czy dla mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam lutowo Spóźnione zyczenia dla braciszka PP Może taki prezencik bedzie dobry nareszcie PP nie będzie musiała nas opuszczać http://www.proline.pl/pictures/notebooki-notebook_acer_travelmate_4102wlmi_intel_pentium_m_740_1_73ghz_512mb_80gb_dvd_rw_microsoft_windows_xp_home.jpg Ale to dla niego czy dla mnie??? kto miał 18 Tobie ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam lutowo Spóźnione zyczenia dla braciszka PP Może taki prezencik bedzie dobry nareszcie PP nie będzie musiała nas opuszczać http://www.proline.pl/pictures/notebooki-notebook_acer_travelmate_4102wlmi_intel_pentium_m_740_1_73ghz_512mb_80gb_dvd_rw_microsoft_windows_xp_home.jpg Ale to dla niego czy dla mnie??? kto miał 18 Tobie ten drugi Kuba ma swój megasprzęt. Mi trzeba internet do laptopa Ewentualnie poczekam do wakacji, jak się na swoje przeprowadzę. Tam nie będzie brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie bedzie brata, ale bedzie net. Niezła zamiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jakoś się musicie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie bedzie brata, ale bedzie net. Niezła zamiana Ostatnio jednak doszły mnie słuchy, że brat ma zamiar się do mnie przeprowadzić Jeden pokój będzie na razie niezamieszkany, więc postanowił się tam ulokować wraz ze swoim wesołym stadkiem milusich zwierzątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chwilę mnie nie było i już nowa stronka, a w zasadzie jej koniec Czy ktoś się zna na lekach i może mi coś powiedzieć konkretnego o Asamaxie? tylko potrzebuję bardziej szczegółowych informacji niż to co można w sieci znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie bedzie brata, ale bedzie net. Niezła zamiana Ostatnio jednak doszły mnie słuchy, że brat ma zamiar się do mnie przeprowadzić Jeden pokój będzie na razie niezamieszkany, więc postanowił się tam ulokować wraz ze swoim wesołym stadkiem milusich zwierzątek chociaż wyrwij od niego ten megasprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O rany ale tu dziś ruch . No i dwie osoby z Gdańska. Pewnie jeszcze tu dziś wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć! Ale mi się dziś nic nie chce.... Siedzę na zmianę z leżeniem Głowa nie boli, bo co ma po lampce szampana się dziać Śnieg za oknem znika... Idę na allegro pogapić się na dziecięce ciuszki eh, ale ci zazdroszczę.... wiesz, tych ciuszków ja tez chce już !! eh, życie..., weryfikuje wszelkie moje plany.. Przyszły "nosiciel" owych ciuszków też całkowicie moje plany zweryfikował A jak chcesz - to proszę bardzo, do roboty!!! taaaa, do roboty..... nie mamy warunków... miszkamy z teściówką, i szwagierkami w jednym domu, mamy raptem jeden pokój i łazienkę, nawet kuchni nie mam swojej, a z dzieckiem we wspólnej kuchni sobie nie wyobrażam, szwagierki i tak chodzą obrażone, i wietrzą cały dom, jak poczują moje gotowanie (przyprawy i cała góra currry ) wiec jak juz domek będzie "ku końcowi" to sie zabieramy do roboty , no chyba że sie dzidzia sama zaplanuje, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O rany ale tu dziś ruch . No i dwie osoby z Gdańska. Pewnie jeszcze tu dziś wpadnę. marjucha!!!! Pruszcz wita okolice Pruszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć! Ale mi się dziś nic nie chce.... Siedzę na zmianę z leżeniem Głowa nie boli, bo co ma po lampce szampana się dziać Śnieg za oknem znika... Idę na allegro pogapić się na dziecięce ciuszki eh, ale ci zazdroszczę.... wiesz, tych ciuszków ja tez chce już !! eh, życie..., weryfikuje wszelkie moje plany.. Przyszły "nosiciel" owych ciuszków też całkowicie moje plany zweryfikował A jak chcesz - to proszę bardzo, do roboty!!! taaaa, do roboty..... nie mamy warunków... miszkamy z teściówką, i szwagierkami w jednym domu, mamy raptem jeden pokój i łazienkę, nawet kuchni nie mam swojej, a z dzieckiem we wspólnej kuchni sobie nie wyobrażam, szwagierki i tak chodzą obrażone, i wietrzą cały dom, jak poczują moje gotowanie (przyprawy i cała góra currry ) wiec jak juz domek będzie "ku końcowi" to sie zabieramy do roboty , no chyba że sie dzidzia sama zaplanuje, ... No właśnie. Te dzidzie już tak mają, że często same się planują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie bedzie brata, ale bedzie net. Niezła zamiana Ostatnio jednak doszły mnie słuchy, że brat ma zamiar się do mnie przeprowadzić Jeden pokój będzie na razie niezamieszkany, więc postanowił się tam ulokować wraz ze swoim wesołym stadkiem milusich zwierzątek chociaż wyrwij od niego ten megasprzęt Sprzęt to ja mam od męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O rany ale tu dziś ruch . No i dwie osoby z Gdańska. Pewnie jeszcze tu dziś wpadnę. marjucha!!!! Pruszcz wita okolice Pruszcza Okolice Pruszcza witają Pruszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O rany ale tu dziś ruch . No i dwie osoby z Gdańska. Pewnie jeszcze tu dziś wpadnę. marjucha!!!! Pruszcz wita okolice Pruszcza Okolice Pruszcza witają Pruszcz poznajesz mnie ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć! Ale mi się dziś nic nie chce.... Siedzę na zmianę z leżeniem Głowa nie boli, bo co ma po lampce szampana się dziać Śnieg za oknem znika... Idę na allegro pogapić się na dziecięce ciuszki eh, ale ci zazdroszczę.... wiesz, tych ciuszków ja tez chce już !! eh, życie..., weryfikuje wszelkie moje plany.. Przyszły "nosiciel" owych ciuszków też całkowicie moje plany zweryfikował A jak chcesz - to proszę bardzo, do roboty!!! taaaa, do roboty..... nie mamy warunków... miszkamy z teściówką, i szwagierkami w jednym domu, mamy raptem jeden pokój i łazienkę, nawet kuchni nie mam swojej, a z dzieckiem we wspólnej kuchni sobie nie wyobrażam, szwagierki i tak chodzą obrażone, i wietrzą cały dom, jak poczują moje gotowanie (przyprawy i cała góra currry ) wiec jak juz domek będzie "ku końcowi" to sie zabieramy do roboty , no chyba że sie dzidzia sama zaplanuje, ... Pewnie sam się zaplanuje My tylko pomyśleliśmy, czy to odpowiedni czas, a juzek stwierdził, ze jak najbardziej, i się "wyprodukował" Akurat wprowadzi się do swojego pokoju i swojej kołyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts