SławekD-żonka 01.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chwilę mnie nie było i już nowa stronka, a w zasadzie jej koniec Czy ktoś się zna na lekach i może mi coś powiedzieć konkretnego o Asamaxie? tylko potrzebuję bardziej szczegółowych informacji niż to co można w sieci znaleźć Nieaktualne znalazłam do tego wyczytałam to co chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie bedzie brata, ale bedzie net. Niezła zamiana Ostatnio jednak doszły mnie słuchy, że brat ma zamiar się do mnie przeprowadzić Jeden pokój będzie na razie niezamieszkany, więc postanowił się tam ulokować wraz ze swoim wesołym stadkiem milusich zwierzątek chociaż wyrwij od niego ten megasprzęt Sprzęt to ja mam od męża... pewnie na tym sprzęcie to nie takie foruma oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 O rany ale tu dziś ruch . No i dwie osoby z Gdańska. Pewnie jeszcze tu dziś wpadnę. marjucha!!!! Pruszcz wita okolice Pruszcza Okolice Pruszcza witają Pruszcz poznajesz mnie ze zdjęcia? Niestety nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć! Ale mi się dziś nic nie chce.... Siedzę na zmianę z leżeniem Głowa nie boli, bo co ma po lampce szampana się dziać Śnieg za oknem znika... Idę na allegro pogapić się na dziecięce ciuszki eh, ale ci zazdroszczę.... wiesz, tych ciuszków ja tez chce już !! eh, życie..., weryfikuje wszelkie moje plany.. Przyszły "nosiciel" owych ciuszków też całkowicie moje plany zweryfikował A jak chcesz - to proszę bardzo, do roboty!!! taaaa, do roboty..... nie mamy warunków... miszkamy z teściówką, i szwagierkami w jednym domu, mamy raptem jeden pokój i łazienkę, nawet kuchni nie mam swojej, a z dzieckiem we wspólnej kuchni sobie nie wyobrażam, szwagierki i tak chodzą obrażone, i wietrzą cały dom, jak poczują moje gotowanie (przyprawy i cała góra currry ) wiec jak juz domek będzie "ku końcowi" to sie zabieramy do roboty , no chyba że sie dzidzia sama zaplanuje, ... Pewnie sam się zaplanuje My tylko pomyśleliśmy, czy to odpowiedni czas, a juzek stwierdził, ze jak najbardziej, i się "wyprodukował" Akurat wprowadzi się do swojego pokoju i swojej kołyski zazdrość to brzydka cecha ....... ale co ja poradzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chwilę mnie nie było i już nowa stronka, a w zasadzie jej koniec Czy ktoś się zna na lekach i może mi coś powiedzieć konkretnego o Asamaxie? tylko potrzebuję bardziej szczegółowych informacji niż to co można w sieci znaleźć Nieaktualne znalazłam do tego wyczytałam to co chciałam To dobrze, bo już miałam wyrzuty sumienia, ze nie mogę pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chwilę mnie nie było i już nowa stronka, a w zasadzie jej koniec Czy ktoś się zna na lekach i może mi coś powiedzieć konkretnego o Asamaxie? tylko potrzebuję bardziej szczegółowych informacji niż to co można w sieci znaleźć Nieaktualne znalazłam do tego wyczytałam to co chciałam To dobrze, bo już miałam wyrzuty sumienia, ze nie mogę pomóc... Spoko loko cieszem się jak dziecko, choć jeszcze nie powinnam, ale i tak humorek się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć! Ale mi się dziś nic nie chce.... Siedzę na zmianę z leżeniem Głowa nie boli, bo co ma po lampce szampana się dziać Śnieg za oknem znika... Idę na allegro pogapić się na dziecięce ciuszki eh, ale ci zazdroszczę.... wiesz, tych ciuszków ja tez chce już !! eh, życie..., weryfikuje wszelkie moje plany.. Przyszły "nosiciel" owych ciuszków też całkowicie moje plany zweryfikował A jak chcesz - to proszę bardzo, do roboty!!! taaaa, do roboty..... nie mamy warunków... miszkamy z teściówką, i szwagierkami w jednym domu, mamy raptem jeden pokój i łazienkę, nawet kuchni nie mam swojej, a z dzieckiem we wspólnej kuchni sobie nie wyobrażam, szwagierki i tak chodzą obrażone, i wietrzą cały dom, jak poczują moje gotowanie (przyprawy i cała góra currry ) wiec jak juz domek będzie "ku końcowi" to sie zabieramy do roboty , no chyba że sie dzidzia sama zaplanuje, ... Pewnie sam się zaplanuje My tylko pomyśleliśmy, czy to odpowiedni czas, a juzek stwierdził, ze jak najbardziej, i się "wyprodukował" Akurat wprowadzi się do swojego pokoju i swojej kołyski zazdrość to brzydka cecha ....... ale co ja poradzę..... Nic się nie martw. Ja jeszcze niedawno zaglądałam do wózeczków i rozczulałam się nad dzieciakami, a w wolnym czasie oglądałam projekty domów i myślałam, kiedy to mnie spotka. I tak jakoś.... Się zrobiło.... Zobaczysz, nawet nie zauważysz, ze ten czas tak szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Do końca to jeszcze daleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 bum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co?juz mi sie snie chce pracowaćwogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedzielaale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!!jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jea bumknąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 PP bierz brata bedzie miał kto juzka pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jea jest zorientowany, pewno czai się za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gratki Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co? juz mi sie snie chce pracować wogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedziela ale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!! jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Ach..... Tańce, hulanki, swawole... Fajne te kursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 bum.. A nie mówiłam, hahaha, jea gaciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 bum.. Gratki i gatki http://www.intymna.bptnet.pl/ob/paris_backx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 PP bierz brata bedzie miał kto juzka pilnować Nie wiem o kogo bardziej bym się bała - o juzka, czy o Kubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co? juz mi sie snie chce pracować wogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedziela ale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!! jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Ach..... Tańce, hulanki, swawole... Fajne te kursy sukienki kupione, szpilki naszykowane i idziemy tyłkami powywijac troche, a co!! codzień nas "na sztywniaka" oglądają w pracy.... to jedziemy gwiazdy poświecić trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co? juz mi sie snie chce pracować wogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedziela ale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!! jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Ach..... Tańce, hulanki, swawole... Fajne te kursy sukienki kupione, szpilki naszykowane i idziemy tyłkami powywijac troche, a co!! codzień nas "na sztywniaka" oglądają w pracy.... to jedziemy gwiazdy poświecić trochę Rozumiem, ze "Taniec z gwiazdami", czwarta edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts