marjucha 01.02.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co? juz mi sie snie chce pracować wogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedziela ale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!! jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Ach..... Tańce, hulanki, swawole... Fajne te kursy sukienki kupione, szpilki naszykowane i idziemy tyłkami powywijac troche, a co!! codzień nas "na sztywniaka" oglądają w pracy.... to jedziemy gwiazdy poświecić trochę Rozumiem, ze "Taniec z gwiazdami", czwarta edycja Piąta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 wiecie co? juz mi sie snie chce pracować wogule taka atmosfera w firmie, że wszyscy tylko wyjazdem zyją.... jedziemy na szkolenie piatek-niedziela ale sie wybawię , 2 wieczory szaleństwa na parkiecie !!!!!! jes, jes, jes !!!!!!!!!!!!!!!!! hmm, to znaczy ja bardzo się cieszę Panie Prezesie, że odbędzie sie cykl szkoleń w celu podwyższenia kompetencji pracownuków, liczę na to i obiecuję pilną naukę....... Ach..... Tańce, hulanki, swawole... Fajne te kursy sukienki kupione, szpilki naszykowane i idziemy tyłkami powywijac troche, a co!! codzień nas "na sztywniaka" oglądają w pracy.... to jedziemy gwiazdy poświecić trochę Rozumiem, ze "Taniec z gwiazdami", czwarta edycja Piąta? To ich już tyle się narobiło....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jea jak bumknął, tak Go nie ma i nie ma.... Pewnie piękne streszczenie dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Na pewno ciężko nad nim pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 301 2. inż. Mamoń - 265 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 145 5. Joanna i Janusz - 140 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. monka - 44 18. Frosch, andrzejka - 41 19. Aga J.G - 40 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia, andre59 - 34 25. Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer, jea - 27 31. pp - 24 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson, ave! - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, , Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 STRESZCZENIE gaci dużo było, jakieś słodycze i szerokie usta, później był deficyt z bólem szczeny, rodzinne roboty weryfikowane przez życie, pojawiła się ruda górą, na koniec laptopami miotali i ktoś miał dojście do jakiegoś sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gaciorki Jea PP myslisz że było by aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Na pewno ciężko nad nim pracuje od urodzenia zmęczony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 http://www.joemonster.org/phorum/images/smiles/fala.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A co urodziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gaciorki Jea PP myslisz że było by aż tak źle Myślę, że Kuba przekonywałby juzka do węża boa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Skąd wiesz może juzkowi boa by się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Skąd wiesz może juzkowi boa by się spodobał Gorzej by było gdyby juzek spodobał sie boa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Skąd wiesz może juzkowi boa by się spodobał Ja myślę, że jemu wszystko się będzie podobało Tylko przerażałby mnie widok węża i juzka bawiących się razem na podłodze (wiem co mówię, Kuba nie pokazywałby gada "przez szybkę") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Skąd wiesz może juzkowi boa by się spodobał Gorzej by było gdyby juzek spodobał sie boa... Juzio będzie duży i silny jak jego tata, wiec myslę, ze da radę węzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Prezes zarządził w pewnej firmie imprezę przebierańcową. Wszyscy się jakoś fajnie poprzebierali tylko asystentka prezesa przyszła nago, cała wymalowana białą pastą. Jako, że to "asystentka" prezesa nikt nie śmiał zapytać o co chodzi z tym przebraniem. Dopiero już pod koniec imprezy jeden z pracowników nieźle podchmielony odważył się zagadać do asystentki nalewającej sobie właśnie kawy z ekspresu: - Przepraszam Panią serdecznie, mam takie małe pytanko: za co Pani się dziś przebrała Asystentka leniwie podnosząc jedną nogę do góry... - Za dziurę w zębie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A teraz zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Prezes zarządził w pewnej firmie imprezę przebierańcową. Wszyscy się jakoś fajnie poprzebierali tylko asystentka prezesa przyszła nago, cała wymalowana białą pastą. Jako, że to "asystentka" prezesa nikt nie śmiał zapytać o co chodzi z tym przebraniem. Dopiero już pod koniec imprezy jeden z pracowników nieźle podchmielony odważył się zagadać do asystentki nalewającej sobie właśnie kawy z ekspresu: - Przepraszam Panią serdecznie, mam takie małe pytanko: za co Pani się dziś przebrała Asystentka leniwie podnosząc jedną nogę do góry... - Za dziurę w zębie... no, no, najpierw megasprzęt teraz dziura w zębie... chcesz o tym porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Prezes zarządził w pewnej firmie imprezę przebierańcową. Wszyscy się jakoś fajnie poprzebierali tylko asystentka prezesa przyszła nago, cała wymalowana białą pastą. Jako, że to "asystentka" prezesa nikt nie śmiał zapytać o co chodzi z tym przebraniem. Dopiero już pod koniec imprezy jeden z pracowników nieźle podchmielony odważył się zagadać do asystentki nalewającej sobie właśnie kawy z ekspresu: - Przepraszam Panią serdecznie, mam takie małe pytanko: za co Pani się dziś przebrała Asystentka leniwie podnosząc jedną nogę do góry... - Za dziurę w zębie... no, no, najpierw megasprzęt teraz dziura w zębie... chcesz o tym porozmawiać No jeśli ty chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Prezes zarządził w pewnej firmie imprezę przebierańcową. Wszyscy się jakoś fajnie poprzebierali tylko asystentka prezesa przyszła nago, cała wymalowana białą pastą. Jako, że to "asystentka" prezesa nikt nie śmiał zapytać o co chodzi z tym przebraniem. Dopiero już pod koniec imprezy jeden z pracowników nieźle podchmielony odważył się zagadać do asystentki nalewającej sobie właśnie kawy z ekspresu: - Przepraszam Panią serdecznie, mam takie małe pytanko: za co Pani się dziś przebrała Asystentka leniwie podnosząc jedną nogę do góry... - Za dziurę w zębie... no, no, najpierw megasprzęt teraz dziura w zębie... chcesz o tym porozmawiać No jeśli ty chcesz... ja chęci zawsze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Prezes zarządził w pewnej firmie imprezę przebierańcową. Wszyscy się jakoś fajnie poprzebierali tylko asystentka prezesa przyszła nago, cała wymalowana białą pastą. Jako, że to "asystentka" prezesa nikt nie śmiał zapytać o co chodzi z tym przebraniem. Dopiero już pod koniec imprezy jeden z pracowników nieźle podchmielony odważył się zagadać do asystentki nalewającej sobie właśnie kawy z ekspresu: - Przepraszam Panią serdecznie, mam takie małe pytanko: za co Pani się dziś przebrała Asystentka leniwie podnosząc jedną nogę do góry... - Za dziurę w zębie... no, no, najpierw megasprzęt teraz dziura w zębie... chcesz o tym porozmawiać No jeśli ty chcesz... ja chęci zawsze mam To co byś chciał wiedzieć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts