Beatka i Paweł 01.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 frosch gratki czysty przypadek , ale i tak sie ciesze http://www.intymna.bptnet.pl/mat/614m3.jpg Proszę gatki, Ty czysty przypadku fakie fajne lubię takie gatki malutkie i kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 frosch gratki czysty przypadek , ale i tak sie ciesze http://www.intymna.bptnet.pl/mat/614m3.jpg Proszę gatki, Ty czysty przypadku fakie fajne lubię takie gatki malutkie i kolorowe Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 301 2. inż. Mamoń - 265 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 145 5. Joanna i Janusz - 140 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. monka - 44 18. frosch - 42 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia, andre59 - 34 25. Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer, jea - 27 31. pp - 24 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson, ave! - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, , Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi O matko, Froszka, jak mnie brzuch boli ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Bez aluzji proszę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) Musiałabyś juz trzecią komodę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi O matko, Froszka, jak mnie brzuch boli ze śmiechu pewnie juzek tez rechocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi CUDNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Bez aluzji proszę....... a co nie sa w twoim typie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi O matko, Froszka, jak mnie brzuch boli ze śmiechu pewnie juzek tez rechocze Pewnie tak, bo mam sajgon w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) Musiałabyś juz trzecią komodę kupować jak sie wybuduje .....kiedys.....to bede miala duuuuuuuuuuuuuuuuuuza szafe ........specjalnie na moja kolekcje zamowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Bez aluzji proszę....... a co nie sa w twoim typie ? Hmmm.... Że tak powiem.... Nie w moim pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi CUDNE!!! czesc Aniu , dobrze , ze jestes , bo juz tesknlismy bardzo za toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Bez aluzji proszę....... a co nie sa w twoim typie ? Hmmm.... Że tak powiem.... Nie w moim pasie mozna nosic tak jak faceci ......pod pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki za gaciorki .........obadwa w moim guscie i.....rozmiarze Bez aluzji proszę....... a co nie sa w twoim typie ? Hmmm.... Że tak powiem.... Nie w moim pasie mozna nosic tak jak faceci ......pod pasem Ale mi wtedy niewygodnie i zimno w brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) dzięku za miłe przyjęcie .... sama sie nie wepchałam, zostałam zaproszona, tym bardziej mi miło:) a na gatki sie "zasadzę" od następnej strony a tymczam spadam do domku, papapap do zobaczenia na domowym kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) dzięku za miłe przyjęcie .... sama sie nie wepchałam, zostałam zaproszona, tym bardziej mi miło:) a na gatki sie "zasadzę" od następnej strony a tymczam spadam do domku, papapap do zobaczenia na domowym kompie Szykuje się kolejna uzależniona forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi CUDNE!!! czesc Aniu , dobrze , ze jestes , bo juz tesknlismy bardzo za toba To miłe Cieszę się Już myślałam, że po nocnej wichurze znów będę odcięta od świata, ale tfu, tfu - jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts