frosch 01.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi CUDNE!!! czesc Aniu , dobrze , ze jestes , bo juz tesknlismy bardzo za toba To miłe Cieszę się Już myślałam, że po nocnej wichurze znów będę odcięta od świata, ale tfu, tfu - jest OK i tak trzymac Aniu a juz sie balam , ze sama urodziny bede musiala robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 pepitka , listonosz polecony ci przyniosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 pepitka , listonosz polecony ci przyniosl Nigdy tak szybko listy do mnie nie dochodziły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Froschko, znów zaatakowały mnie Twoje klony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Froschko, znów zaatakowały mnie Twoje klony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Froschko, znów zaatakowały mnie Twoje klony Ja Ci polecony wyślę wieczorem, jak będę miała co wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi Froschka, podsumowanie jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Froschko, znów zaatakowały mnie Twoje klony Ja Ci polecony wyślę wieczorem, jak będę miała co wysłać ok....trzymam cie za......slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Idę od Was, przyjdę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Uciekam do domu, mam nadzieję, ze szefostwo nie zauważy Bawcie sie dobrze, chociaz beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi Froschka, podsumowanie jest SUPER superowsze robi Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Idę od Was, przyjdę później ciao drugiego klona wywal , to jakis robal , co sie przyplatal przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Uciekam do domu, mam nadzieję, ze szefostwo nie zauważy Bawcie sie dobrze, chociaz beze mnie narazicho to ja se tez ide , moze nikt nie zauwazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi CUDNE!!! czesc Aniu , dobrze , ze jestes , bo juz tesknlismy bardzo za toba To miłe Cieszę się Już myślałam, że po nocnej wichurze znów będę odcięta od świata, ale tfu, tfu - jest OK i tak trzymac Aniu a juz sie balam , ze sama urodziny bede musiala robic Nieeeeee, nigdy w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 w poprzednim odcinku : beatka przygotowuje sie ciezko do 5-ej edycji tanca z gwiazdami , juzek bedzie sie bawil wezem Kuby ,jea z pepitka bez zenady rzna dziury , na koniec podano kawe , swieze mleko ,niewiele ciasteczek ,ale kostki cukru tez mozna possac jak ktos lubi Froschka, podsumowanie jest SUPER superowsze robi Olka Nie bądz taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja też idę. Dzieć wstał To pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Uciekam do domu, mam nadzieję, ze szefostwo nie zauważy Bawcie sie dobrze, chociaz beze mnie narazicho to ja se tez ide , moze nikt nie zauwazy No co TY Kazdy to zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Teraz to juz ide napewno Ale cieżko stad wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Teraz to juz ide napewno Ale cieżko stad wyjść nie idz wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Teraz to juz ide napewno Ale cieżko stad wyjść nie idz wrocilam cześć, tak sobie weszłam na chwilę.....dzień taki chandrowy... cisnienie spada i deszcz spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts