Beatka i Paweł 01.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ustrzel stronkę, to dostaniesz swoje własne a tak przy okazji.............ciesze sie , ze trafilas beatka na nasz dziwny watek i zycze jak nawiekszej kolekcji gaci ( a moze nie zyczyc ? ....trafia do mojej szuflady .......) dzięku za miłe przyjęcie .... sama sie nie wepchałam, zostałam zaproszona, tym bardziej mi miło:) a na gatki sie "zasadzę" od następnej strony a tymczam spadam do domku, papapap do zobaczenia na domowym kompie Szykuje się kolejna uzależniona forumowiczka hm, szykuje się? no to musze zdradzic, że od forum jestem uzależniona od 2 lat najpierw forum trójmiasto.pl weselnik, po ślubie zaczełam sie tam nudzic, trafiłam na towarzyski, ale nie zagrzałam miejsca, potem na "rodzinę" ale nudy... potem była gimbla, ale tam szkoda gadac, towarzystwo wzajemniej adoracji, i jak nie masz przynajmniej 1000 postów, to sie wogule nie odzywaj no i jestm TU !! i tu chyba zabawię domek buduje się dłużej niż planuje wesele, więc ..... musze sie spakowac na ten taniec z gwiazdami , ale co tam, faktury i rozliczenia nie zając, wiec i pakowanie nie ucieknie [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 hej , witam niewitanych vera ,gatki http://www.marianne.co.jp/corsage/faris/01hinban/1582.gif ale ma niezłe sprężynki sa twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 hej , witam niewitanych vera ,gatki http://www.marianne.co.jp/corsage/faris/01hinban/1582.gif ale ma niezłe sprężynki fiu, fiu, to dopiero gatki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....potem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 fiu, fiu, to dopiero gatki !!!! .............a ty znowu sie spoznilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować .........potem trzecia .....i tak do smierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....potem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci hahahah, no fakt nieponę się chwalic każdą kupioną klamką, wazonikiem ani dywanikiem nie zachęcaj mnie, bo jeszcze bedziesz mnie miała dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 fiu, fiu, to dopiero gatki !!!! .............a ty znowu sie spoznilas spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....potem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci hahahah, no fakt nieponę się chwalic każdą kupioną klamką, wazonikiem ani dywanikiem nie zachęcaj mnie, bo jeszcze bedziesz mnie miała dosyc a kto ci zabroni zmieniac wystroj mieszkania co 2 tygodnie ........no kto ? mnie ciezko zniechecic (chyba , ze brakuje ci poczucia humoru .....wtedy wytrzymam gora 14lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....potem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci hahahah, no fakt nieponę się chwalic każdą kupioną klamką, wazonikiem ani dywanikiem nie zachęcaj mnie, bo jeszcze bedziesz mnie miała dosyc a kto ci zabroni zmieniac wystroj mieszkania co 2 tygodnie ........no kto ? mnie ciezko zniechecic (chyba , ze brakuje ci poczucia humoru .....wtedy wytrzymam gora 14lat ) nie no nie bede zamulac, a humorek mi dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... hehe, drugi domek, i znów ma "pozwolenie " na ploty na muratorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... każdy pretekst dobry zeby byc tu z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 fiu, fiu, to dopiero gatki !!!! .............a ty znowu sie spoznilas spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... każdy pretekst dobry zeby byc tu z wami ty spryciulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... każdy pretekst dobry zeby byc tu z wami ty spryciulo a wolno "polowac " na gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja to sobie rozkminilam , ze bede sie baaaaardzo dlugo budowac narazie zwlekam z projektem , zeby nie bylo za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja to sobie rozkminilam , ze bede sie baaaaardzo dlugo budowac narazie zwlekam z projektem , zeby nie bylo za szybko nasz sie rysuje dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts