Beatka i Paweł 01.02.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 beatka......co tam budowa.....ptem mozna sie jeszcze chata chwalic do smierci albo sobie drugą zbudować verunia .....a to ty dlatego ... ...ten drugi......no wiesz ... każdy pretekst dobry zeby byc tu z wami ty spryciulo a wolno "polowac " na gacie? nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 /quote] a wolno "polowac " na gacie? nie wolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 /quote] a wolno "polowac " na gacie? nie wolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to dobrze, że zapytałam za wczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 /quote] a wolno "polowac " na gacie? nie wolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wolno tylko w okresie ochronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 /quote] a wolno "polowac " na gacie? nie wolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to dobrze, że zapytałam za wczasu ciesze sie , ze sie rozumiemy (wiecej gaci dla mnie bedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 /quote] a wolno "polowac " na gacie? nie wolno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to dobrze, że zapytałam za wczasu ciesze sie , ze sie rozumiemy (wiecej gaci dla mnie bedzie ) a to takie buty o przpraszam.... gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet ja sie ogladam za dlugimi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet ja sie ogladam za dlugimi nogami nogi to ja akurat mam ale gdzieniegdzie to by mi sie przydało wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dziwne jakies te cycaty .....tfu!....cytaty sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet A ja zauważam taki dołeczki w brodzie jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet ja sie ogladam za dlugimi nogami nogi to ja akurat mam ale gdzieniegdzie to by mi sie przydało wiecej... nog ? a ile juz ich masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 spoko, spoko, nigdzie sie nie wybieram ale fakt, te gateczki są faaaajne przydały by sie takie a tak włąściwie to takie cycki by mi sie przydały a właściwie to takie jka ten po prawej ty to masz oko , ale faktycznie dziwnie nierowne te spiralki a maaaam takiego fioła na pewnym punkcie to musisz go (tego fiola) opisac w watku o swoich swirach fioł nie fioł, ale kompleksy robia swoje .... nie umiem przjśc obojętnie obok bobiety z dużym biustem zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet ja sie ogladam za dlugimi nogami nogi to ja akurat mam ale gdzieniegdzie to by mi sie przydało wiecej... Po co ci wwięcej nog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet A ja zauważam taki dołeczki w brodzie jak u ciebie eee, to nic fajnego, jakbym mogła wybierac, to bym wolała w policzkach Bosszszssz, cóż za próżnosc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miałam 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts