frosch 01.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miał 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka ja sobie usta malowałam szminka mamy, bo myślałam, że mi tak zostanie, i bede miała duże usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic taaak, dołeczek na śline no teraz to i dołeczek nie pomoże oplulam kompa Paweł nie bedzie zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miałam 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka za malo cislas , albo juz za stara bylas na takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miał 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka ja sobie usta malowałam szminka mamy, bo myślałam, że mi tak zostanie, i bede miała duże usta i co? zostalo ci ? tej szminki troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dobry wieczór a witamy a ty co sobie cisłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic taaak, dołeczek na śline no teraz to i dołeczek nie pomoże oplulam kompa Paweł nie bedzie zachwycony beatka , folia spozywcza musisz owijac , potem rach ciach i szybko posprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miał 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka ja sobie usta malowałam szminka mamy, bo myślałam, że mi tak zostanie, i bede miała duże usta i co? zostalo ci ? tej szminki troche a zostało a usta i tak mam małe cholera, okazuje sie, że wszytsko mam małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dobry wieczór witaj jak tam piosenka? wykonczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zawsze zauważe, normalnie jak jakiś ...........facet A ja zauważam taki dołeczki w brodzie jak u ciebie eee, to nic fajnego, jakbym mogła wybierac, to bym wolała w policzkach Bosszszssz, cóż za próżnosc:D ja mam dołeczek tylko na brodzie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ja sie nie martwie , nogi i tak ida na bok , beatka , jak bedziesz kedys karmiaca tez ci przybedzie (ja mialam 105 w klacie), a ty verunia tez se niepotrzebnie nie doluj jak miał 6 lat to sobie palca wciskałam w brodę żeby miec dołecek, ale nie ma dołecka ja sobie usta malowałam szminka mamy, bo myślałam, że mi tak zostanie, i bede miała duże usta i co? zostalo ci ? tej szminki troche a zostało a usta i tak mam małe cholera, okazuje sie, że wszytsko mam małe... okazuje sie , ze zdobylas punkta teraz piszesz ranking i streszczenie poprzedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dobry wieczór witaj jak tam piosenka? wykonczona ? na 2831 stronce jest I zwrotka i refren, dalej się zaciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dobry wieczór witaj jak tam piosenka? wykonczona ? na 2831 stronce jest I zwrotka i refren, dalej się zaciąłem luknem zaraz , tylko skocze po jakies ladne gaciorki dla naszej nowicjuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gratki Beatka pierwszy punkcik? gatek nie wklejam bo młodzież przez ramię patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dla ciebie beatka http://atrapa.net/chains/stringi2-9.png zapomnialam dodac jeszcze , ze stawiasz flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gratki Beatka pierwszy punkcik? gatek nie wklejam bo młodzież przez ramię patrzy ma lepsze na bank pochowane w swoich zaszyfrowanych folderach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 301 2. inż. Mamoń - 265 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 146 5. Joanna i Janusz - 140 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. monka - 44 18. frosch - 42 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia, andre59 - 34 25. Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer, jea - 27 31. pp - 24 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson, ave! - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, , Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł-1 z tym streszczeniem to poważnie? no dobra: zaczeło się niewinnie ale gateczki za stronkę, były mało niewinne i zreszta odrobinę nierówne, co ja z moim dziwnym fiołem musiałam wyłapac potem frosh ujawniła prostą prade, budujemy by sie chwalic, jak sie nchwalimy zaczynamy od nowa, potem co kto ma czyli o tym, ze nogi ida na bok, że trzeba se wciskac, by miec dołek i karmic to i 105 będzie ( a łyżeczka można?) no i kompa musze wytrzec, bo sie spocił, i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aktualny stan forumowej piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 a może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dla ciebie beatka http://atrapa.net/chains/stringi2-9.png zapomnialam dodac jeszcze , ze stawiasz flaszke no gateczki urocze:) dziękowac, dziękowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts