beti555 01.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic taaak, dołeczek na śline no teraz to i dołeczek nie pomoże oplulam kompa Paweł nie bedzie zachwycony beatka , folia spozywcza musisz owijac , potem rach ciach i szybko posprzatane Ale przy tej folii, to chyba wszystko bedzie jakies takie... pofałdowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic taaak, dołeczek na śline no teraz to i dołeczek nie pomoże oplulam kompa Paweł nie bedzie zachwycony beatka , folia spozywcza musisz owijac , potem rach ciach i szybko posprzatane Ale przy tej folii, to chyba wszystko bedzie jakies takie... pofałdowane... nir no folia odpada, ale powiedziałam sobie "opanuj sie kobieto!!!" może poskutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Fajne streszczonko Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A tak wogle, to witajcie wieczorkiem Gratki moja imienniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ozeszsz...ty ....Bosche !!!!! tyle stronek naklikali dlugo szukalam , lecz znalazlam : Aktualny stan forumowej piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 trzeba to kopiowac na kazda kolejna strone ( np.wraz z rekordum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aktualny stan forumowej piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 a może ktoś pomoże? ales mi numer teraz wycial tak bardzo sie staralam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Po co ci wwięcej nog? eeej, bo sie oplułam.... fajnie sie masz ....masz taki specjalny dolek na sline , a ja to sliniak musze nosic taaak, dołeczek na śline no teraz to i dołeczek nie pomoże oplulam kompa Paweł nie bedzie zachwycony beatka , folia spozywcza musisz owijac , potem rach ciach i szybko posprzatane Ale przy tej folii, to chyba wszystko bedzie jakies takie... pofałdowane... no coz..... ..........pozostaje szmateczka ..hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tylko że ja do tekstów talentu nie mam maturę co prawda napisałem na 4, ale normalnie tróję z polskiego miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Fajne streszczonko Beatko potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A tak wogle, to witajcie wieczorkiem Gratki moja imienniczko witajcie , witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ales mi numer teraz wycial tak bardzo sie staralam .... i takie ładne kolorowe wkleiłaś sorki froschka mea culpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tylko że ja do tekstów talentu nie mam maturę co prawda napisałem na 4, ale normalnie tróję z polskiego miałem masz , masz nieraz czytalam tutaj twoje piekne teksty zwlaszcza do pieknych pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dla ciebie beatka http://atrapa.net/chains/stringi2-9.png zapomnialam dodac jeszcze , ze stawiasz flaszke no gateczki urocze:) dziękowac, dziękowac Jesoooo, zapomniałabym: http://img176.imageshack.us/img176/6827/absolutwodkazt7.jpg oraz: http://img461.imageshack.us/img461/7418/splashmartini8793bi9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Beatka, to wypijmy na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ales mi numer teraz wycial tak bardzo sie staralam .... i takie ładne kolorowe wkleiłaś sorki froschka mea culpa... to bylo dawno i nieprawda nie jestem pamietliwa ( coz ...starosc tez radosc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tylko że ja do tekstów talentu nie mam maturę co prawda napisałem na 4, ale normalnie tróję z polskiego miałem masz , masz nieraz czytalam tutaj twoje piekne teksty zwlaszcza do pieknych pan do pięknych pań to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Twoje zdrowiehttp://img461.imageshack.us/img461/7418/splashmartini8793bi9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widze beatka , ze nie odstajesz od grupy i lejesz...normalnie .....jak facet GACIE CALEGO SWIATA - LACZCIE SIE !!!!! ja narazie nie pije musze jeszcze gdzies wyskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tylko że ja do tekstów talentu nie mam maturę co prawda napisałem na 4, ale normalnie tróję z polskiego miałem masz , masz nieraz czytalam tutaj twoje piekne teksty zwlaszcza do pieknych pan do pięknych pań to co innego wiec pisz o pieknych paniach z Muratora ......... ............z RW .......bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widze beatka , ze nie odstajesz od grupy i lejesz...normalnie .....jak facet GACIE CALEGO SWIATA - LACZCIE SIE !!!!! ja narazie nie pije musze jeszcze gdzies wyskoczyc no cóż trenuje przed szkoleniem cholera!!! szkolenie !!!! faktycznie, przeciez ja sie musze pakowac, a siedze i gadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts