beti555 01.02.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widze beatka , ze nie odstajesz od grupy i lejesz...normalnie .....jak facet GACIE CALEGO SWIATA - LACZCIE SIE !!!!! ja narazie nie pije musze jeszcze gdzies wyskoczyc no cóż trenuje przed szkoleniem cholera!!! szkolenie !!!! faktycznie, przeciez ja sie musze pakowac, a siedze i gadam.... Zdążysz, zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 froschka, napisz szczerze, czy ten mój tekst nadaje się na forumowa piosenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 andre , czy musze miec tego Tajma Quicka , zeby sciagnac ten plik? w Pl sciagnelam bez bolu , nie wiem moze dzieciaki maja ten program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 widze beatka , ze nie odstajesz od grupy i lejesz...normalnie .....jak facet GACIE CALEGO SWIATA - LACZCIE SIE !!!!! ja narazie nie pije musze jeszcze gdzies wyskoczyc no cóż trenuje przed szkoleniem cholera!!! szkolenie !!!! faktycznie, przeciez ja sie musze pakowac, a siedze i gadam.... Zdążysz, zdążysz walizka nie jea , nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale dużo tych gatek by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Właśnie, gdzie jea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 gacie calego swiata - laczcie sie !!!!! gacie calego swiata - leczcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 jea zaraz wskoczy i zrobi bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 gacie calego swiata - laczcie sie !!!!! gacie calego swiata - leczcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 cześć ponownie znowu stronka! Beata ma pierwsze gacie, Andre piosenkę napisał... lecicie jak huragan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 froschka, napisz szczerze, czy ten mój tekst nadaje się na forumowa piosenkę? dla mnie jest w porzo poza tymi linijkami : Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, to tak jakbysmy mieli juz po 113 lat ale ja sie nie znam kopiujmy teks na kazda strone kazdy moze cos zasugerowac lub zmienic ale ja sie nie rzadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 andre , czy musze miec tego Tajma Quicka , zeby sciagnac ten plik? w Pl sciagnelam bez bolu , nie wiem moze dzieciaki maja ten program nie musisz, na linku kliknij prawym przyciskiem i wybierz "zapisz element docelowy jako..." później odtworzysz plik z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 cześć ponownie znowu stronka! Beata ma pierwsze gacie, Andre piosenkę napisał... lecicie jak huragan Napewno nie ostatnie, bo idzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 GACIE CALEGO SWIATA - LACZCIE SIE !!!!! GACIE CALEGO SWIATA - LECZCIE SIE na leczenie juz za pozno no wlasnie ....pozno .........musze leciec narka, buzka i do zas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 jea zaraz wskoczy i zrobi bum teraz ja sobie bumnę, może trafię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Piosenka wkrótce bedzie gotowa do wydania na płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 cześć ponownie znowu stronka! Beata ma pierwsze gacie, Andre piosenkę napisał... lecicie jak huragan Napewno nie ostatnie, bo idzie jak burza aleteraz to juz uciekam, bo sie do północy nie spakuję, a nawet nie mam uprasowanego garnitury.... ble, wogule bym go nie brała, ciekawe co powiedzą, jak mnie w dresie zobaczą no dobra, na razie spadam, ale na pewno jeszcze dzis zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 andre, nie trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 andre , czy musze miec tego Tajma Quicka , zeby sciagnac ten plik? w Pl sciagnelam bez bolu , nie wiem moze dzieciaki maja ten program nie musisz, na linku kliknij prawym przyciskiem i wybierz "zapisz element docelowy jako..." później odtworzysz plik z dysku. tak zrobilam w Polsce , a tutaj wyswietla mi sie co innego moze ten pierwszy link byl inny sprobuj kliknac i sprawdz prosze ja jest teraz u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 cześć ponownie znowu stronka! Beata ma pierwsze gacie, Andre piosenkę napisał... lecicie jak huragan Napewno nie ostatnie, bo idzie jak burza aleteraz to juz uciekam, bo sie do północy nie spakuję, a nawet nie mam uprasowanego garnitury.... ble, wogule bym go nie brała, ciekawe co powiedzą, jak mnie w dresie zobaczą no dobra, na razie spadam, ale na pewno jeszcze dzis zajrze Szybko sie pakuj i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts