ave 01.02.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ave!, zagram Ci naszą piosenkę, zamiast gatek http://piotrala.republika.pl/andre59_studio.jpg Aktualny stan forumowej piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 do kawy w sam raz http://www.toys4boys.pl/gfx/more/143-2.jpg no nie.... do kawy akurat - tylko trzeba uważać, żeby sie nie pochlapały.... a te białe ziarenka mozna wrzucać (do kawy ) jako imitacja smietanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 [ I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce drzemia w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. może tak być II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ave! fajne podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. może tak być dzięki teraz tak, dorzuciłem słówko nadal w refrenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Heloł heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Heloł heloł heloł nie wiem jak z moją weną (cieszę się Andre z Twojej akceptacji mojego pomysłu ), bo siedzimy i liczymy styropian na posadzki wychodzi nam..., że najlepiej jak powierzchnię zmierzymy z natury - a człek takie ustabilizowane życie prowadził, jak domu nie budował...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Heloł heloł heloł nie wiem jak z moją weną (cieszę się Andre z Twojej akceptacji mojego pomysłu ), bo siedzimy i liczymy styropian na posadzki wychodzi nam..., że najlepiej jak powierzchnię zmierzymy z natury - a człek takie ustabilizowane życie prowadził, jak domu nie budował...... pod posadzkę daj przynajmniej 10 cm twardego styropianu w dwóch warstwach albo frezowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Heloł heloł heloł nie wiem jak z moją weną (cieszę się Andre z Twojej akceptacji mojego pomysłu ), bo siedzimy i liczymy styropian na posadzki wychodzi nam..., że najlepiej jak powierzchnię zmierzymy z natury - a człek takie ustabilizowane życie prowadził, jak domu nie budował...... pod posadzkę daj przynajmniej 10 cm twardego styropianu w dwóch warstwach albo frezowany... zmieści nam się 8cm styropianu, bo niestety, zapomnielismy o tym przy chudziaku, a wszystko było robione wg projektu Andre, wybaczcie, proszę,temat- czy przy oknach - na oscieżach daje się styropian czy tylko tynk? (glify sie to nazywa?)(to nasze luźne przemyslenia na temat szuki budowlanej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 od strony wewnętrznej na glifach tylko tynk,od strony zewnętrznej możesz dołożyć styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 od strony wewnętrznej na glifach tylko tynk, od strony zewnętrznej możesz dołożyć styropian dzięki juz kończymy to liczenie i domysły na temat co i jak sie robi. Andre, Beti, wiecie co to jest "celagier"? (całkiem niedawno, przy okazji wichury, usłyszałam to okreslenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 "cela..." co ? nigdy nie słyszałem, co to jest? nie nie żyję w nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 do kawy w sam raz http://www.toys4boys.pl/gfx/more/143-2.jpg no nie.... do kawy akurat - tylko trzeba uważać, żeby sie nie pochlapały.... a te białe ziarenka mozna wrzucać (do kawy ) jako imitacja smietanki... to cukier do kawy jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ponowne cześć ściągnęłaś melodię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 01.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło...ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ponowne cześć ściągnęłaś melodię? niestety nie moge ja wysluchac , ale sciagna c sie nie da mam ja na kompie w polsce, zgram ja sobie na mp3 i przerzuce na lapa w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... gdzie wyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 [quote="frosch]ponowne cześć ściągnęłaś melodię? niestety nie moge ja wysluchac , ale sciagna c sie nie da Frosch, poproś dziecko - niech Ci ściagnie - ja zawsze tak robię - synku - pomóż mamusi a Andre: zelagier to jest................................................................ po prostu ............... więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zmykam już, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts