andre59 01.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 [quote="frosch]ponowne cześć ściągnęłaś melodię? niestety nie moge ja wysluchac , ale sciagna c sie nie da Frosch, poproś dziecko - niech Ci ściagnie - ja zawsze tak robię - synku - pomóż mamusi a Andre: zelagier to jest................................................................ po prostu ............... więźba aaa.... więźba...., no to mogę już spokojnie iść spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 [quote="frosch]ponowne cześć ściągnęłaś melodię? niestety nie moge ja wysluchac , ale sciagna c sie nie da Frosch, poproś dziecko - niech Ci ściagnie - ja zawsze tak robię - synku - pomóż mamusi a Andre: zelagier to jest................................................................ po prostu ............... więźba ave , potrafie sciagnac program mialam kiedystego quicka ale mnie wkurzal i go wywalilam, poza tym duzy skubaniec jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 pa andre niegrzecznej nocy zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) o tak ...........niezly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) o tak ...........niezly pomysl chyba jutro obejrzę te paznokcie - Beata pewnie przez te paznokcie w klawiaturę nie może stukać pa pa ekstra nocy zyczę p.s. Frosz a wiesz co to jest celagier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) o tak ...........niezly pomysl chyba jutro obejrzę te paznokcie - Beata pewnie przez te paznokcie w klawiaturę nie może stukać pa pa ekstra nocy zyczę p.s. Frosz a wiesz co to jest celagier? papa , badz grzeszna celagier ?..... .....nie mam pojecia strzelam ..........!!!!!................wiezba? ja jak maluje pazury zawsze je susze klikajac na rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) o tak ...........niezly pomysl chyba jutro obejrzę te paznokcie - Beata pewnie przez te paznokcie w klawiaturę nie może stukać pa pa ekstra nocy zyczę p.s. Frosz a wiesz co to jest celagier? wie co to aszymbecher...tak chiba się pisze, i fusekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 trochę mi zeszło... ajeszcze nie skończyłam sie pakowac.... powmalowałam paznokcie i czekam..... mi się zdaża wystawić na chwilę oczywiście za okno - w chłodzie lepiej się "konserwują" to cie mamy na ok godzinke jaki kolor? Beatka zrób zdjęcie (znaczy FOTO) o tak ...........niezly pomysl chyba jutro obejrzę te paznokcie - Beata pewnie przez te paznokcie w klawiaturę nie może stukać pa pa ekstra nocy zyczę p.s. Frosz a wiesz co to jest celagier? wie co to aszymbecher...tak chiba się pisze, i fusekle wie wie i zoki tyz alesty mondrutki jest .......no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dla niewtajemniczonych aschenbecher http://www.shoppingland.ch/images/metal-aschenbecher.jpg fuzekle vel zoki http://www.top-trendy.com/images/skarpetki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zaraz mi lap siadzie , a nie chce mi sie isc po zasilacz wiec mowie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.02.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dzieńdoberek wszystkim . Miłego dnia. Dziś chyba też się na chwilę pojawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 I ja o poranku witam Pędzę do pracy , może uda mi się wpaść później . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.02.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dzień doberek frosch nie mondrutki, dawno temu w syfie tzn. wojsku, kolesie różnie mówili, tak mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam w piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Muszę postukać parę postów do fajnego liczniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Olka się nie odezwała, nie wiecie co u nich słychać? Mam nadzieję, że cieszą się sobą w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jeszcze chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts