SławekD-żonka 02.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Oj co jak co, ale Redakcja nie daje tytułów na wyrost a taki remont to też można zaliczyć do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 02.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Tylko o Alka-Seltzer nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 02.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Tylko o Alka-Seltzer nie zapomnij gud-ai-di-ja !! jak bedzie co pooglądać, to foty z wyjadu pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Nieźle sie tam wyszkolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Tylko o Alka-Seltzer nie zapomnij gud-ai-di-ja !! jak bedzie co pooglądać, to foty z wyjadu pokaże:) A jasne, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 02.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wyjeżdżamy o 15-tej !!! i tak nikt nie pracuje tylko sie umawiamy ile wódki na droge kupić Nieźle sie tam wyszkolicie no taaaak!!! cała sobota szkoleń... ale do soboty morze wódki upłynie, tak coś czuję tylko nie zapomnijcie o mnie kochani, przez ten weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No to wystawiam. Chętni do ustrzelenia strony - naprzód !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czajniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 02.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czajniki chciałeś pewnie napisać czajniku gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.02.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Inżynier - a streszczonek to już się teraz nie pisze ? Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM ... kopiujemy piosenke forumowa wraz z rekordum po to , aby kazdy mogl wyrazic sugestie na jej temat i dodac przez siebie wymyslony tekst aktualny stan piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. lub propozycja Ave!: Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ?????? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 naniosłem poprawki żeby się wszystko nie pokiełbasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A streszczenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 02.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A streszczenia nie ma ja tez bym poczytała .... a tymczasem sie żegnam, i jade sie bawić, Miłego weekendu, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Gratki Mamoń! Co Ty stale czytasz tę gazetę??? Może ksiązka byłaby ciekawsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Gratki Mamoń! Co Ty stale czytasz tę gazetę??? Może ksiązka byłaby ciekawsza?? Jemu nie o gazetę tylko te śliczne zelówki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czajniki Ej czajnik, wiesz co u Olki, masz jakieś wieści????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No i co, Inżyniero stronkę trzasną i sobie poszedł?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 hallo hallo jest tu kto ? mamon , gratki a gdzie rekordum i streszczenie? andre , dziekuje za poprawiony tekst (wazne , ze pamietalam o przeniesieniu , a co wy tam kreklaliscie , to juz nie wiedzialam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kasiu gratki http://www.blume.by/images/news/madison.jpghttp://www.avanti-projekt.de/images/Sekt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts