Maxtorka 02.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam przedwieczornie Ci co klikali z pracy już pewnie w domku siedzą . Może druga zmiana , popołudniowa przybędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 02.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ....aaaaaaaaa to tu się "podkręca" LICZBĘ SWOICH POSTÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 301 2. inż. Mamoń - 266 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 146 5. Joanna i Janusz - 140 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. monka - 44 18. frosch - 43 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia, andre59 - 34 25. Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer, jea - 27 31. pp - 24 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave! - 5 56. Ewuś, Pawson,- 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, , Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł-1 streszczenie : Było o różnych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Heloł. Melduję się rozpakowana. Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje . A to jest nasz przystojniak http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ....aaaaaaaaa to tu się "podkręca" LICZBĘ SWOICH POSTÓW nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Heloł. Melduję się rozpakowana. Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje . A to jest nasz przystojniak http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG OLEŃKA !!! Witaj dziewczyno !!! Witaj Tomeczku Wszystko będzie dobrze, nie martw się Zobaczysz jak szybko Tomek urośnie Odpoczywaj i zajrzyj czasem do nas, pozdrowienia dla Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czesc maxowa podspiewywalam sobie wlasnie PF ,ale cos mi nie pasilo na wstepie chce powiedziec , ze wersja ave wydaje mi sie bardziej uniwersalna problem w tym , ze tego wersu nie da sie zaspiewac : Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! trzeba wywalic Sliczne niestety i jest ok to by bylo tyle / spiewala Froska-Goska / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Heloł. Melduję się rozpakowana. Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje . A to jest nasz przystojniak http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG Witajcie kochani Śliczny ten Wasz Tomaszek Rośnij szybko Maleńki i bądź dla Rodziców ukochanym Słoneczkiem Olcia dochodź prędko do siebie i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czesc maxowa podspiewywalam sobie wlasnie PF ,ale cos mi nie pasilo na wstepie chce powiedziec , ze wersja ave wydaje mi sie bardziej uniwersalna problem w tym , ze tego wersu nie da sie zaspiewac : Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! trzeba wywalic Sliczne niestety i jest ok to by bylo tyle / spiewala Froska-Goska / Cześć frosiu Ty znowu na obczyźnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Heloł. Melduję się rozpakowana. Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje . A to jest nasz przystojniak http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG OLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chryste Panie .....rozryczalam sie ze wzruszenia jak dziecko Tomeczek jest przesliczny , przecudowny, przeslodki ......itd itp... normalnie nie moge nic powiedziec /napisac tak mnie zatkalo i na oczy nie widze , bo rycze Olus imie sliczne ....nazywa sie doladnie tak jak ja (a moj starszy syn to Tomasz T. ) Przykro mi , ze porod byl z kompliacjami , ale na szczescie masz to juz za soba Zycze tobie szybiego powrotu do formy , a malemu zdroweczka i konskiego apetytu zagladaj do nas kochana w chwilach zwatpienia i tych radosnych tez wszystkiego najlepszego Olu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 czesc maxowa podspiewywalam sobie wlasnie PF ,ale cos mi nie pasilo na wstepie chce powiedziec , ze wersja ave wydaje mi sie bardziej uniwersalna problem w tym , ze tego wersu nie da sie zaspiewac : Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! trzeba wywalic Sliczne niestety i jest ok to by bylo tyle / spiewala Froska-Goska / Cześć frosiu Ty znowu na obczyźnie ? znowu , ale tylko do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wiecie co? wstyd sie przyznac , ale rozkleilam sie na maxa beksa jestem ...okropna andre wybacz ,zamienilam twoje foto na tapecie na Tomaszka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 taka okazje trzeba uczcic zamiast kawy bedzie flaszencja , bierzcie i pjcie.... http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wiecie co? wstyd sie przyznac , ale rozkleilam sie na maxa beksa jestem ...okropna andre wybacz ,zamienilam twoje foto na tapecie na Tomaszka .... nie ma sprawy, zrobiłbym to samo pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wiecie co? wstyd sie przyznac , ale rozkleilam sie na maxa beksa jestem ...okropna andre wybacz ,zamienilam twoje foto na tapecie na Tomaszka .... nie ma sprawy, zrobiłbym to samo pozdrówka dzieki za wyrozumialosc co powiesz na temat zmiany w tekscie piosenki? a......sciagnelam plik (tak kombinowalam , tak kombinowalam , az sie udalo ...choc sama nie wiem do konca jak .. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ZA ZDROWIE TOMASZKA ! http://www.l2nowotny.gmxhome.de/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde , teraz zaspiewalam z tym sliczne nieeeeeee znam sie fachman wypowiedz sie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wiecie co? wstyd sie przyznac , ale rozkleilam sie na maxa beksa jestem ...okropna andre wybacz ,zamienilam twoje foto na tapecie na Tomaszka .... nie ma sprawy, zrobiłbym to samo pozdrówka dzieki za wyrozumialosc co powiesz na temat zmiany w tekscie piosenki? a......sciagnelam plik (tak kombinowalam , tak kombinowalam , az sie udalo ...choc sama nie wiem do konca jak .. ) rzeczywiście rtochę się fraza gubi, ale dopracujemy taki drobiazg i będzie gut II zwrotka potrzebna na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde , teraz zaspiewalam z tym sliczne nieeeeeee znam sie fachman wypowiedz sie na ten temat nie martw się froszka, ja to dopracuję podawajcie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.02.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 linia melodyczna zawiera trochę ozdobników,da się ją lekko zmodyfikować pod potrzeby tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts