Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

taka okazje trzeba uczcic

zamiast kawy bedzie flaszencja , bierzcie i pjcie....

http://www.energydrinks.at/energy/img/bilder/sekt.jpg

Boszszsz , a co to jest ? ( czytaj - czy dobrze kopie ? :wink: )

http://www.zabawki.orf.pl/zabawki/mis.gifDla Tomaszka :D

http://www.dukiewicz.com.pl/img/b9fa54c8.jpgDla Mamuśki :D

http://torg.spb.ru/trb/2005/arch03/images/20_koniak_viski.jpgDla Tatusia :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Heloł. Melduję się rozpakowana.

Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy :) . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję :D . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje :D :D :D .

A to jest nasz przystojniak

http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG

Super chłopak!!! :)

A to dla niego czerwona tasiemka, zebyśmy go nie zauroczyli ;)

http://www.psisklepik.za.pl/files/products/kcz1_m.jpg

Gratuluję Wam z całego serca!

Ale przeraża mnie ten ciężki poród zakończony cc :o

Heloł. Melduję się rozpakowana.

Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy :) . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję :D . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje :D :D :D .

A to jest nasz przystojniak

http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG

Olu, nareszcie przyszłas :p :p :p

Wszystko wróci do normy . Wypoczywaj i niczym sie nie martw. Ja tez przy pierwszym dziecku byłam tak przejęta. Przy następnym będzie spokojniej :D :wink:

Na szczęście nie nazwaliście synka Marianem :D :lol: :lol: :lol:

Rzeczywiście jest przystojny i jak na noworodka wyjątkowo ładny :D

Czy wiesz Olu, ze Tomki to straszne rozrabiaki??? :wink:

Buziaczki dla Maluszka i Ciebie :D

Tomasz - osoba o tym imieniu jest człowiekiem inteligentnym, szlachetnym, kulturalnym i niezwykle subtelnym. Ma duże uzdolnienia organizatorskie, dlatego szybko odnosi sukcesy. Miewa też po drodze kłopoty. Jednakże, jako, że ma umysł praktyczny, umie swoje troski w porę rozładować. Z przekonania jest konserwatysta, w działaniu postępowcem, w myśleniu nowoczesna osoba. Rodzinę zakłada dość wcześnie, do swych obowiązków w małżeństwie i w rodzinie podchodzi z rozwaga, szanuje rodziców. Maja skłonności do gier hazardowych i nadużywania alkoholu.

:o :roll: :cry:

chyba nie bede tak szybko babcia ? :o

jea ....ale o tobie to cyganiom :o :lol: :lol: :lol:

Jea- to imię również jest z łacińskiego i wywodzi się od imienia boga Marsa. Jea posiada dużą indywidualność twórczą, kocha sztuki piękne, potrafi odnieść duże sukcesy literackie. Jeżeli nie poświęci się tej dziedzinie sztuki, to odniesie powodzenie w naukach matematycznych. Jest skryty, lojalny, spokojny, pracowity. Potrafi w każdej sytuacji odnaleźć się, wyjść cało z każdej opresji, bowiem jest pewny siebie. Lubi bardzo wolność myśli i swobodę działania, - nie znosi gdyby ktoś narzucał mu swoje ramy organizacyjne. Ceni kontakt z przyrodą, lubi wygodne życie, smaczne potrawy, modne ubiory. Ma skłonności do zagłębiania się w tajemnice życia, śmierci i wiary. Może być dobrym mężem, wzorowym ojcem, szanowanym obywatelem.

Zaba(niem.Froschka :wink: ) - osoba o bardzo kobiecej naturze. Zaba należy do ludzi zrównoważonych, spokojnych, umiejących się przystosować do otoczenia i żyjących w zgodzie i harmonii z natura. Zaby żyją w swoich "intymnych małych światach". Kobiety te umieją cierpliwie czekać na swoje przeznaczenie. Lubią krąg rodziny i najbliższych przyjaciół. Dobrze się znają na kobiecej stronie życia, na wszelkich kobiecych umiejętnościach. Są dobrymi żonami, matkami i paniami domu.

:D :D :D

Pepitka - Pepitki niemal od urodzenia czują się kimś wyjątkowym. Tak właśnie postrzegają swoje miejsce w świecie: nie mają ochoty podporządkowywać się regułom, żyć tak, jak wszyscy; przeciwnie, szukają wyjątków, życzą sobie mieć specjalne prawa. Są indywidualistkami i same określają, co dla nich jest dobre. Nie ulegają modom i nie chodzą razem z tłumem. Poszukują tego, co rzadkie, egzotyczne i dziwne. Życie widzą jak jedną wielką przygodę. Swoich rodziców, narzeczonych, mężów zaskakują szalonymi pomysłami. Lubią zmiany, wędrują po świecie, chętnie zmieniają zawody, prace, miejsce zamieszkania. To niespokojne duchy, te Pepitki ! Przy tym żyją dla siebie, nie dla jakichś zewnętrznych ideałów. Nie zależy im na nagrodach ani na poklasku. Zdarza się, że są odkrywane i robią karierę, ale nie to jest w ich życiu najważniejsze. Najważniejsze jest dla nich to, aby być sobą. Pepitki dobrze czują się we własnej skórze. Mimo zmian i niespokojnego trybu życia są zadowolone z siebie i właśnie to - bycie w zgodzie z samą sobą, jest dla nich najwyższą wartością.

:roll:

Maxtorka - Osoba o tym imieniu posiada wybitną osobowość, jest wrażliwa, posiada zmysł dyplomatyczny. Czasem przy swojej wygórowanej ambicji i przezorności, popada w kłopoty. Przy życzliwości osób przeciwnej płci wychodzi z nich cało. Lubi kierować osobami przeciwnej płci. Jest towarzyska, lubi podróże, nie posiada uzdolnień artystycznych, ale swoje dzieci kieruje do roli aktorskiej lub lekarskiej. W zasadzie osoby te są konserwatystami, ale konieczne zmiany akceptują. To może przysporzyć im zmartwień, a nawet kłopotów, z których zawsze wychodzą jednak zwycięsko.

fiu fiu :roll: :D

andre - posiada naturę odważna, szczera, niezwykle wnikliwa. Umie nie tylko inicjować przedsięwzięcia, ale również sprawnie je przeprowadzać. Jest uzdolnionym kierownikiem, chętnie radzi innym. Założone przez niego ognisko rodzinne może uchodzić za wzór do naśladowania.

ot i cala prawda !!! :D