premiumpremium 02.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? na przyszly miesiac nic ........post bedzie ....40dni glodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? na przyszly miesiac nic ........post bedzie ....40dni glodowki To z Ciebie nic nie zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 aktualny stan piosenki I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. lub propozycja Ave!: Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ?????? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest (zmieści się w nutkach?) coś mi natchnienia brakuje dziewczyny, a co Wy robicie na tej poczcie tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest na poczcie ? ludzie liiiiiiiiisty pisza zwykle poolecone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? na przyszly miesiac nic ........post bedzie ....40dni glodowki a twoi zgodzą się na to? bo moi to jacyś.... na to jedzenie.... nachalni i nie smakuje im z torebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? na przyszly miesiac nic ........post bedzie ....40dni glodowki To z Ciebie nic nie zostanie.... musze sie odchudzic ......lato idzie !!!!! .......wiesz .... bikini-bikini-bikini-bikini bikini-bikini-bikini-bikini... bikini death Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wzielam sobie RW do kuchni ( w zasadzie do kuchnio-jadalnio-salonu ) , bo gotuje obiado-kolacje na dzisiaj , obiad na jutro i pojutrze , obiad na popojutrze i popopojutrze i deser nie wiem na ile , bo Frosch jest pod tym wzgledem nieprzewidywalny bede doskakiwac do was w przerwach miedzy garami A na przyszły miesiąc nic??? na przyszly miesiac nic ........post bedzie ....40dni glodowki a twoi zgodzą się na to? bo moi to jacyś.... na to jedzenie.... nachalni i nie smakuje im z torebek nie zgodza sie moi tez nie cierpia tytek , ja zreszta tez ...bleeee zartowalam ........umarlam bym bez...........gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest (zmieści się w nutkach?) coś mi natchnienia brakuje dziewczyny, a co Wy robicie na tej poczcie tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest nie pasuje mi dziecko (wyobraź sobie Tomeczka ) i rura trzeba to przemysleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest (zmieści się w nutkach?) coś mi natchnienia brakuje dziewczyny, a co Wy robicie na tej poczcie tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest nie pasuje mi dziecko (wyobraź sobie Tomeczka ) i rura trzeba to przemysleć... a jakby tak maxi w dziecko wrobic to mozna bylo zeba wkkrecic tam zabek sie uszkodzi (zamiast tej rury ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde same katastrofalne rymy do urodzi : uszkodzi powodzi myslam o powodzi wiesz takiej niefajnej , ale moze byc kazdemu sie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest (zmieści się w nutkach?) coś mi natchnienia brakuje dziewczyny, a co Wy robicie na tej poczcie tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest nie pasuje mi dziecko (wyobraź sobie Tomeczka ) i rura trzeba to przemysleć... a jakby tak maxi w dziecko wrobic to mozna bylo zeba wkkrecic tam zabek sie uszkodzi (zamiast tej rury ) nazbyt... ..odważnie i jest to cokolwiek wyalienowane (że niby wyrażam się eufemistycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde same katastrofalne rymy do urodzi : uszkodzi powodzi myslam o powodzi wiesz takiej niefajnej , ale moze byc kazdemu sie powodzi Nagrodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Tu dziecko urodzimy dom wełną ocieplimy psycholg... pomoże nam psycholg... pomoże nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde same katastrofalne rymy do urodzi : uszkodzi powodzi myslam o powodzi wiesz takiej niefajnej , ale moze byc kazdemu sie powodzi Nagrodzi... ale czym? np: murator kubkiem, ale w nutkach Andre tego nie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest (zmieści się w nutkach?) coś mi natchnienia brakuje dziewczyny, a co Wy robicie na tej poczcie tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest nie pasuje mi dziecko (wyobraź sobie Tomeczka ) i rura trzeba to przemysleć... a jakby tak maxi w dziecko wrobic to mozna bylo zeba wkkrecic tam zabek sie uszkodzi (zamiast tej rury ) nazbyt... ..odważnie i jest to cokolwiek wyalienowane (że niby wyrażam się eufemistycznie ) a pani ile tych flaszeczek z poprzedniej stronki wypila ? mysl po chlopsku ....ze tak powiem ..nad tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde same katastrofalne rymy do urodzi : uszkodzi powodzi myslam o powodzi wiesz takiej niefajnej , ale moze byc kazdemu sie powodzi Nagrodzi... nagrodzi cie zaraz ave swymi psychol.tekstami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Tu dziecko urodzimy dom wełną ocieplimy psycholg... pomoże nam psycholg... pomoże nam a jak dziecko bedzie na welne uczulone ? olka nam nie wybaczy poza tym ja juz nie chce rodzic , bo chce byc piekna i szczupla na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 kurde same katastrofalne rymy do urodzi : uszkodzi powodzi myslam o powodzi wiesz takiej niefajnej , ale moze byc kazdemu sie powodzi Nagrodzi... nagrodzi cie zaraz ave swymi psychol.tekstami HAHAHAHAAHAHA!!!! Jadę kapelę na wesele obczaić. Wrócę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 a pamietacie ? zbudujemy nowy dom jeszcze jeden nowy dom kurde ale goopoty mi do glowy przychodza juz lepiej : podaj cegle podaj cegle zbudujemy nowy dom na miare naszych marzen dom ale wy pewnie za mlode jestescie , by takie cos pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Heloł. A to jest nasz przystojniak http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG Olka - wspaniały chłopak i do tego wcale nie wygląda na noworodka. Kurcze, a ja odszedłem od komputera 2 minuty przed Twoim przyjściem - taki pech i dopiero teraz śpieszę z gratulacjami i życzeniami dla całej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts