Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Heloł. Melduję się rozpakowana.

Do domu wróciliśmy w środę więc wszystko jest takie nowe i przerażające. Ciężko u mnie ze spaniem choć mój mąż to skarb i pomaga mi bardzo. Nie potrafię się jeszcze jednak wyluzować i każde zakwilenie Tomka ( tak właśnie ma na imię nasz syn) stawia mnie do pionu. Fakt przejścia ciężkiego porodu zakończonego cesarskim cieciem, "dostanie" synka w 3 dobie po porodzie nie mogło nie pozostawić piętna na mej psychice i jestem lekko powiedziawszy rozedrgana. Pojawiły się kłopoty z karmieniem, ale jakoś sobie radzimy :) . Jak już dojdę do siebie będę tu częściej zaglądać, obiecuję :D . Bardzo Wam wszystkim dziękuję za troskę, zainteresowanie, życzenia i gratulacje :D :D :D .

A to jest nasz przystojniak

http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tomek.JPG

Oleńka ależ on śliczny :D:D:D

Nie marw się, większość młodych mamuś jest przewrażliwiona przy pierwszym dziecku...parę dni musi minąć zanim nauczycie się siebie i życia w nowej sytuacji. Przykro mi że masz niemiłe przeżycia z porodu...to sie kiedyś zatrze a maleństwo i jego uśmiech napewno wynagrodzi ci ciężkie chwile.

Jeszcze raz gratulacje!!!

I wracaj do formy...szczególnie psychicznej...

powodzenia :)

noooo....... :roll:

czas na relax !!!............. 8)

bywajcie :D

bywaj :D

bywajcie Beti i Monka

Andre, owocnego..... sprzatania

to ja tez idę..... 8) ale zostawię sobie trochę czasu na sen, bo jutro w stolycy bawiępa pa :D

cześć wam :D

nie idźcie jeszcze :roll: trza jakieś pępkowe zrobić :roll: :wink:

stawiam 8)

http://bi.gazeta.pl/im/0/2486/z2486370X.jpg

Kurcze, pępkowe sie rozpoczyna a chętnych nie ma?

Jak tak można :evil: Co sobie Olka pomyśli?

no trudno same musimy to pociągnąć :o Beti...no to wściekłym psie w garść! :wink: :lol: zdrówko :lol:

Chociaż wściekłe psy źle mi sie kojarza po moim wieczorze panieńskim :roll: :-? Ledwo żyłam :-?

Ale czego sie nie robi dla sprawy :lol: