marjucha 03.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień Dobry, dzień dobry Ja też siedzę w pracy. Jutro też I znowu sobota a ja jestem w pracy Lepiej Ci już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień dobry, cześć i czołem Nie pytajcie skąd się wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Wiosny mi się chce http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/Zdjecie_reki._Fotografie_rak_411.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień dobry, cześć i czołem Nie pytajcie skąd się wziąłem Bo i po co jak i tak piszesz, że z Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień Dobry, dzień dobry Ja też siedzę w pracy. Jutro też I znowu sobota a ja jestem w pracy Lepiej Ci już Jak nie, jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 pp -czytałam O TRAGEDII w Piotrkowie .....straszne http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=137851&scroll_article_id=137851&layout=1&page=text&list_position=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 faktycznie straszne na dzikim zachodzie pp , kwitna juz wszedzie krokusy ,prymulki, anemony i takie male biale ( nie przebisniegi , choc one tez juz sa , azalie i rododendrony maja juz bardzo nabrzmiale paki , tulipany , zonkile i irysy sa juz calkiem duze a hiacynty (chyba ) lada moment sie rozwina koniec swiata ...wiosna w lutym witam wszystkich, pozdrawiam,caluje i..........spadam .. do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A tak sobie wpadłam zobaczyć co się dzieje U nas pogoda przecudna , słoneczko i ciepełko , prawie jak wiosna W ogródku wychodzą narcyzy i krokusy . Sama nie wiem co z biedakami zrobić froschka spadaj ostrożnie co byś cała i zdrowa jutro wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A tak sobie wpadłam zobaczyć co się dzieje U nas pogoda przecudna , słoneczko i ciepełko , prawie jak wiosna W ogródku wychodzą narcyzy i krokusy . Sama nie wiem co z biedakami zrobić froschka spadaj ostrożnie co byś cała i zdrowa jutro wróciła wpadlam jeszcze na chwile suszac pazury maxi ......nie musisz sie martwic ........ tym razem transport nadziemny ( tylko ten czas mnie dobija ...16h ....zeby chociaz net byl ) o narcyzy nie martw sie ,dadza rade ...Holendrzy przechowuja je w lodowkach , zeby dluzej sie trzymaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 wpadlam jeszcze na chwile suszac pazury maxi ......nie musisz sie martwic ........ tym razem transport nadziemny ( tylko ten czas mnie dobija ...16h ....zeby chociaz net byl ) o narcyzy nie martw sie ,dadza rade ...Holendrzy przechowuja je w lodowkach , zeby dluzej sie trzymaly 16 godzin ? Czemu tak długo ? Weź coś nasennego , może byc w piersióweczce Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Doberek pozdrowienia dla naszych miłych dziewcząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 wpadlam jeszcze na chwile suszac pazury maxi ......nie musisz sie martwic ........ tym razem transport nadziemny ( tylko ten czas mnie dobija ...16h ....zeby chociaz net byl ) o narcyzy nie martw sie ,dadza rade ...Holendrzy przechowuja je w lodowkach , zeby dluzej sie trzymaly 16 godzin ? Czemu tak długo ? Weź coś nasennego , może byc w piersióweczce Szerokiej drogi bo jest duzo przystankow po drodze nie wolno przeciez po pijaku jezdzic szerokie to tu sa ..ho.ho...gorzej po przekroczeniu granicy dzieki ..........zycze goraczki sobotnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 wpadlam jeszcze na chwile suszac pazury maxi ......nie musisz sie martwic ........ tym razem transport nadziemny ( tylko ten czas mnie dobija ...16h ....zeby chociaz net byl ) o narcyzy nie martw sie ,dadza rade ...Holendrzy przechowuja je w lodowkach , zeby dluzej sie trzymaly 16 godzin ? Czemu tak długo ? Weź coś nasennego , może byc w piersióweczce Szerokiej drogi bo jest duzo przystankow po drodze nie wolno przeciez po pijaku jezdzic szerokie to tu sa ..ho.ho...gorzej po przekroczeniu granicy dzieki ..........zycze goraczki sobotnej nocy Taaa , sama dziś jezdem To się będzie działo Dziewczęta dziękują i także pozdrawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... Taaa , sama dziś jezdem To się będzie działo Dziewczęta dziękują i także pozdrawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 idę elektrykę zakładać, zajrzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 idę elektrykę zakładać, zajrzę później Powodzenia Tylko spięcia nie zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 idę elektrykę zakładać, zajrzę później Powodzenia Tylko spięcia nie zrób "spięcie" to zrobię późnym wieczorem albo w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 idę elektrykę zakładać, zajrzę później Powodzenia Tylko spięcia nie zrób "spięcie" to zrobię późnym wieczorem albo w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.02.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Wróciłam z pracy, a tu strach czy andre spięcia nie zrobi... Obiecał, ze jeszcze nie teraz, to chyba trzeba uwierzyć, nie? Bo jesli sam kładzie elektryke, to róznie moze być Andre, jestes elektrykiem? Czy moze muzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Wróciłam z pracy, a tu strach czy andre spięcia nie zrobi... Obiecał, ze jeszcze nie teraz, to chyba trzeba uwierzyć, nie? Bo jesli sam kładzie elektryke, to róznie moze być Andre, jestes elektrykiem? Czy moze muzykiem W zasadzie jestem muzykującym elektronikiem, ale gniazdka, wyłączniki i żyrandol też potrafię podłączyć (patrz: Zosia-samosia w podpisie ) właśnie zjadłem obiadek i biorę się za te wyłączniki, kilka sztuk zostało... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts