monka 03.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być witam ponownie, własnie wróciłam z próby przedślubnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 oglądałam Nianię od rana mam uraz krędów szyjnych strasznie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być witam ponownie, własnie wróciłam z próby przedślubnej czyjej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być witam ponownie, własnie wróciłam z próby przedślubnej czyjej ??? siostry rodzonej jakieś takie cuda wianki ksiądz wymyślił ja poszłam po to żeby nad dekoracją jakąś pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 oglądałam Nianię od rana mam uraz krędów szyjnych strasznie cierpię Ewcia co się Ciebie porobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Czesc Wszystkim ! Co Ci Ewa sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być Zawsze Pod warunkiem że laskowy w czekoladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być Zawsze Pod warunkiem że laskowy w czekoladzie na masz oczywiście i z Jutrzenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 oglądałam Nianię od rana mam uraz krędów szyjnych strasznie cierpię Ewcia co się Ciebie porobiło ? starość ....mnie dopadła nie wiem co sie porobiło ..od wczoraj nie boli ,ale dzisiaj to masakra ...nie mam kołnierza ort. ale poowijałam sie szalem i troszkę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć beti Właśnie zaczęłam oglądać Eurowizję na Jedynce Paulina Chylewska wygląda jak typowa ofiara stylistów Czy ona nie ma lustra ? ale Orzech może być Zawsze Pod warunkiem że laskowy w czekoladzie na masz oczywiście i z Jutrzenki a z Tofifi może być znacie ten dowcip o babci i kierowcy autobusu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 nie znam...dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babcia codziennie jadąc autobusem -częstuje kierowce orzeszkami .po kilku dniach kierowca pyta babci- skąd takie pyszne orzeszki? ...a z Toffi -odpowiada Babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 oglądałam Nianię od rana mam uraz krędów szyjnych strasznie cierpię Ewcia co się Ciebie porobiło ? starość ....mnie dopadła nie wiem co sie porobiło ..od wczoraj nie boli ,ale dzisiaj to masakra ...nie mam kołnierza ort. ale poowijałam sie szalem i troszkę lepiej Jaka starość , co Ty gadasz ? Pewnie źle spałaś albo się gwałtownie obejrzałaś za jakimś smarkulcem nieopierzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babcia codziennie jadąc autobusem -częstuje kierowce orzeszkami .po kilku dniach kierowca pyta babci- skąd takie pyszne orzeszki? ...a z Toffi -odpowiada Babcia W taki razie wolę te z Jutrzenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 babcia codziennie jadąc autobusem -częstuje kierowce orzeszkami .po kilku dniach kierowca pyta babci- skąd takie pyszne orzeszki? ...a z Toffi -odpowiada Babcia W taki razie wolę te z Jutrzenki ja też bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 oglądałam Nianię od rana mam uraz krędów szyjnych strasznie cierpię Ewcia co się Ciebie porobiło ? starość ....mnie dopadła nie wiem co sie porobiło ..od wczoraj nie boli ,ale dzisiaj to masakra ...nie mam kołnierza ort. ale poowijałam sie szalem i troszkę lepiej Jaka starość , co Ty gadasz ? Pewnie źle spałaś albo się gwałtownie obejrzałaś za jakimś smarkulcem nieopierzonym no własnie Ewcia co ty godosz może znowu na boso po ogódku biegałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 nie biegałam ale kusi mnie coby znów sobie polatać .....ale śniegu ni ma a tak na poważnie ...chyba jednak źle spałam...ale już mnie Heniuś wymasował cudne dłonie ma -takie które lecza ....teraz drinka mi do łóżeczka przyniósł i ma juz wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 nie biegałam ale kusi mnie coby znów sobie polatać .....ale śniegu ni ma a tak na poważnie ...chyba jednak źle spałam...ale już mnie Heniuś wymasował cudne dłonie ma -takie które lecza ....teraz drinka mi do łóżeczka przyniósł i ma juz wolne Ale masz dobrze Ja dziś sama muszę sobie drineczka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi znasz ten zapach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja piję Campari .....a Tobie co smakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts