Maxtorka 03.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi znasz ten zapach ??? Nie znam ale czuję że niedługo poznam A znasz ten ? http://www.ninaricci.com/site-html/upload/contenu/home-nina.jpghttp://www.ichiban.com.tw/stores/inblog/products/images/Nina%20Ricci%20Nina_210x210.jpg Baaardzo ciepły i interesujący Uwielbiam Campari A piję grzane piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Nina ? niestety jeszcze nie Jak byłam w Krakał tyg.temu to utknęłam w Daglasie ....uwielbiam perfumerie ... dostałam własnie wtedy próbkę Aqua Pampelune i nie mogę sie powstrzymać -wciąż ją wącham -a została juz pusta fiolka ale Dawid jest w Krakał i już dostał rozkazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 I strzeliłam właśnie 41 setkę Dla miłośników Campari http://www.defecito.com/hello/155/2150/200/campari-vodka.jpg Dla wszystkich http://www.branomojsej.sk/media/1/20060101-flase.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 grzane piwo ?? ja tylko z lodówki a jak robisz ? tylko podgrzewasz czy jeszcze coś dodajesz do piwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ja też uwielbiam perfumerie Na szczęście mamyw Bydgoszczy i Douglasa i Sephorę i Marionaud Zawsze też na Allegro można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi -graulacje http://images1.fotosik.pl/17/558ftskehvfnf4s0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 grzane piwo ?? ja tylko z lodówki a jak robisz ? tylko podgrzewasz czy jeszcze coś dodajesz do piwa? Podgrzewam i dodaję goździki , szczyptę cynamonu a ostatnio też kardamon w śladowej ilości .Lubię też z sokiem malinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi -graulacje http://images1.fotosik.pl/17/558ftskehvfnf4s0med.jpg Dzięki Ewcia , kocham róże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja też kocham róże a zresztą kto ich nie kocha królowe .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne to tak jak ja ale magnolię posadziłam róże miałam w duzych ilościach w ogrodzie działkowym ,ale wiekszość zmarzla -niestety teraz czekam na pergole i posadzę pnącą Sympathie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 cześć na nowej stronce piękne róże! mam nadzieję mieć kilka w ogródku, a narazie... mam w domu w donniczce mała kosodrzewinkę - kupiona w grudniu - niby choinka - została w domu i chyba usycha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć kobitki Ja bumbole... Maxi gratulacje!!! http://www.kwiaty.garso.pl/img/roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne to tak jak ja ale magnolię posadziłam róże miałam w duzych ilościach w ogrodzie działkowym ,ale wiekszość zmarzla -niestety teraz czekam na pergole i posadzę pnącą Sympathie Ja mam Sympathie Polecam ponoc nawet jak podmarzną to i tak odrastają, kwitną cały sezon jak oderwiesz sucharki po przekwitnieciu, maja najbardziej różany kolor i ładną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże ale zimno... i deszcz a ona taka mala i chyba przyzwyczaila się do ciepła i puśiła takie zielone kiełeczki może zacznę ją intensywniej podlewać 9moje kwiaty donniczkowe nie nadają się do pokazywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne to tak jak ja ale magnolię posadziłam róże miałam w duzych ilościach w ogrodzie działkowym ,ale wiekszość zmarzla -niestety teraz czekam na pergole i posadzę pnącą Sympathie Ja mam Sympathie Polecam ponoc nawet jak podmarzną to i tak odrastają, kwitną cały sezon jak oderwiesz sucharki po przekwitnieciu, maja najbardziej różany kolor i ładną nazwę a mnie Sympathia zmarzła ....ale może ze starości ...miała ze 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada wystaw słuchaj sie straszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts