Maxtorka 03.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć kobitki Ja bumbole... Maxi gratulacje!!! http://www.kwiaty.garso.pl/img/roze.jpg Dzięki króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czesc chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi na 41 setkę i następne: http://images1.fotosik.pl/313/ae1fd373e54a9bcb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada wystaw słuchaj sie straszych I w dodatku rudych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przeklejam żeby się nie zgubiło I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. lub propozycja Ave!: Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ?????? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 Ave! napisała: i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest Froschka napisał: tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Maxi na 41 setkę i następne: http://images1.fotosik.pl/313/ae1fd373e54a9bcb.png Sama nie dam rady Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Piękne róże....może też się takch dorobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada wystaw słuchaj sie straszych I w dodatku rudych oooo...to to .....rudych ...na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne to tak jak ja ale magnolię posadziłam róże miałam w duzych ilościach w ogrodzie działkowym ,ale wiekszość zmarzla -niestety teraz czekam na pergole i posadzę pnącą Sympathie Ja mam Sympathie Polecam ponoc nawet jak podmarzną to i tak odrastają, kwitną cały sezon jak oderwiesz sucharki po przekwitnieciu, maja najbardziej różany kolor i ładną nazwę a mnie Sympathia zmarzła ....ale może ze starości ...miała ze 20 lat Cóż Ewa nic nie jest wieczne . Ciekawe za 20 lat jaki będzie numer strony na rw ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Piękne róże....może też się takch dorobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada wystaw do dobrze... od południowej strony za ścianą... jutro wystawię.... słuchaj sie straszych taka siksa to ja juz nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 bum... tera to mię zmuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 czesc ave wystaw ją na zewnątrz .....może pomoże Koniecznie wystaw , nie jest zimno , niech na nią pada wystaw do dobrze... od południowej strony za ścianą... jutro wystawię.... słuchaj sie straszych taka siksa to ja juz nie jestem musiałam powiększyć, żeby rozczytać... chyba już się starzeję.... lub normalnie wzrok mi siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czesc chłopaku Jak tam zabawa z elektryką ? Spięcie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A wiesz że ja w ogródku nie mam ani jednego krzewu róży ? Ale planuję tylko szukam odpowiedniej odmiany . A że jest w czym wybierać to trudno się zdecydować Podobnie z magnolią . Chciałabym jedną żeby stanowiła barwny akcent ale sama nie wiem , wszystkie są takie piękne to tak jak ja ale magnolię posadziłam róże miałam w duzych ilościach w ogrodzie działkowym ,ale wiekszość zmarzla -niestety teraz czekam na pergole i posadzę pnącą Sympathie Ja mam Sympathie Polecam ponoc nawet jak podmarzną to i tak odrastają, kwitną cały sezon jak oderwiesz sucharki po przekwitnieciu, maja najbardziej różany kolor i ładną nazwę a mnie Sympathia zmarzła ....ale może ze starości ...miała ze 20 lat Cóż Ewa nic nie jest wieczne . Ciekawe za 20 lat jaki będzie numer strony na rw ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Piękne róże....może też się takch dorobię... dla Ciebie Joasiu http://www.garten.cz/images_enc/00879/0087901.jpg sympathia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Piękne róże....może też się takch dorobię... Na razie dobry wieczór i gratki http://img.bonprix.pl/0/ahh114x01_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 bum... nagroda za bumbanie :http://images2.fotosik.pl/214/25b81f7c86395a0f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts