andre59 03.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się zdaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 a ja przeglądam ceny styropianu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 puszczę sobie melodię naszej piosenki, może natchnienie mnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci no nie mów, że Cię sen bierze Na razie mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się Dlaczego tak uważasz??? nostalgia mnie ogarnia śpieszmy czym prędzej z pomocą (mój kolega twierdzi, że na takie rzeczy to dobry jest okład z młodych piersi) :oopshttp://images12.fotosik.pl/32/e3db99cabe7dc470.jpg: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się Dlaczego tak uważasz??? nostalgia mnie ogarnia śpieszmy czym prędzej z pomocą (mój kolega twierdzi, że na takie rzeczy to dobry jest okład z młodych piersi) :oopshttp://images12.fotosik.pl/32/e3db99cabe7dc470.jpg: całkowicie się z Twoim kolegą zgadzam tylko młodych (niekoniecznie) piersi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się Dlaczego tak uważasz??? nostalgia mnie ogarnia Masz tu Andy na rozchmurzenie i na natchnienie: http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_bielizna_erotyczna__body_luiza_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci Pogoda jakas dupowata i to co koty lubia najbardziej pełnia księzyca . Jak jest pełnia to mam noc z głowy, na pewno sie nie wyspie U nas w dzień było cudnie , słonecznie i cieplutko Teraz jest -1C i bezchmurne niebo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 dzięki gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci Pogoda jakas dupowata i to co koty lubia najbardziej pełnia księzyca . Jak jest pełnia to mam noc z głowy, na pewno sie nie wyspie U nas w dzień było cudnie , słonecznie i cieplutko Teraz jest -1C i bezchmurne niebo . U mnie też piękny dzień był, normalnie wiosnę czuło się w powietrzu, zupełnie jak w piosence Grechuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci Pogoda jakas dupowata i to co koty lubia najbardziej pełnia księzyca . Jak jest pełnia to mam noc z głowy, na pewno sie nie wyspie U nas w dzień było cudnie , słonecznie i cieplutko Teraz jest -1C i bezchmurne niebo . U nas podobnie ale wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się Dlaczego tak uważasz??? nostalgia mnie ogarnia śpieszmy czym prędzej z pomocą (mój kolega twierdzi, że na takie rzeczy to dobry jest okład z młodych piersi) :oopshttp://images12.fotosik.pl/32/e3db99cabe7dc470.jpg: całkowicie się z Twoim kolegą zgadzam tylko młodych (niekoniecznie) piersi brak w ostateczności mogą być filety z kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 dzięki gaweł Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci Pogoda jakas dupowata i to co koty lubia najbardziej pełnia księzyca . Jak jest pełnia to mam noc z głowy, na pewno sie nie wyspie U nas w dzień było cudnie , słonecznie i cieplutko Teraz jest -1C i bezchmurne niebo . U nas podobnie ale wieje a u nas.... podobnie jak u Was.... eeeeeeeeeeeee moze heraby zapodać, bo tak po angielsku, o pogodzie sory... herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja sie poddałam idę z Morfeuszem dobranoc papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja sie poddałam idę z Morfeuszem a co na to Twój mąż???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja sie poddałam idę z Morfeuszem dobranoc papa Dobranoc Ewa. Zapomnielem jeżeli masz bolesci zaiazane z zapaleniem korzonków nerwowych to walnij z 2 nospy i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ja sie poddałam idę z Morfeuszem dobranoc papa Dobranoc Ewa. Zapomnielem jeżeli masz bolesci zaiazane z zapaleniem korzonków nerwowych to walnij z 2 nospy i po sprawie no-spa na korzonki nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 eeech... starzeję się Dlaczego tak uważasz??? nostalgia mnie ogarnia śpieszmy czym prędzej z pomocą (mój kolega twierdzi, że na takie rzeczy to dobry jest okład z młodych piersi) :oopshttp://images12.fotosik.pl/32/e3db99cabe7dc470.jpg: całkowicie się z Twoim kolegą zgadzam tylko młodych (niekoniecznie) piersi brak w ostateczności mogą być filety z kurczaka Właśnie je sobie wyobraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mnie nie wywiało ale tylko dlatego że się mocno zaparłam Ale coś Morfeusz sie koło mnie kręci Pogoda jakas dupowata i to co koty lubia najbardziej pełnia księzyca . Jak jest pełnia to mam noc z głowy, na pewno sie nie wyspie U nas w dzień było cudnie , słonecznie i cieplutko Teraz jest -1C i bezchmurne niebo . U nas podobnie ale wieje a u nas.... podobnie jak u Was.... eeeeeeeeeeeee moze heraby zapodać, bo tak po angielsku, o pogodzie sory... herbaty A co tam jak szalec to szaleć wiadro wody sodowej i paczka paluszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts