frosch 04.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czeesc dzieki za kawke (cukier mozesz sobie zabrac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 też nie słodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 smietanki tez nie uzywam wogole pije taka mocna fusiasta siekieryzade i to kilka razy dziennie kiedys watroba sie obrazi , ale narazie pomaga mi to podnies moje niskie cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja dzien doberek No tak, zapomniałem, że z Ciebie ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 smietanki tez nie uzywam wogole pije taka mocna fusiasta siekieryzade i to kilka razy dziennie kiedys watroba sie obrazi , ale narazie pomaga mi to podnies moje niskie cisnienie A ja w pracy piję czarną niesłodzoną, natomiast w domu zabieloną i lekko osłodzoną(niecała łyżeczka cukru na kubek Muratora ). Oczywiście rozpuszczalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 smietanki tez nie uzywam wogole pije taka mocna fusiasta siekieryzade i to kilka razy dziennie kiedys watroba sie obrazi , ale narazie pomaga mi to podnies moje niskie cisnienie ja już swój zyciowy limit kawy wypilem , teraz 2 góra 3 dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja dzien doberek No tak, zapomniałem, że z Ciebie ranny ptaszek ranna zabka ponoc od urodzenia taka bylam (moja corka jest taka sama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja dzien doberek No tak, zapomniałem, że z Ciebie ranny ptaszek ranna zabka ponoc od urodzenia taka bylam (moja corka jest taka sama ) A ja dzisiaj to chętnie bym sobie pospał. Wczoraj byłem u kolegi,którego dawno nie widziałem i trochę się zasiedzieliśmy. . Inna rzecz, że jak miałbym wolne to i tak pewnie bym nie spał, bo szkoda mi dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek ranne ptaszki Kawki chętnie się z Wami napiję Małej czarnej bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek Maxi. A kawka to ma być rozpuszczalna czy z fusami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [inna rzecz, że jak miałbym wolne to i tak pewnie bym nie spał, bo szkoda mi dnia Ja tak mam że jak idę do pracy to śpię do ostatniej sekundy a w dni wolne wstaję wcześnie , na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek Maxi. A kawka to ma być rozpuszczalna czy z fusami? Cześć marjucha Jak Ty zrobisz to każdą wypiję Ale jak mam wybór to rozpuszczalnikową poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [inna rzecz, że jak miałbym wolne to i tak pewnie bym nie spał, bo szkoda mi dnia Ja tak mam że jak idę do pracy to śpię do ostatniej sekundy a w dni wolne wstaję wcześnie , na luzie Mam to samo. Na autobus biegnę w rozsznurowanych butach i rozpiętej kurtce, bo "a to jeszcze minutkę" bierze górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna ja tez szukalam , ale kurcze jestes dla mnie zbyt tajemniczy i nie moge niczego do ciebie dopasowac wstaw prosze twoje foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna ja tez szukalam , ale kurcze jestes dla mnie zbyt tajemniczy i nie moge niczego do ciebie dopasowac wstaw prosze twoje foto Nie, bo to mogłoby być zbyt traumatyczne przeżycie dla wielu forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witaj maxi sniadanie podano http://www.republika.pl/loza_wiklinapolska/gd/sniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna ja tez szukalam , ale kurcze jestes dla mnie zbyt tajemniczy i nie moge niczego do ciebie dopasowac wstaw prosze twoje foto Nie, bo to mogłoby być zbyt traumatyczne przeżycie dla wielu forumowiczów no cos ty .....my som twardziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts