marjucha 04.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek Maxi. A kawka to ma być rozpuszczalna czy z fusami? Cześć marjucha Jak Ty zrobisz to każdą wypiję Ale jak mam wybór to rozpuszczalnikową poproszę A jak rozpuszczalnikową to zapraszam. Mam Cronat Golda(moja ulubiona ). Osobiście najbardziej lubię z ekspresu, którą robi mój kolega. Mam chłopak talent do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja najbardziej lubie taka , ktora mi Frosch do lozka przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna ja tez szukalam , ale kurcze jestes dla mnie zbyt tajemniczy i nie moge niczego do ciebie dopasowac wstaw prosze twoje foto Nie, bo to mogłoby być zbyt traumatyczne przeżycie dla wielu forumowiczów no cos ty .....my som twardziele Chyba się przeceniasz Albo mnie nie doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witaj maxi sniadanie podano http://www.republika.pl/loza_wiklinapolska/gd/sniadanie.jpg Cześć frosiu Pyszne te bułeczki Za to mleczko oddam w dobre ręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam rankiem ale z Was ranne ptaszki http://img103.imageshack.us/img103/546/kawazlaptopemoj8.jpg ja piję kawę z mleczkiem i cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zasnales marjucha ? Nie, poszedłem popracować. spisz w pracy ? co z twoim avatarem ? jeszcze nic nie znalazles widze pewnie za bardzo nie szukales Trochę szukałem. Nawet chciałem przez moment wstawić swojego "fejsa", ale nie znalazłem żadnej foty, która byłaby choć odrobinę estetyczna ja tez szukalam , ale kurcze jestes dla mnie zbyt tajemniczy i nie moge niczego do ciebie dopasowac wstaw prosze twoje foto Nie, bo to mogłoby być zbyt traumatyczne przeżycie dla wielu forumowiczów no cos ty .....my som twardziele Chyba się przeceniasz Albo mnie nie doceniasz niejedn(eg)o juz w zyciu widzialam dawaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witaj maxi sniadanie podano http://www.republika.pl/loza_wiklinapolska/gd/sniadanie.jpg Cześć frosiu Pyszne te bułeczki Za to mleczko oddam w dobre ręcę Moje są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek Maxi. A kawka to ma być rozpuszczalna czy z fusami? Cześć marjucha Jak Ty zrobisz to każdą wypiję Ale jak mam wybór to rozpuszczalnikową poproszę A jak rozpuszczalnikową to zapraszam. Mam Cronat Golda(moja ulubiona ). Osobiście najbardziej lubię z ekspresu, którą robi mój kolega. Mam chłopak talent do kawy Też ją lubię chociaż ostatnio pijam Nescafe Espresso Taka fajna pianka się na niej robi i ma dla mnie smak najbardziej zbliżony do tej z ekspresu . Chociaż nie wszyscy ją lubią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witaj maxi sniadanie podano http://www.republika.pl/loza_wiklinapolska/gd/sniadanie.jpg Cześć frosiu Pyszne te bułeczki Za to mleczko oddam w dobre ręcę Moje są dobre Jak mi jeszcze powiesz że sam pieczesz to Ci się kiedyś wproszę na śniadanko ( jak będę jechać do siostrzyczki do Gdyni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 http://img388.imageshack.us/img388/8048/babkaqz6.jpg a do kawki -babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czesc ew-ka ale masz blysk w chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzieńdoberek Maxi. A kawka to ma być rozpuszczalna czy z fusami? Cześć marjucha Jak Ty zrobisz to każdą wypiję Ale jak mam wybór to rozpuszczalnikową poproszę A jak rozpuszczalnikową to zapraszam. Mam Cronat Golda(moja ulubiona ). Osobiście najbardziej lubię z ekspresu, którą robi mój kolega. Mam chłopak talent do kawy Też ją lubię chociaż ostatnio pijam Nescafe Espresso Taka fajna pianka się na niej robi i ma dla mnie smak najbardziej zbliżony do tej z ekspresu . Chociaż nie wszyscy ją lubią . Mi smakuje. A kolega ma o tyle dobrze, że jego teść(mój też miał być ) pracuje w hurtowni i co jakiś czas podrzuci mu jakąś lapszą ziarnistą kawę. Ten aromat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam rankiem ale z Was ranne ptaszki http://img103.imageshack.us/img103/546/kawazlaptopemoj8.jpg ja piję kawę z mleczkiem i cukrem Witaj w klubie rannych ptaszków Jak widzę Morfeusz już Cię ze swoich objęć wypuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 marjucha ....kolegi zona ma siostre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czesc ew-ka ale masz blysk w chacie cześć Froszka ale śmieszne .... ps....zdjęcie z lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czesc ew-ka ale masz blysk w chacie cześć Froszka ale śmieszne .... ps....zdjęcie z lata domyslilam sie , bo kawa byla juz zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Maxi ,a Ty sie wyspałaś ? czytałam ,że troszkę wczoraj posiedzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witaj maxi sniadanie podano http://www.republika.pl/loza_wiklinapolska/gd/sniadanie.jpg Cześć frosiu Pyszne te bułeczki Za to mleczko oddam w dobre ręcę Moje są dobre Jak mi jeszcze powiesz że sam pieczesz to Ci się kiedyś wproszę na śniadanko ( jak będę jechać do siostrzyczki do Gdyni ) Nie, sam nie piekę pieczywa. Czasami jakieś ciasto, ale przy mojej mamie, to wypadam blado. No, ale mięsa i inne dania to całkiem całkiem. W końcu jestem po żywieniu to trochę warto umieć gotować. Od kilku lat jestem na etapie szkoleniu się w wyrobie win. Są efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Można się dosiąść do porannej biesiady ? http://images13.fotosik.pl/27/aca31b455890410cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 marjucha ....kolegi zona ma siostre ? Ma. Nawet byliśmy narzeczeństwem( z siostrą oczywiście, nie z żoną kolegi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts