frosch 04.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 avatarek -super ....MAJRUCHA - dawaj dawaj Ale co No ten tego wklej go sobie w miejsce avatara On jest jak dla Ciebie stworzony Ale jak skopiuj prawym klawiszem myszki właściwiości zdjęcia ....potem otwórz sój profil .....na samym dole masz miejsce do wklejenia avatarka .....i już spróbuj Sie udało Brawo , brawo Sie teraz cieszę jak dziecko teraz będziesz rozpoznawalny No właśnie no to w koncu sie na cos przydalam dlugo byles nierozgryzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka froschka a skąd Ty tego Dziadka z Babcią pod Namiotem wytrzasnęłaś ? W zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 avatarek -super ....MAJRUCHA - dawaj dawaj Ale co No ten tego wklej go sobie w miejsce avatara On jest jak dla Ciebie stworzony Ale jak skopiuj prawym klawiszem myszki właściwiości zdjęcia ....potem otwórz sój profil .....na samym dole masz miejsce do wklejenia avatarka .....i już spróbuj Sie udało Brawo , brawo Sie teraz cieszę jak dziecko teraz będziesz rozpoznawalny No właśnie no to w koncu sie na cos przydalam dlugo byles nierozgryzalny [/quote:fff17a849a] Nierozgryzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Nowicjusz zaczytał się w dzienniku ewki. Ale i gatki są też niezłe no coś Ty takie nudy z rana ... Na RW jest ciekawie Jakie nudy Tak czyta i czytam i chyba żadnych problemów z wykonawcami Bo u mnie jakby jeszcze miesiąc surowy stan budowali to anorektykiem bym został ew-ka cygani ....dla niej to nudy , a dla ekscytujacy pamietnik to ty babcia czy dziadek ? bo cos nie kumam A kto ma kumać jak nie Ty no wlasnie grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka No wiesz? ja w pracy jestem ale my mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka froschka a skąd Ty tego Dziadka z Babcią pod Namiotem wytrzasnęłaś ? W zimie z GEMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Nowicjusz zaczytał się w dzienniku ewki. Ale i gatki są też niezłe no coś Ty takie nudy z rana ... Na RW jest ciekawie Jakie nudy Tak czyta i czytam i chyba żadnych problemów z wykonawcami Bo u mnie jakby jeszcze miesiąc surowy stan budowali to anorektykiem bym został ew-ka cygani ....dla niej to nudy , a dla ekscytujacy pamietnik to ty babcia czy dziadek ? bo cos nie kumam A kto ma kumać jak nie Ty no wlasnie grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka No wiesz? ja w pracy jestem ale my mozemy Beze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka froschka a skąd Ty tego Dziadka z Babcią pod Namiotem wytrzasnęłaś ? W zimie W GĘBACH jest zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 grzegorz 10 -a co T tak dużo palisz ??? nie słyszałeś ,że TYLKO DOŁY SPOŁECZNE PALĄ ????? zdolowalas mnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 grzegorz 10 -a co T tak dużo palisz ??? nie słyszałeś ,że TYLKO DOŁY SPOŁECZNE PALĄ ????? zdolowalas mnie teraz a nie wiedziałaś ? dolinka jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Zaczytałem się w tym dzienniku. Sporo fotek. Super chałupka. Kiedy u mnie tak będzie I loty szybowcem były. I pływanie na zakazie Ogółem gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a co to? kiedy ta stronka tak przeleciala ? taki wstyd takim postem zaczelam .........nie ma co ..chwalipieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Zaczytałem się w tym dzienniku. Sporo fotek. Super chałupka. Kiedy u mnie tak będzie I loty szybowcem były. I pływanie na zakazie Ogółem gratulacje cha cha cha .....pamietam jak zaczynałam ...... też miałAM TAKIE myśli ....kiedy u mnie tak będize ? a tu prosze ...zaraz minie 2 lata jak mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ grzegorz10 vel babcia vel Dziadek Vel Namiot , w dodatku anorektyczny chyba cos chlapne na rozjasnienie mozgu zapodaj tam marjucha tego twojego winka froschka a skąd Ty tego Dziadka z Babcią pod Namiotem wytrzasnęłaś ? W zimie W GĘBACH jest zdjęcie Polam i wszystko jasne Ale zabrał mi pomysł na zagajenie , chciałam swoja fotę wrzucić z takim właśnie wstepem a tu kicha Muszę coś innego wymyślić a to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a co to? kiedy ta stronka tak przeleciala ? taki wstyd Takim postem zaczelam .........nie ma co ..chwalipieta brawo brawo brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 chciałam swoja fotę wrzucić NO WŁAŚNIE ....MAXI .... ja tak naprawdę to Cie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a co to? kiedy ta stronka tak przeleciala ? taki wstyd takim postem zaczelam .........nie ma co ..chwalipieta Musisz chwalić się częściej. Ja to chyba gdzieś niedawno czytałem Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 chciałam swoja fotę wrzucić NO WŁAŚNIE ....MAXI .... ja tak naprawdę to Cie nie znam Też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 chciałam swoja fotę wrzucić NO WŁAŚNIE ....MAXI .... ja tak naprawdę to Cie nie znam Też jestem za Maxi dawaj, dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 grzegorz 10 -a co T tak dużo palisz ??? nie słyszałeś ,że TYLKO DOŁY SPOŁECZNE PALĄ ????? zdolowalas mnie teraz No już się podnieś Gaciorki http://www.gettingdownunder.co.uk/wp-content/uploads/2006/05/Laura%20Bingle%20topless.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 chciałam swoja fotę wrzucić NO WŁAŚNIE ....MAXI .... ja tak naprawdę to Cie nie znam Też jestem za Maxi dawaj, dawaj... Jakby problem z trafieniem to TU http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1620543&highlight=#1620543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts