frosch 04.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 chciałam swoja fotę wrzucić NO WŁAŚNIE ....MAXI .... ja tak naprawdę to Cie nie znam Też jestem za Maxi dawaj, dawaj... Się fstydzę tak ogólnie Ale Wam się pokażę http://img228.imageshack.us/img228/3238/p1010463hh2.jpg A czego Ty się wstydzisz tego golfa chyba A co Ci w tym golfie nie pasuje? mnie sie podoba , uwielbiam czerwony , ale moze maxi nie pasi (wolalaby np szykowny dekolt ) Jakby wolała, to by założyła bo moze sie wstydzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Z tym dogadzaniem to chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Ono takie małe bo i ja niewielka , co się będę sztucznie powiększać A gdzie Ty frosiu koguty widzsz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Z tym dogadzaniem to chyba masz rację choc czasem nie nadwyrezacie sie specjalnie z tym , z czym mam racje mam racje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic A może froschka nam się ujawni jakąś fotkę wstawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam Maxi piękna Kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic Pozwolę się z panią nie zgodzić Widziałam Cię i mnie tam wszystko pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Ono takie małe bo i ja niewielka , co się będę sztucznie powiększać A gdzie Ty frosiu koguty widzsz ? masz racje.. nic sobie nie powiekszaj ja mam zawsze rozpieprzone wlosy , a moja corka , namietna prostowaczka swoich wlosow , ciagle mi wypomina , ze mam koguty na glowie wg moich dzieci jestes nieuczesana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic A może froschka nam się ujawni jakąś fotkę wstawi? przeciez masz ciagle zmieniam moje foto w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam Maxi piękna Kobieta Już po rosole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam Maxi piękna Kobieta Taaaa , my tu gadu gadu a Ewcia z rosołku wróciła ? Pojadłaś kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic A może froschka nam się ujawni jakąś fotkę wstawi? przeciez masz ciagle zmieniam moje foto w avatarze No tak. Na tym zdjęciu to rzeczywiście jesteś nieuczesana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic Pozwolę się z panią nie zgodzić Widziałam Cię i mnie tam wszystko pasi ty tez mnie siem podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic Pozwolę się z panią nie zgodzić Widziałam Cię i mnie tam wszystko pasi ty tez mnie siem podobasz Ale sobie słodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 To mój ulubiony golf , milutki i cieplutki I pasi mi bardzo ....zwłaszcza do włosów Co ta chirurgia z człowiekiem zrobić potrafi Cuda panie , cuda mozesz mi polecic jakies dobrego niedrogiego chirurga ? bo mnie tez cos nie pasi ...wlasniwie nic A może froschka nam się ujawni jakąś fotkę wstawi? przeciez masz ciagle zmieniam moje foto w avatarze No tak. Na tym zdjęciu to rzeczywiście jesteś nieuczesana faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam Maxi piękna Kobieta Taaaa , my tu gadu gadu a Ewcia z rosołku wróciła ? Pojadłaś kochana ? rosółek I klasa Henio gotował moja szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? mężowie gotują wszak to mężczyźni są najlepszymi kucharzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts