marjucha 04.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam Maxi piękna Kobieta Taaaa , my tu gadu gadu a Ewcia z rosołku wróciła ? Pojadłaś kochana ? rosółek I klasa Henio gotował moja szkoła A na jakim mięsie? Mieszane czy tylko jeden rodzaj? Daje kapustę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Ono takie małe bo i ja niewielka , co się będę sztucznie powiększać A gdzie Ty frosiu koguty widzsz ? masz racje.. nic sobie nie powiekszaj ja mam zawsze rozpieprzone wlosy , a moja corka , namietna prostowaczka swoich wlosow , ciagle mi wypomina , ze mam koguty na glowie wg moich dzieci jestes nieuczesana Aaaa o takie ptactwo Ci chodziło To się nazywa artystyczny nieład i bardzo trudno go osiągnąć A ma to wyglądać tak jakbym dopiero co z łóżka wstała i tylko lekko włosy palcami przeczesała ( co w zasadzie jest zgodne z prawdą ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosół ugotowany więc zaraz wsiada na rower i jedzie na wycieczkę ...beze mnie ale bierze psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? mężowie gotują wszak to mężczyźni są najlepszymi kucharzami ale ja glupia meza sie pozbylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele A jakie warzywko do kurczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? mężowie gotują wszak to mężczyźni są najlepszymi kucharzami ale ja glupia meza sie pozbylam No i widzisz cóżeś kobieto uczyniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosół ugotowany więc zaraz wsiada na rower i jedzie na wycieczkę ...beze mnie ale bierze psa A dlaczego bez Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosółek I klasa Henio gotował moja szkoła A na jakim mięsie? Mieszane czy tylko jeden rodzaj? Daje kapustę? mieszany ...wołowinka ,udka z kurczaka i indycza szyja ...czosnek i liść laurowy ....czasem brukselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele A jakie warzywko do kurczaka? Mnie do kurczaka najbardziej pasi groszek z marchewką albo sama marchewka , gotowana oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosółek I klasa Henio gotował moja szkoła A na jakim mięsie? Mieszane czy tylko jeden rodzaj? Daje kapustę? mieszany ...wołowinka ,udka z kurczaka i indycza szyja ...czosnek i liść laurowy ....czasem brukselka To nam się stronka zaczęła. Gratki. A cebulę daje? Przyrumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wiesz marjucha kobietom to nigdy nie dogodzisz moga jej jeszcze te koguty nie pasowac , choc dla mnie sa superowe musimy czekac na maxi odpowiedz a moze wstydzi sie , ze zdjecie takie male Ono takie małe bo i ja niewielka , co się będę sztucznie powiększać A gdzie Ty frosiu koguty widzsz ? masz racje.. nic sobie nie powiekszaj ja mam zawsze rozpieprzone wlosy , a moja corka , namietna prostowaczka swoich wlosow , ciagle mi wypomina , ze mam koguty na glowie wg moich dzieci jestes nieuczesana Aaaa o takie ptactwo Ci chodziło To się nazywa artystyczny nieład i bardzo trudno go osiągnąć A ma to wyglądać tak jakbym dopiero co z łóżka wstała i tylko lekko włosy palcami przeczesała ( co w zasadzie jest zgodne z prawdą ) . a jak sie wstaje z wiekszym nieladzie to juz nie jest artystycznie ? taki twoj nielad to ja mam po ciezkim modelowaniu mam trudne wlosy do opanowania , na szczescie Froschowi takie kudly sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosół ugotowany więc zaraz wsiada na rower i jedzie na wycieczkę ...beze mnie ale bierze psa A dlaczego bez Ciebie? bo ja zachorzała kręgi szyjne mnie bolą i leżę w łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele A jakie warzywko do kurczaka? Mnie do kurczaka najbardziej pasi groszek z marchewką albo sama marchewka , gotowana oczywiście . No właśnie, tylko żeby to był groszek z marchewką a nie marchewka z groszkiem Lubię też surówkę z marchewki, fasolkę szparagową z wody i marchewkę mini gotowaną na parzę. MNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele A jakie warzywko do kurczaka? Mnie do kurczaka najbardziej pasi groszek z marchewką albo sama marchewka , gotowana oczywiście . no wiec zrobie marchewke z groszkiem , bo juz dawno nie bylo a miala byc surowka z pekinskiej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosółek I klasa Henio gotował moja szkoła A na jakim mięsie? Mieszane czy tylko jeden rodzaj? Daje kapustę? mieszany ...wołowinka ,udka z kurczaka i indycza szyja ...czosnek i liść laurowy ....czasem brukselka To nam się stronka zaczęła. Gratki. A cebulę daje? Przyrumienia? teraz już nie bo płyta elektryczna -niestety -ale kiedyś obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Gaciorki Ewcia Ale te stronki pędzą dzisiaj Gaci nie starczy http://zdjecia.swistak.pl/00/01/80/05/1800548_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 rosół ugotowany więc zaraz wsiada na rower i jedzie na wycieczkę ...beze mnie ale bierze psa A dlaczego bez Ciebie? bo ja zachorzała kręgi szyjne mnie bolą i leżę w łóżeczku A to się kuruj. A tak przy bolących kręgach to można się patrzeć na monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a miala byc surowka z pekinskiej kapusty do pekińskiej dodaje prażony słonecznik -pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A jak tam Wasze obiadki? Robią się? u mnie zaraz rosol sie zacznie sam gotowac musze jeszcze ziemniaki na kluski ugotowac kurczak raz dwa trzy i po krzyku , jak sie zrobi w piekarniku u mnie obiad dopiero na 14-ta , bo dzieciaki lubia pospac w niedziele A jakie warzywko do kurczaka? Mnie do kurczaka najbardziej pasi groszek z marchewką albo sama marchewka , gotowana oczywiście . no wiec zrobie marchewke z groszkiem , bo juz dawno nie bylo a miala byc surowka z pekinskiej kapusty Tylko koniecznie z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts