Maxtorka 04.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [Aż oczom nie wierzę, że dziś taki tu ruch Pewnie popołudnie będzie za to spokojne . Od tego kulinarnego gaworzenia głodna sie zrobiłam Może też się pojdę po kuchni pokręcić Ale będę na nasłuchu A ja zaraz pójdę popracować. No a potem odwiedzi mnie Ania No to przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [Aż oczom nie wierzę, że dziś taki tu ruch Pewnie popołudnie będzie za to spokojne . Od tego kulinarnego gaworzenia głodna sie zrobiłam Może też się pojdę po kuchni pokręcić Ale będę na nasłuchu A ja zaraz pójdę popracować. No a potem odwiedzi mnie Ania taki ruch , bo sie ujawniles marjucha Jakbym się ujawnił, to już dzisiaj nikogo by tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [Aż oczom nie wierzę, że dziś taki tu ruch Pewnie popołudnie będzie za to spokojne . Od tego kulinarnego gaworzenia głodna sie zrobiłam Może też się pojdę po kuchni pokręcić Ale będę na nasłuchu A ja zaraz pójdę popracować. No a potem odwiedzi mnie Ania taki ruch , bo sie ujawniles marjucha Jakbym się ujawnił, to już dzisiaj nikogo by tu nie było nie gadaj nie gadaj to by byl dopiero rekord mam nadzieje , ze kiedys sie doczekamy mozesz sie nawet fstydzic jak maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to teraz Marjucha ....dawaj foto ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ a jak sie wstaje z wiekszym nieladzie to juz nie jest artystycznie ? taki twoj nielad to ja mam po ciezkim modelowaniu mam trudne wlosy do opanowania , na szczescie Froschowi takie kudly sie podobaja Jak się wstaje w większym nieładzie to nie dość że artystycznie to jeszcze z niewyszukaną i całkowicie naturalną elegancją i wrodzonym wdziękierm Żelazkom do włosów mówimy nasze zdecydowane NIE popieram !!!! jak sie mialam widziec z pp, to moja cora mi prostowala wlosy , bo powiedziala , ze tak nie pojde bo jej wstyd przyniose Ja nawet mam prostownicę pożyczoną od siostry ale może ze dwa razy z niej skorzystałam . Dla mnie takie proste włosy wyglądają sztucznie Zwłaszcza że nosi je co druga , no może co czwarta babka . Ja się w nich bynajmniej źle czułam ja sie czuje jakby mnie krowa ulizala Jak Ty to ładnie ujęłaś Dokładnie tak jest Ale pomijając krowie lizanie prasowanie chyba staje się powoli de mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [Aż oczom nie wierzę, że dziś taki tu ruch Pewnie popołudnie będzie za to spokojne . Od tego kulinarnego gaworzenia głodna sie zrobiłam Może też się pojdę po kuchni pokręcić Ale będę na nasłuchu A ja zaraz pójdę popracować. No a potem odwiedzi mnie Ania No to przyjemności pozdrow ja od nas narazicho , mykam do garow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ a jak sie wstaje z wiekszym nieladzie to juz nie jest artystycznie ? taki twoj nielad to ja mam po ciezkim modelowaniu mam trudne wlosy do opanowania , na szczescie Froschowi takie kudly sie podobaja Jak się wstaje w większym nieładzie to nie dość że artystycznie to jeszcze z niewyszukaną i całkowicie naturalną elegancją i wrodzonym wdziękierm Żelazkom do włosów mówimy nasze zdecydowane NIE popieram !!!! jak sie mialam widziec z pp, to moja cora mi prostowala wlosy , bo powiedziala , ze tak nie pojde bo jej wstyd przyniose Ja nawet mam prostownicę pożyczoną od siostry ale może ze dwa razy z niej skorzystałam . Dla mnie takie proste włosy wyglądają sztucznie Zwłaszcza że nosi je co druga , no może co czwarta babka . Ja się w nich bynajmniej źle czułam ja sie czuje jakby mnie krowa ulizala Jak Ty to ładnie ujęłaś Dokładnie tak jest Ale pomijając krowie lizanie prasowanie chyba staje się powoli de mode Podobnie jak baleyage i pasemka . Do łask wracają loki , fale , jednolite kolory ewentualnie z małymi refleksami . Sama natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to teraz Marjucha ....dawaj foto ..... Może kiedyś, bo nie mojej żadnej foty w necie. Poza tym po co kusić los. Wasze serca mogą nie wytrzymać nadmiaru negatywnych wrażeń Dbam o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ a jak sie wstaje z wiekszym nieladzie to juz nie jest artystycznie ? taki twoj nielad to ja mam po ciezkim modelowaniu mam trudne wlosy do opanowania , na szczescie Froschowi takie kudly sie podobaja Jak się wstaje w większym nieładzie to nie dość że artystycznie to jeszcze z niewyszukaną i całkowicie naturalną elegancją i wrodzonym wdziękierm Żelazkom do włosów mówimy nasze zdecydowane NIE popieram !!!! jak sie mialam widziec z pp, to moja cora mi prostowala wlosy , bo powiedziala , ze tak nie pojde bo jej wstyd przyniose Ja nawet mam prostownicę pożyczoną od siostry ale może ze dwa razy z niej skorzystałam . Dla mnie takie proste włosy wyglądają sztucznie Zwłaszcza że nosi je co druga , no może co czwarta babka . Ja się w nich bynajmniej źle czułam ja sie czuje jakby mnie krowa ulizala Jak Ty to ładnie ujęłaś Dokładnie tak jest Ale pomijając krowie lizanie prasowanie chyba staje się powoli de mode Podobnie jak balejage i pasemka . Do łask wracają loki , fale , jednolite kolory ewentualnie z małymi refleksami . Sama natura Ufff. No to może teraz będę trochę na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować Zupki chińskie. A że dziś niedziela to nich dodadzą trochę gorącego kubka o smaku pieczarkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 [ a jak sie wstaje z wiekszym nieladzie to juz nie jest artystycznie ? taki twoj nielad to ja mam po ciezkim modelowaniu mam trudne wlosy do opanowania , na szczescie Froschowi takie kudly sie podobaja Jak się wstaje w większym nieładzie to nie dość że artystycznie to jeszcze z niewyszukaną i całkowicie naturalną elegancją i wrodzonym wdziękierm Żelazkom do włosów mówimy nasze zdecydowane NIE popieram !!!! jak sie mialam widziec z pp, to moja cora mi prostowala wlosy , bo powiedziala , ze tak nie pojde bo jej wstyd przyniose Ja nawet mam prostownicę pożyczoną od siostry ale może ze dwa razy z niej skorzystałam . Dla mnie takie proste włosy wyglądają sztucznie Zwłaszcza że nosi je co druga , no może co czwarta babka . Ja się w nich bynajmniej źle czułam ja sie czuje jakby mnie krowa ulizala Jak Ty to ładnie ujęłaś Dokładnie tak jest Ale pomijając krowie lizanie prasowanie chyba staje się powoli de mode Podobnie jak balejage i pasemka . Do łask wracają loki , fale , jednolite kolory ewentualnie z małymi refleksami . Sama natura Ufff. No to może teraz będę trochę na czasie Natura jest zawsze na czasie Tylko nie wszyscy o tym wiedzą I czasami stają się mimowolnie ofiarami mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ja na szczęście nie mam tego problemu, bo wystarczy spiąć je frotką i już jest dobrze, a że są pokręcone to i tak nie widać czy były czesane czy nie nosisz długie włosy ??? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Może jeszcze dzisiaj tu zawitam, ale teraz idę popracować. Miłej niedzieli wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować To i tak nieźle , mogłyby się zastanawiać w jakiej knajpce zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ja na szczęście nie mam tego problemu, bo wystarczy spiąć je frotką i już jest dobrze, a że są pokręcone to i tak nie widać czy były czesane czy nie nosisz długie włosy ??? super No tak. Przecież Heniek też ma kucyk, prawda? Uciekam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować Zupki chińskie. A że dziś niedziela to nich dodadzą trochę gorącego kubka o smaku pieczarkowym ten numer nie przejdzie obiad to obiad żadne zupki z tytki będą cycki z kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować Zupki chińskie. A że dziś niedziela to nich dodadzą trochę gorącego kubka o smaku pieczarkowym ten numer nie przejdzie obiad to obiad żadne zupki z tytki będą cycki z kury Cycki dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować To i tak nieźle , mogłyby się zastanawiać w jakiej knajpce zjeść chyba juz im sie przejadły .....knajpki zawsze wolały domowe jedzenie szczególnie Dawid ,jak by sportowcem sam sobie gotował żarełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 wlasnie konsultację mialam przez telefon z moimi dziećmi są w Krakał i do obiadu sie szykują ....tzn zastanawiają se co gotować Zupki chińskie. A że dziś niedziela to nich dodadzą trochę gorącego kubka o smaku pieczarkowym ten numer nie przejdzie obiad to obiad żadne zupki z tytki będą cycki z kury Cycki dobra rzecz Zwłaszcza z młodej kurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts