Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

olcia a jak z karmieniem?

dajesz rade , bo po cesarce sa problemy :(

dostałam Małego w 3 dobie zycia, karmili go butlą więc pierś to dla niego nie lada wyzwanie

od wczoraj karmię bezpośrednio z piersi i nawet nam wychodzi :) , ciezkie są momenty przy przystawianiu bo się mały irytuje i czasem trwa to nawet 30 min, do godziny, ale jak już zazsie to pije z mała przerwa godzinę i śpi 2, 3 godziny

Witaj Olcia :D

Wcale nie dziwi mnie to co piszesz. I tak powinnaś sie cieszyć, bo Kuba ssał kila godzin, a zasypiał na jedną :o :lol: :lol: :lol:

Tylko z moimi dziećmi było odwrotnie. Potrafiły tylko z piersi, a z butelki ani rusz, więc nie mogłam nigdzie sama wyjść. :roll:

Poczatki zawsze są trudne. Z dnia na dziń będzie coraz lepiej.

Nie martw się za kilkanaście lat na Twoje jakiekolwiek pytanie odpowie Ci z miną cierpiętnika..." mamo a o co ci tak w ogóle chodzi?????" :lol: :lol: :lol:

cześc wszystkim :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

olcia a jak z karmieniem?

dajesz rade , bo po cesarce sa problemy :(

dostałam Małego w 3 dobie zycia, karmili go butlą więc pierś to dla niego nie lada wyzwanie

od wczoraj karmię bezpośrednio z piersi i nawet nam wychodzi :) , ciezkie są momenty przy przystawianiu bo się mały irytuje i czasem trwa to nawet 30 min, do godziny, ale jak już zazsie to pije z mała przerwa godzinę i śpi 2, 3 godziny

Witaj Olcia :D

Wcale nie dziwi mnie to co piszesz. I tak powinnaś sie cieszyć, bo Kuba ssał kila godzin, a zasypiał na jedną :o :lol: :lol: :lol:

Tylko z moimi dziećmi było odwrotnie. Potrafiły tylko z piersi, a z butelki ani rusz, więc nie mogłam nigdzie sama wyjść. :roll:

Poczatki zawsze są trudne. Z dnia na dziń będzie coraz lepiej.

Nie martw się za kilkanaście lat na Twoje jakiekolwiek pytanie odpowie Ci z miną cierpiętnika..." mamo a o co ci tak w ogóle chodzi?????" :lol: :lol: :lol:

cześc wszystkim :D

czesc zabka :D

dokladnie jadly moje , cycki mialam nie powiem w jakim stanie , takie wymamlane byly , ale sie zaparlam i po 3tyg. bylo ok

jestem zalamana meczem :(