ave 04.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam nadzieję że nie jestem tu natrętem w żadnym razie o ile nie bedziesz mówił, że się nudzisz z nami I nie będziesz przynosił kawy tudzież trunków procentowych dopiero zauważyłam Grzesiu jedno nie jest wcale nie za dużo + tego nie od PP tez nie traktuj na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam nadzieję że nie jestem tu natrętem w żadnym razie o ile nie bedziesz mówił, że się nudzisz z nami I nie będziesz przynosił kawy tudzież trunków procentowych dopiero zauważyłam Grzesiu jedno nie jest za dużo + tego nie od PP tez nie traktuj na serio .....ale kawa do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cześć Ew-ka!! Cześć pepe Jak tam piloty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cześć Ew-ka!! Cześć pepe Jak tam piloty?? a dziekuję .....panuję nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cześć Ew-ka!! Cześć pepe Jak tam piloty?? a dziekuję .....panuję nad nimi Masz nad nimi władzę w domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cześć Ew-ka!! Cześć pepe Jak tam piloty?? a dziekuję .....panuję nad nimi Masz nad nimi władzę w domu???? wiesz kto rządzi domu ? ten kto ma piloty u nas jestem to ja jak zasiadam przed tv ...zaraz piloty ląduja obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Z wami NUDZIĆ się nie da rady. A i dobrych porad można uzyskać. Oby czsu starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cześć Ew-ka!! Cześć pepe Jak tam piloty?? a dziekuję .....panuję nad nimi Masz nad nimi władzę w domu???? wiesz kto rządzi domu ? ten kto ma piloty u nas jestem to ja jak zasiadam przed tv ...zaraz piloty ląduja obok mnie Znam tę zasadę, ze kto ma piloty, to rządzi.... Ale czemu to nie jestem ja jeśli chodzi o mój dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? albo... nicka..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zabierze zamiast neta. mam chyba dziś niz intelektualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? Co się dziwisz, dzis wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witajcie Cholipcia, stesknilam sie za Wami od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.02.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam nadzieję że nie jestem tu natrętem w żadnym razie o ile nie bedziesz mówił, że się nudzisz z nami Nudzic sie mozna, ale nie w RW A ktos wogole tak powiedział? Zdusze drania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? Co się dziwisz, dzis wszystko jest możliwe Sory MAŁŻA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam nadzieję że jeszcze mnie ni skrzywiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? Co się dziwisz, dzis wszystko jest możliwe Sory MAŁŻA toś mnie uspokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak tak dalej pójdzie to małż mi neta odlączy Nie przejmuj się, nie tylko Tobie to grzegorz10 ma męża ??? Co się dziwisz, dzis wszystko jest możliwe Sory MAŁŻA toś mnie uspokoił Nie no luzi k ja do tych normalnych należę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts