frosch 04.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 o tej porze? sumienia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 I zapomniałam się przywitać Hej hej hej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no, wreszcie górne oświetlenie skończyłem podłączać, chociaż do tentego nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no, wreszcie górne oświetlenie skończyłem podłączać, chociaż do tentego nie jest potrzebne zawsze mozesz je rozlaczyc , chociazby po to , zeby jutro miec znowu cos przylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no, wreszcie górne oświetlenie skończyłem podłączać, chociaż do tentego nie jest potrzebne zawsze mozesz je rozlaczyc , chociazby po to , zeby jutro miec znowu cos przylaczyc taka syzyfowa robota, facet to ma przechlapane, ciągle musi podłączać i rozłączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Zawsze można to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no, wreszcie górne oświetlenie skończyłem podłączać, chociaż do tentego nie jest potrzebne zawsze mozesz je rozlaczyc , chociazby po to , zeby jutro miec znowu cos przylaczyc taka syzyfowa robota, facet to ma przechlapane, ciągle musi podłączać i rozłączać biedni faceci szkoda , ze nie jestem jedna z was , tez bym tak chciala miec przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Zawsze można to zmienić o tej porze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Zawsze można to zmienić przygotuję sobie marszrutę i wyruszę szlakiem znajomych z RW chyba mnie przenocują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ciekawa jestem kto napisal te bzdury Grzegorzowi o tym , ze my tu kogos zle traktujemy chetnie bym zbadala te sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Myślę że na pewno Cię przenocują Dobra zmykam miałam cięzki dyżur i idę spać a wcześnijej jakiś drinkmi sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Zawsze można to zmienić przygotuję sobie marszrutę i wyruszę szlakiem znajomych z RW chyba mnie przenocują wiesz kogo na pld masz zahaczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ciekawa jestem kto napisal te bzdury Grzegorzowi o tym , ze my tu kogos zle traktujemy chetnie bym zbadala te sprawe ccooooo ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ciekawa jestem kto napisal te bzdury Grzegorzowi o tym , ze my tu kogos zle traktujemy chetnie bym zbadala te sprawe czasami ktoś bez poczucia humoru tu wpada i walnie jakiś głupawy tekst, ale to ze dwa, trzy razy było i dość dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Myślę że na pewno Cię przenocują Dobra zmykam miałam cięzki dyżur i idę spać a wcześnijej jakiś drinkmi sie przyda prosze bardzo http://images.digicamfotos.de/media/216/drinkit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agula, czy J.G oznacza Jelenią Górę? tak raz jedyny byłem w Twoich okolicach Zawsze można to zmienić przygotuję sobie marszrutę i wyruszę szlakiem znajomych z RW chyba mnie przenocują wiesz kogo na pld masz zahaczyc ? wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 dzieki Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts