frosch 04.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ciekawa jestem kto napisal te bzdury Grzegorzowi o tym , ze my tu kogos zle traktujemy chetnie bym zbadala te sprawe czasami ktoś bez poczucia humoru tu wpada i walnie jakiś głupawy tekst, ale to ze dwa, trzy razy było i dość dawno na poprzedniej stronce wyczytalam , ze jak ktos nie ma 1000-ca postow , to nie ma czego tu szukac co za bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Myślę że na pewno Cię przenocują Dobra zmykam miałam cięzki dyżur i idę spać a wcześnijej jakiś drinkmi sie przyda papatki Aga http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_ciemny_246_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 bardzo śmieszne ale ten temat już był kiedyś tutaj przerabiany nawet były zarzuty że specjalnie tutaj klikamy żeby nabijac posty dlatego niektóre osoby zwróciły się do Redakcji o zlikwidowanie licznika, ale to nie jest takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 co komu przeszkadza ile kto ma postow ja tu jestem dokladnie od 2 lipca i jeszcze sie nie spotkalam , zeby tu kogos obrazono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Froschka, mówisz o tym poście? A jeden z forumowiczowiczow napisał że u Was ponizej że ktoś kto ma poniżej 1000 postow nie ma tu o czym gadać to musiał jakiś dziwny osobnik być te nasze pogaduchy to po prostu fajna zabawa jest i okazja do oderwania się od codziennych problemów, widać są tacy, którym to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 widzisz niektórym widocznie przeszkadza jestem na tym Forum już jakiś czas i wiele dziwinych ludzi i dziwnych afersię tu przewinęło ale jest grupa ludzi która się trzyma i to tamci dają spokój lub są wypraszani przez admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ciekawa jestem kto napisal te bzdury Grzegorzowi o tym , ze my tu kogos zle traktujemy chetnie bym zbadala te sprawe na poprzedniej stronce wyczytalam , ze jak ktos nie ma 1000-ca postow , to nie ma czego tu szukac co za bzdura ja ino o CV zagaduje jak kogoś witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje Witaj na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witajcie i Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Froschka, mówisz o tym poście? A jeden z forumowiczowiczow napisał że u Was ponizej że ktoś kto ma poniżej 1000 postow nie ma tu o czym gadać to musiał jakiś dziwny osobnik być te nasze pogaduchy to po prostu fajna zabawa jest i okazja do oderwania się od codziennych problemów, widać są tacy, którym to przeszkadza Zawsze mówię że dla mnie Rw to trochę taki ulepszony czat bo zawsze się jest w temacie i wiadomo o czym były pogadachy nawet jak sie ma przerwę kilka dni więc nie wiem co mają do tego ilości postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje to jeszcze CV i list motywacyjny prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje witaj a teraz to już naprawdę zmykam dobrej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 o losie, jak Wy szybko odpisujecie hehe Do cv i listu zdjecie tez dolaczyc musze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje witaj sara cos tam fajne nogi , czy to twoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 o losie, jak Wy szybko odpisujecie hehe Do cv i listu zdjecie tez dolaczyc musze ? nie tak szybko , bo cos net mi muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 nie widze w nich nic fajnego na zywo sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no to i ja sie dopisuje to jeszcze CV i list motywacyjny prosimy jea, no co Ty, nie strasz gości oczekujemy tylko poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 04.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 tez mi cos net zamulac zaczał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts