premiumpremium 05.02.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hallo pepitka odjazdowa dziewczyna z ciebie Hallo Froszka Se pojeździłam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hallo pepitka odjazdowa dziewczyna z ciebie Hallo Froszka Se pojeździłam, nie? no jak lubisz , to se izdzaj za czym to jezdzilas? nie widzialas odlotowo-czaderskich niedrogich strojow karnawalowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.02.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hallo pepitka odjazdowa dziewczyna z ciebie Hallo Froszka Se pojeździłam, nie? no jak lubisz , to se izdzaj za czym to jezdzilas? nie widzialas odlotowo-czaderskich niedrogich strojow karnawalowych ? A jeździłam tu i tam..... Papierki związane z budową Kiedyś znalazłam taką fajną stronę w internecie, ze strojami karnawałowymi właśnie. A na allegro patrzyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 przeciez sprawy papierkowe masz juz dawno za soba tapety szukalas czy papieru toaletowego? nie przepadam za zakupami z allegro , ale kiedys sie poprawie , bo to teraz takie top musze cos wymyslic dla 6-ciu osobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 przeciez sprawy papierkowe masz juz dawno za soba tapety szukalas czy papieru toaletowego? nie przepadam za zakupami z allegro , ale kiedys sie poprawie , bo to teraz takie top musze cos wymyslic dla 6-ciu osobek Oj tak się tylko wydaje Teraz przyłącza załatwiamy i jest trochę spraw z tym związane. Ja bym się za Wiolettę Willas przebrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 przeciez sprawy papierkowe masz juz dawno za soba tapety szukalas czy papieru toaletowego? nie przepadam za zakupami z allegro , ale kiedys sie poprawie , bo to teraz takie top musze cos wymyslic dla 6-ciu osobek Oj tak się tylko wydaje Teraz przyłącza załatwiamy i jest trochę spraw z tym związane. Ja bym się za Wiolettę Willas przebrała no co ty !!! ani ja taka fisnieta ani piekna jak ona , choc peruke odpowiednia posiadam .......i cycki ...tez za male ..poza tym w De jej nie znaja .i kozy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 najchetniej poszlambym za zabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 najchetniej poszlambym za zabem A nie możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 najchetniej poszlambym za zabem A nie możesz?? wlasnie kombinuje , ze bede mogla i Frosch tez a dzieci to juz wsio rawno ....egal mi znalazlam juz pare interesujacych mnie rzeczy na stronkach niemieckich nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.02.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 najchetniej poszlambym za zabem A nie możesz?? wlasnie kombinuje , ze bede mogla i Frosch tez a dzieci to juz wsio rawno ....egal mi znalazlam juz pare interesujacych mnie rzeczy na stronkach niemieckich nie jest zle I dobrze Uciekam do męża, będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 najchetniej poszlambym za zabem A nie możesz?? wlasnie kombinuje , ze bede mogla i Frosch tez a dzieci to juz wsio rawno ....egal mi znalazlam juz pare interesujacych mnie rzeczy na stronkach niemieckich nie jest zle I dobrze Uciekam do męża, będę później pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ahoj Je tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cześć Ano vitam piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cześć Ano vitam piknie w tym samym momencie tu weszłyśmy telapatia czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Duzo się tu działo jak mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cześć Ano vitam piknie w tym samym momencie tu weszłyśmy telapatia czy co? Musi co telepatia Trochę się działo Najważniejsze że Olka sie odezwała Ja juz nie pamiętam jak sie ma takiego maluszka w domciu . Ale nie dziwie się Jej że nie ma czasu . Ja do pół roku byłam jak w amoku i na nic nie miałam czasu . Jedyny oddech był wtedy kiedy byłam z synkiem na spacerze . Moja mama dziwiła się że w domu nic nie zrobione A ja albo karmiłam albo ściągalam pokarm I tak cały dzień . Po pół roku było lepiej ale wtedy mały zaczął siadać , potem raczkować i trzeba było mieć oczy dookoła głowy Teraz juz bym chyba nie miała cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 cześć Ano vitam piknie w tym samym momencie tu weszłyśmy telapatia czy co? Musi co telepatia Trochę się działo Najważniejsze że Olka sie odezwała Ja juz nie pamiętam jak sie ma takiego maluszka w domciu . Ale nie dziwie się Jej że nie ma czasu . Ja do pół roku byłam jak w amoku i na nic nie miałam czasu . Jedyny oddech był wtedy kiedy byłam z synkiem na spacerze . Moja mama dziwiła się że w domu nic nie zrobione A ja albo karmiłam albo ściągalam pokarm I tak cały dzień . Po pół roku było lepiej ale wtedy mały zaczął siadać , potem raczkować i trzeba było mieć oczy dookoła głowy Teraz juz bym chyba nie miała cierpliwości ja miałam to samo Spałam po 3-4 godziny na dobę, mała miała silną kolkę, ja uczyłam się do egzaminow, wyglądałam jak cień człowieka. Dopiero jak mała skońcvzyła roczek trochę złapałam oddechu. Niestety zaraz zaczęły się tak zwane dziecięce histerie. Oj dała nam popalić wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja siedziałam z małym w domciu do 1,5 roczku . Potem poszłam do pracy a mały do żłobka . Przez pierwsze pół roku troszkę chorował ( tzn. bardziej ja panikowałam i brałam zwolnienia ) a potem był luzik . Jeździliśmy z nim pod namiot ( np. 1-go maja ) i chował sie jak Rusek Miał tylko jdna wadę , wstawał z kurami a kładł się spać prawie równo z nami . Naljepsze było to że jak byliśmy np. u babci to on nie budził nas tylko babcię lub dziadka a na ich żartobliwe pytanie - a rodziców nie możesz obudzić odpowiadał - nieeee , nie mogę , niech sobie pośpią , codziennie tak muszą ze mną wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Powiedz mi Maxtorka, czy powinnam pozwolić corce ktora ma 15 lat iść na osiemnastkę do jakies kolezanki, ktorej wcale nie znam?Choroba, mam wielkie opory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts