Maxtorka 05.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kurcze nie wiem co Co doradzić Z chłopakami to trochę inaczej jest . Może dowiedz się kto jeszcze tam będzie . Jeśli będą jej rówieśnice(y) albo osoby z jej paczki to warto sie zastanowić czy jej nie pozwolić . Ważne też gdzie ma się to odbywać . U nas jest taki trynd i osiemnastki odbywaja się glównie w klubach . Solenizantów jest kilku , razem wynajmują salę ( bo taniej ) i na takiej imprezie jest dziki tłum Na pewno warto też okreslić czas jej przebywania na imprezie , żeby potem nie było nieporozumień . Nie jest łatwo być rodzicem , niestety Ztego co pamiętam u mojego Konrada osiemnastki zaczęły się jak miał 16 lat I tak do końca szkoły średniej Jakoś to przeżyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć dziewczyny, wróciłam Muszę poczytać streszczenia, bo nie wiem kto z kim, gdzie po co i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Verunia, jeśli znasz inne osoby, które będą na tej imprezie, to może spróbuj zaufać córce.No i ważne gdzie będzie ta impreza i to, żebyś miałą z nią kontakt...komórka koniecznie włączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć dziewczyny, wróciłam Muszę poczytać streszczenia, bo nie wiem kto z kim, gdzie po co i dlaczego Trochę Ci to zajmie Osobiście wczoraj do południa się do rekordu przyczyniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć dziewczyny, wróciłam Muszę poczytać streszczenia, bo nie wiem kto z kim, gdzie po co i dlaczego Trochę Ci to zajmie Osobiście wczoraj do południa się do rekordu przyczyniałam Gratuluję ...i biorę się za czytanie, do Olki muszę zalecieć misiaczka Tomusiowi podrzucić. Ale Olce fajnie, takie małe ciepłe łapki na swej piersi czuje. Bardzo to lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć dziewczyny, wróciłam Muszę poczytać streszczenia, bo nie wiem kto z kim, gdzie po co i dlaczego Trochę Ci to zajmie Osobiście wczoraj do południa się do rekordu przyczyniałam Gratuluję ...i biorę się za czytanie, do Olki muszę zalecieć misiaczka Tomusiowi podrzucić. Ale Olce fajnie, takie małe ciepłe łapki na swej piersi czuje. Bardzo to lubiłam Ja też Jak przestałam karmić to strasznie mi tego brakowało . No to do roboty toluś , miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ahoj Je tu kto ? hej, wpadłam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam matki , zony i kochanki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.02.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam matki , zony i kochanki !!! Czyli 3 w 1 Witaj frosiu , witaj beti Ja za to spadam , jadę się trochę porozciągać ( od jakiegoś czasu ćwiczę jogę ) Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam matki , zony i kochanki !!! Czyli 3 w 1 Witaj frosiu , witaj beti Ja za to spadam , jadę się trochę porozciągać ( od jakiegoś czasu ćwiczę jogę ) Miłego wieczoru milego naciagania maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ide jakas kolacje wykombinowac .........narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Helou! Uwielbiam jeździć od rana w tysiace miejsc i załatwić jedną setną spraw, które mielismy załatwić Jutro czeka nas to samo. Już się nastawiam na nikłe szanse załatwienia wszystkiego, co chcemy Ale chociaż cieplutko dziś, jak na wiosnę Kurcze, nie zazdroszcze Tez mam teraz mnóstwo do załatwiania, w Sądzie przede wszystkim. Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam matki , zony i kochanki !!! Czyli 3 w 1 Witaj frosiu , witaj beti Ja za to spadam , jadę się trochę porozciągać ( od jakiegoś czasu ćwiczę jogę ) Miłego wieczoru Cześć Maxi, fajnie jest na jodze? Nigdy nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć babeczki cześć dziadeczku cześć dziewczyny, cięzki dzień miałam pełen rozmów z instalatorami ile ja sie rzeczy dowiedziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czesc! Wszystkim. Czy u was net tez tak dupowato chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 U mnie dzisiaj, o dziwo, w miarę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 czesc u mnie caly dzien chodzilo jak .... teraz jest niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts