beti555 05.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kurcze, mam problem Przepraszam, ze pytam tutaj Czy wiecie jak usunąć z dokumentu w Excellu odwołania cykliczne? Za diabła nie umiem sobie poradzić Nic nie mogę policzyć i mysle, ze to przez to przykro mi , nie moge ci pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kurcze, mam problem Przepraszam, ze pytam tutaj Czy wiecie jak usunąć z dokumentu w Excellu odwołania cykliczne? Za diabła nie umiem sobie poradzić Nic nie mogę policzyć i mysle, ze to przez to niestety nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kurcze, mam problem Przepraszam, ze pytam tutaj Czy wiecie jak usunąć z dokumentu w Excellu odwołania cykliczne? Za diabła nie umiem sobie poradzić Nic nie mogę policzyć i mysle, ze to przez to wjedź na komórke i zdelejtuj i wstaw formułe jaka chcesz, mozna w narzedziach jeszcze pomieszc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Powiedz mi Maxtorka, czy powinnam pozwolić corce ktora ma 15 lat iść na osiemnastkę do jakies kolezanki, ktorej wcale nie znam? Choroba, mam wielkie opory Verunia ....musisz sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie ....czego sie obawiasz ? jak zdefiniujesz swój strach ,swoje obawy -bedzie Ci łatwiej .Wtedy spokojnie porozmawiaj z córką i nie bedzie miało znaczenia czy kogoś znasz czy nie na tej imprezie ( chociaż ja zawsze brałam kilka tel.od znajomych mojej córki na wypadek W ) -najważniejsze to mieć zaufanie do dziecka ,uświadomionego dziecka przez rodziców a nie przez rówieśników. Naucz córkę ,że warto mówić NIE i że to jest prawdziwa odwaga i dorosłość . Muszę Wam powiedzieć ,że mój syn ma w tym roku 24 lata ( ) i w dalszym ciągu mnie zaskakuje i zadziwa . Był na imprezie integracyjnej nad morzem ( miała trwać 4 dni) a on po jednej nocy spedzonej w gronie "doroslych" kolegów i koleżanek - uciekł stamtąd ,aby zachować resztki szacunku do siebie i kilku osób. Napisał mi w sms ,że to co mu przekazaliśmy jest błogosławieństwem ale i czasem przekleńswem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 czesc na kolejnej stronce wszystkim dziewczynkom i chłopcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 czesc dzieci mnie wyganiaja do jutra rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Powiedz mi Maxtorka, czy powinnam pozwolić corce ktora ma 15 lat iść na osiemnastkę do jakies kolezanki, ktorej wcale nie znam? Choroba, mam wielkie opory Verunia ....musisz sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie ....czego sie obawiasz ? jak zdefiniujesz swój strach ,swoje obawy -bedzie Ci łatwiej .Wtedy spokojnie porozmawiaj z córką i nie bedzie miało znaczenia czy kogoś znasz czy nie na tej imprezie ( chociaż ja zawsze brałam kilka tel.od znajomych mojej córki na wypadek W ) -najważniejsze to mieć zaufanie do dziecka ,uświadomionego dziecka przez rodziców a nie przez rówieśników. Naucz córkę ,że warto mówić NIE i że to jest prawdziwa odwaga i dorosłość . Muszę Wam powiedzieć ,że mój syn ma w tym roku 24 lata ( ) i w dalszym ciągu mnie zaskakuje i zadziwa . Był na imprezie integracyjnej nad morzem ( miała trwać 4 dni) a on po jednej nocy spedzonej w gronie "doroslych" kolegów i koleżanek - uciekł stamtąd ,aby zachować resztki szacunku do siebie i kilku osób. Napisał mi w sms ,że to co mu przekazaliśmy jest błogosławieństwem ale i czasem przekleńswem.... wiesz Ew-ka, to jest chyba prostsze, jesli dziecko jest już wyuczone pewnych rzeczy - gorzej gdy jest to 15 , który wszystko traktuje eksperymentalno- przekornie wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 i jeszcz coś dziś zasadziłam naszą kosodrzewinkę - a teraz .... pewnie zimno biedaczynie bez kamzli mohrowej ..... http://images13.fotosik.pl/34/2c584cfae29b9861.jpg zdjęcie jest dziwne z przebarwieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ave ....ale musisz wiedzieć ,że moje dzieci nie od razu stały sie dorosłe .To wszystko o czym pisze Verunia -przeżyłam na własnej skórze -tym boleśniej,że moja córa była fanką pewnego zespołu i w wieku 16 lat blagała ,aby ją puścić na koncert Oasis do Berlina ...i pojechała .3 dni nie spałam i martwiłam sie o nią .....A sms ,którego przysłała mi po koncercie przechowywałam przez kilka lat Dzisiaj moja córa jeździ po Europie i wiem ,że da sobie radę ( ma 20 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 [quote="Ew-ka]ave ....ale musisz wiedzieć ,że moje dzieci nie od razu stały sie dorosłe .To wszystko o czym pisze Verunia -przeżyłam na własnej skórze no własnie o ten strach i niepewność chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ... stronke zdobyl nasz rekordowy niewdzieczny Bumbastic... a o sooo chodzi? frosch gratki http://www.bankier.pl/static/att/19000/1450270_biustonoszpilka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 no poszlam , ale wrocilam .......do ciebie zawsze wraca ZAWSZE Gratki http://1bielizna.pl/gfx/big_photos/2998.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ide na inny watek nie chodź, właśnie przyszedłem no poszlam , ale wrocilam .......do ciebie pokowboić http://images11.fotosik.pl/42/535726834f58ad91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Powiedz mi Maxtorka, czy powinnam pozwolić corce ktora ma 15 lat iść na osiemnastkę do jakies kolezanki, ktorej wcale nie znam? Choroba, mam wielkie opory Verunia ....musisz sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie ....czego sie obawiasz ? jak zdefiniujesz swój strach ,swoje obawy -bedzie Ci łatwiej .Wtedy spokojnie porozmawiaj z córką i nie bedzie miało znaczenia czy kogoś znasz czy nie na tej imprezie ( chociaż ja zawsze brałam kilka tel.od znajomych mojej córki na wypadek W ) -najważniejsze to mieć zaufanie do dziecka ,uświadomionego dziecka przez rodziców a nie przez rówieśników. Naucz córkę ,że warto mówić NIE i że to jest prawdziwa odwaga i dorosłość . Muszę Wam powiedzieć ,że mój syn ma w tym roku 24 lata ( ) i w dalszym ciągu mnie zaskakuje i zadziwa . Był na imprezie integracyjnej nad morzem ( miała trwać 4 dni) a on po jednej nocy spedzonej w gronie "doroslych" kolegów i koleżanek - uciekł stamtąd ,aby zachować resztki szacunku do siebie i kilku osób. Napisał mi w sms ,że to co mu przekazaliśmy jest błogosławieństwem ale i czasem przekleńswem.... wiesz Ew-ka, to jest chyba prostsze, jesli dziecko jest już wyuczone pewnych rzeczy - gorzej gdy jest to 15 , który wszystko traktuje eksperymentalno- przekornie wiem coś o tym no właśnie Przemyslałam to wszystko i powiedziałam nie oczywiście były lamenty, ale po godzinie powiedziała mi ze myslała że od razu sie nie zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 co to, nikogo nie ma? a ja chciałem Wam kołysankę zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ja chetnie posłucham :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 zaraz podam link cześć sara21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 przez to budowanie palce mi zesztywniały, a i czasu na brzdąkanie brakuje... wybacz drobne uchybienia dzisiaj taki kawałek wymyśliłem: http://piotrala.republika.pl/andre59-kolysanka.mp3 plik ma ok. 2,5 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 przez to budowanie palce mi zesztywniały, a i czasu na brzdąkanie brakuje... wybacz drobne uchybienia dzisiaj taki kawałek wymyśliłem: http://piotrala.republika.pl/andre59-kolysanka.mp3 plik ma ok. 2,5 MB SUPER !!!!!!!!!! Zgram sobie zaraz na mp3 i jak bede sie kladła spac to sobie poslucham Fajny kawałeczke, wpada w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts