s_a_r_a_21 05.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 brakuje tylko na koncu utworu braw !!!! Bo takie gitarowe kawałeczki kojaza mi sie z koncertami na zywo na wielkich scenach przed milionowymi publicznosciami..... zapalone zapalniczki w dłoniach..... no i wielkie brawa na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 to się jeszcze jednym utworkiem pochwalę http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 napisałem go z myślą o zlocie forum, tylko tekstu na razie brak plik ma ok. 2MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 andre59 rzucaj budowe i bierz sie za granie !!! bo sie talen marnuje (no nie mowie,ze w budowie domu jestes gorszy, zeby nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 własnie słucham cos mi ten utworek przypomina :) Tez fajny taki wesolutki Ten kojazy mi sie z ogniskiem, kiełbaskami i piwem Takze mysle,ze na forumowy zlot jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 brakuje tylko na koncu utworu braw !!!! Bo takie gitarowe kawałeczki kojaza mi sie z koncertami na zywo na wielkich scenach przed milionowymi publicznosciami..... zapalone zapalniczki w dłoniach..... no i wielkie brawa na koniec dziękuję miło mi, że Ci się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 bardzo fajne, naprawde Widac w Tobie talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 bardzo fajne, naprawde Widac w Tobie talent niestety muszę już zmykać dobranoc i miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 05.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_a_r_a_21 06.02.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wszyscy juz poszli spac ??? To chyba wpływ kołysanki andre59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 dzien doberek sliczne dzieki za gatki odwdziecze sie kawa http://www.motorradtechnik-hessedenz.de/images/img_kaffetasse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.02.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Powiedz mi Maxtorka, czy powinnam pozwolić corce ktora ma 15 lat iść na osiemnastkę do jakies kolezanki, ktorej wcale nie znam? Choroba, mam wielkie opory Verunia ....musisz sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie ....czego sie obawiasz ? jak zdefiniujesz swój strach ,swoje obawy -bedzie Ci łatwiej .Wtedy spokojnie porozmawiaj z córką i nie bedzie miało znaczenia czy kogoś znasz czy nie na tej imprezie ( chociaż ja zawsze brałam kilka tel.od znajomych mojej córki na wypadek W ) -najważniejsze to mieć zaufanie do dziecka ,uświadomionego dziecka przez rodziców a nie przez rówieśników. Naucz córkę ,że warto mówić NIE i że to jest prawdziwa odwaga i dorosłość . Muszę Wam powiedzieć ,że mój syn ma w tym roku 24 lata ( ) i w dalszym ciągu mnie zaskakuje i zadziwa . Był na imprezie integracyjnej nad morzem ( miała trwać 4 dni) a on po jednej nocy spedzonej w gronie "doroslych" kolegów i koleżanek - uciekł stamtąd ,aby zachować resztki szacunku do siebie i kilku osób. Napisał mi w sms ,że to co mu przekazaliśmy jest błogosławieństwem ale i czasem przekleńswem.... wiesz Ew-ka, to jest chyba prostsze, jesli dziecko jest już wyuczone pewnych rzeczy - gorzej gdy jest to 15 , który wszystko traktuje eksperymentalno- przekornie wiem coś o tym no właśnie Przemyslałam to wszystko i powiedziałam nie oczywiście były lamenty, ale po godzinie powiedziała mi ze myslała że od razu sie nie zgodzę jak wiecie tez mam corke i musze przyznac , ze chyba latwiej mi bylo ja puszczac w wieku 14/15 niz teraz u mnie wystepuje niepisana zasada : Olka idzie na impreze (urodziny, sylwester,dyskoteka), wiec pyta mnie o zgode , ja pytam z kim , gdzie i jak , potem mowie o tym Tomkowi (19-letni syn), ktory zna pol Bytomia i to on decyduje , czy towarzystwo sie nadaje (jesli nie zna nikogo zwyczajnie idzie z nia ), zawsze , ale to zawsze daje cynk jakiemus koledze ,ktory tam idzie , ze ma sie opiekowac Ola, czesto wpada tez na krotkie kontrole pod byle jakim pretekstem , to on przyprowadza ja najczesciej do domu , bo nie moglby spokojnie spac , gdyby wiedzial , ze wraca z kims nieodpowiednim do domu w zeszle lato mialam dylemat , bo chciala jechac do Koszalina ze swoim chlopakiem( do jego cioci).....dluuugo sie wahalam , ona prosila , plakala i stanelo na tym , ze pojechali , ale autobusem , w towarzystwie jego siostry i wracali zaraz tego samego dnia (wiem , ze to glupie , ale za Chiny Ludowe nie chcialam , zeby zaliczyla tam chociaz jedna noc ).wczesniej jeszcze musialam odbyc rozmowe z jego rodzicami i to oni mnie wlasciwie przekonali teraz sobie wymyslila , ze pojedzie w tym roku sama pod namiot i dostala w ulamku sekundy odpowiedz , ze jeszcze nie .musi sobie jeszcze jeden rok poczekac .ufam mojej corce , bo potrafi powiedziec nie , ale nie ufam dzisiejszej mlodziezy .........mam teraz inny problem .....starszy syn zostaje w domu 2tyg (malych zabieram do Niemiec na ferie ) ,mam nadzieje , ze nie zostane babcia (latem byl sam przez miesiac i zdobyl moje zaufanie ) .rozmawialam juz z nim milion razy (nie chce juz tego sluchac ) , z jego laska tez przeprowadzilam meska rozmowe eeeeech......male dzieci-maly klopot , duze dzieci -duzy stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czesc beata prosze ....do kawki http://www.cukierniamagda.pl/oferta/wd/drozdzowka_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.02.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Cześć wszystkim. Ale tu dziś ruch od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czesc marjucha gdzie ty te tlumy widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam z rańca wtorkowego, podpinam sie pod kawunie no i chetnie sięgne po te pyszne wypieki PS. Dzis ponoć będzie znowu dobry dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czesc marjucha gdzie ty te tlumy widzisz? Ja nie pisałem o tłumach, a jedynie że ruch duży . Idę popracować. Jeszcze jedno. Wczoraj znalazłem zdjęcię z czasów, gdy ważyłem 30 kg więcej niż obecni. Wyglądałem jak Ten grubszy gość z LOST . Miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 to się jeszcze jednym utworkiem pochwalę http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 napisałem go z myślą o zlocie forum, tylko tekstu na razie brak plik ma ok. 2MB. nooo!!!! fajny utworek bardzo miło nastraja od rana :) a u mnie przebudzanie zazwyczaj trwa do południa więc takie utworki zawsze mi pomagaja dzieki andre59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzień dobry klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam bezpamiętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts