mundzia 06.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... co by cie za bardzo nie sciaglo ja tez czasem sie smaruje , ale nie marchewka ( raz popelnilam takie glupstwo , gdzies tak przeszlo 20 lat temu i wygladalam jak salamandra .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ ja tez czasem sie smaruje , Ja się często smarowałam jak mała byłam , teraz jak jestem duża to uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 frosch to musiał byc piękny widok ale wtedy tez marchewki były bardziej marchewkowe i pewnie bardziej kolorowały teraz to nie wiadomo jaki kolor by wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... co by cie za bardzo nie sciaglo a co mam pomarszczony paradować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam chcialam cos napisac , ale .....nie mogem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam chcialam cos napisac , ale .....nie mogem jedno nie wyklucza drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... co by cie za bardzo nie sciaglo a co mam pomarszczony paradować no jak sie jeszcze czasem nawilzasz , to spox ..............zmarszczki ci nie grozne sorry ........ nie moge , nie moge ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam chcialam cos napisac , ale .....nie mogem jedno nie wyklucza drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... co by cie za bardzo nie sciaglo a co mam pomarszczony paradować no jak sie jeszcze czasem nawilzasz , to spox ..............zmarszczki ci nie grozne sorry ........ nie moge , nie moge ... to popuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 przestańcie już, bo konam ze śmiechu!!!!!!!! I kto mnie uratuje jak skonam????????????????? a niby od takiej niewinnej z pozoru marchewki sie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... co by cie za bardzo nie sciaglo a co mam pomarszczony paradować no jak sie jeszcze czasem nawilzasz , to spox ..............zmarszczki ci nie grozne sorry ........ nie moge , nie moge ... to popuść za pozno wodze zostaly puszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 chociaż czy ta marchewka to rzeczywiście taka niewinna??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 przestańcie już, bo konam ze śmiechu!!!!!!!! I kto mnie uratuje jak skonam????????????????? a niby od takiej niewinnej z pozoru marchewki sie zaczęło jak skonasz , to cie juz nie uratuje nawet marchewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza czy tez sie potem nawilzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 chociaż czy ta marchewka to rzeczywiście taka niewinna??????? jak tak patrze na te marchewke , ktora jea wcina to ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza czy tez sie potem nawilzasz ? nie.......ponownie nawódniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts