SławekD-żonka 06.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wleciałam na kontrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza czy tez sie potem nawilzasz ? Jak najbardziej , ale tak ....... doustnie rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 przestańcie już, bo konam ze śmiechu!!!!!!!! I kto mnie uratuje jak skonam????????????????? a niby od takiej niewinnej z pozoru marchewki sie zaczęło jak skonasz , to cie juz nie uratuje nawet marchewka nawet marchewka?????????? a ja w nia tak wierzyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza czy tez sie potem nawilzasz ? nie.......ponownie nawódniam zeby sie nie odwódnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 chociaż czy ta marchewka to rzeczywiście taka niewinna??????? sama w sobie...tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wleciałam na kontrol dobrze , ze bylam grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 przestańcie już, bo konam ze śmiechu!!!!!!!! I kto mnie uratuje jak skonam????????????????? a niby od takiej niewinnej z pozoru marchewki sie zaczęło jak skonasz , to cie juz nie uratuje nawet marchewka nawet marchewka?????????? a ja w nia tak wierzyłam.... Ech.... co taka jedna mała marchewka potrafi zrobic z człowiekiem Marchewko , żebyś ty jeszcze gotowac umiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tera tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 mundzia ja się usmaruję czasami... tylko widzisz, nie za często żeby skóry nie przesuszyc... czasem się też nawilżam Ja też , nawet czasami się nawódniam mnie po nawódnieniu to czasem przesusza czy tez sie potem nawilzasz ? Jak najbardziej , ale tak ....... doustnie rzecz jasna sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wleciałam na kontrol dobrze , ze bylam grzeczna Ja też Jak zawsze zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Jak najbardziej , ale tak ....... doustnie rzecz jasna sorry Wodą mineralną koleżanko , albo sokiem z marchewki Prosto z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 maxtronka, taka gotująca marchewka by była suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ooo, jea gatki dla Ciebie jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tera tak tera Polska Gaciorki http://www.blanx.info.pl/biale_zeby/images/stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tera tak tera tera gatki dla ciebie http://images.digicamfotos.de/media/223/sonj-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wodą mineralną koleżanko , albo sokiem z marchewki Prosto z butelki to teraz tak na piwo wołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może takie będą dobre Walentynki za pasem to sie moga prtzydać na zaś http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2247.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tera tak tera Polska Gaciorki http://www.blanx.info.pl/biale_zeby/images/stringi.jpg czy to ulotka z pracy ? laaaadna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wodą mineralną koleżanko , albo sokiem z marchewki Prosto z butelki to teraz tak na piwo wołają Noooo , co niektórzy to nawet takie wode piją Jak zwierzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może takie będą dobre Walentynki za pasem to sie moga prtzydać na zaś http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2247.jpg sorry , ale musialby je najpierw ze mnie sciagnac ( dostalam je od Ave pare stronek wczesniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts