premiumpremium 06.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 jak ja kocham sie kłócić z mężem .............a potem sie godzić ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać do historii przeszła opowieść moich rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cześć wsiem Witaj Ewka cześć Zosia -Samosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Słyszeliscie dziś o "wielkim ssaniu z palca" ??? tak wieści o Fotydze ssane z palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Słyszeliscie dziś o "wielkim ssaniu z palca" ??? tak wieści o Fotydze ssane z palca Oni cudni są i wręcz rozkoszni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czesc ew-unia ide kolacje przygotowac dzieciakom CZEŚĆ co serwujesz ? ......mnie Dawid odsmażył krokiety twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli ) dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 JAK JA KOCHAM SIE KŁÓCIĆ Z MĘŻEM .............A POTEM SIE GODZIĆ Ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać do historii przeszła opowieść moich Rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu piękne, oto przykład jak można rozładować napiętą sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli ) dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic ) to ja też poproszę miseczkę mniam mniam ja kcem wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 gatki andre http://www.duoline.pl/images//bielizna-damska-m/obsessive-eve-M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 JAK JA KOCHAM SIE KŁÓCIĆ Z MĘŻEM .............A POTEM SIE GODZIĆ Ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać do historii przeszła opowieść moich Rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu Niestety u mnie "w tej wersji opera nie przejdzie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli ) dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic ) to ja też poproszę miseczkę mniam mniam ja kcem wiosnę prosze bardzo http://www.pesto.art.pl/kuchnia/drobne/twarozek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 piękne, oto przykład jak można rozładować napiętą sytuację jak mnie Henio chce udobruchać -bierze- bez pytania- moje stopy i robi mi masaż .... zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 gatki andre http://www.duoline.pl/images//bielizna-damska-m/obsessive-eve-M.jpg Froszka w jakiej wersji daje sie gatki bo troche trace rezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli ) dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic ) to ja też poproszę miseczkę mniam mniam ja kcem wiosnę prosze bardzo http://www.pesto.art.pl/kuchnia/drobne/twarozek.jpg O jak ja uwielbiam twarożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 gatki andre http://www.duoline.pl/images//bielizna-damska-m/obsessive-eve-M.jpg Froszka w jakiej wersji daje sie gatki bo troche trace rezon wszystkie chwyty dozwolone byle byly czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? to fajnie bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts