Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

jak ja kocham sie kłócić z mężem

:D :D :D

.............a potem sie godzić :oops:

ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać :cry:

do historii przeszła opowieść moich rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu :lol:

:D

:p :p :p

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

JAK JA KOCHAM SIE KŁÓCIĆ Z MĘŻEM

.............A POTEM SIE GODZIĆ :oops:

Ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać :cry:

do historii przeszła opowieść moich Rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu :lol:

piękne, oto przykład jak można rozładować napiętą sytuację :D

JAK JA KOCHAM SIE KŁÓCIĆ Z MĘŻEM

.............A POTEM SIE GODZIĆ :oops:

Ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać :cry:

do historii przeszła opowieść moich Rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu :lol:

:p :p :p

Niestety u mnie "w tej wersji opera nie przejdzie :-? "

twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli 8) ) :D

dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic :-? )

to ja też poproszę miseczkę :wink:

mniam mniam :D

ja kcem wiosnę :lol:

prosze bardzo :D

http://www.pesto.art.pl/kuchnia/drobne/twarozek.jpg

twarozek z zielona cebulka ( z wlasnej hodowli 8) ) :D

dzieciaki bardzo lubia ( jeszzce bardziej z dodatkiem rzodkiewki , ale teraz smakuje ona na nic :-? )

to ja też poproszę miseczkę :wink:

mniam mniam :D

ja kcem wiosnę :lol:

prosze bardzo :D

http://www.pesto.art.pl/kuchnia/drobne/twarozek.jpg

O jak ja uwielbiam twarożek 8)

Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......?

A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? :oops: :wink:

i dla was 8)

http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg

Dziękujemy :D

Wszystko zjemy :wink:

Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz?

to fajnie :evil:

bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie :evil: :evil: :evil: