premiumpremium 06.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? to fajnie bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie Od kiedy Cię nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? to fajnie bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie Od kiedy Cię nie będzie? od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? to fajnie bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie Od kiedy Cię nie będzie? od jutra Wyjeżdżać Ci się zachciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd ja nie mówiłam DUŻA .....ino WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd ja nie mówiłam DUŻA .....ino WIELKA Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Hihihihi To tyle prawie co ja Będziemy mogły sobie swobodnie bez kucania w oczy patrzeć Witajcie z wieczora Zostało jeszcze twarożku ? Głodna jestem , dopiero z pracy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 JAK JA KOCHAM SIE KŁÓCIĆ Z MĘŻEM .............A POTEM SIE GODZIĆ Ewa to pierwsze nie jest trudne, ale tego drugiego po ostatniej kłótni nie udaje mi sie osiągnać do historii przeszła opowieść moich Rodziców o ich pierwszej ( i chyba ostatniej kłótni)....otóż po jednym dniu -kiedy to moja mamcia nie oddzywała sie do męża ......tato z zapaloną świeczką zaczął chodzić po mieszkaniu -otwierać szafki ,zaglądać pod stół -po prostu szukał czegoś -więc mama zaciekawiona nie wytrzymała i zapytała "czego szukasz " ...na co tatko odpowiedzał "dobrego słowa " .....nie muszę dodawać ,że mama sie uśmiechnęła i .....po cichych dniach ani śladu Niestety u mnie "w tej wersji opera nie przejdzie " gaweł na pewno mas zna swoją żonę jakies sposoby... Chociaż wiem że czasem juz próbować się ni echce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Hihihihi To tyle prawie co ja Będziemy mogły sobie swobodnie bez kucania w oczy patrzeć Witajcie z wieczora Zostało jeszcze twarożku ? Głodna jestem , dopiero z pracy wróciłam Zostało. Froszka narobiła tyle, że dla armii starczy To ja muszę klękać przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Hihihihi To tyle prawie co ja Będziemy mogły sobie swobodnie bez kucania w oczy patrzeć Witajcie z wieczora Zostało jeszcze twarożku ? Głodna jestem , dopiero z pracy wróciłam Zostało. Froszka narobiła tyle, że dla armii starczy To ja muszę klękać przed Wami Albo my na stołeczku jakimś stać będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. No widzisz ... a mamusia musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Hihihihi To tyle prawie co ja Będziemy mogły sobie swobodnie bez kucania w oczy patrzeć Witajcie z wieczora Zostało jeszcze twarożku ? Głodna jestem , dopiero z pracy wróciłam Zostało. Froszka narobiła tyle, że dla armii starczy To ja muszę klękać przed Wami Albo my na stołeczku jakimś stać będziemy No albo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. Musiałabyś tak zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka, a na ten twarożek to mogę się wprosić......? A jak nie ja, to chociaż juzek, coooooooo.........??? i dla was http://img182.exs.cx/img182/659/twarozek9cm.jpg Dziękujemy Wszystko zjemy Chyba się będę kulać do Bytomia, wiesz? to fajnie bo mnie nie bedzie prawie 3tygodnie Od kiedy Cię nie będzie? od jutra Wyjeżdżać Ci się zachciało.... jade tradycyjnie w srode , ale nie wracam ,bo dzieciaki same dojada w sobote na ferie trwajace 2tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Moj Tatko zawsze powtarzał .....MAŁE DO PIESZCZOTY -DUŻE DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. a przepraszam ....Koleżanka ile mierzy cm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. Musiałabyś tak zyć i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. Musiałabyś tak zyć Sama mam 175 wzrostu i trudno mi sobie wyobrazić jak to jest być takim drobiazgem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. a przepraszam ....Koleżanka ile mierzy cm ??? ja????? 175 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Froszka ....jesteś WIELKA senkiu nie przesadzaj 160cm to az wstyd Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była taka mała.. Musiałabyś tak zyć Sama mam 175 wzrostu i trudno mi sobie wyobrazić jak to jest być takim drobiazgem... a nie na odwrót ...157 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts