zaba_gonia 06.02.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxtorko, widziałam Ciebie w gębach. masz bardzo subtelną i delikatną urodę ... Poszłabym do Ciebie robić zęby bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy To idę http://www.mediarun.pl/images/i_11942x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxtorko, widziałam Ciebie w gębach. masz bardzo subtelną i delikatną urodę ... Poszłabym do Ciebie robić zęby bez obaw Jak wyjdziesz dzisiaj to do piątku dojdziesz Ale chce Ci się na taką ciemnicę z domciu wychodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxi, a online zębów nie leczysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy To idę http://www.mediarun.pl/images/i_11942x.jpg Noooo brawo Jasiu , nie znałam Cię od tej strony Jeszcze , jeszcze , jeszcze ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy Maxi... nie krępuj się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxi, a online zębów nie leczysz?? Leczę .......dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki Dzieki za dobre rady i wsparcie moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Ja też i pluję i trzymam a jak trzeba będzie to zaśpiewam i zatańczę Nie cierpię się kłócić a najgorsze sa właśnie takie ciche dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 maxi, a online zębów nie leczysz?? leczę .......dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To ne jest RW to jest GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... no wlasnie... az strach isc jutro do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... no wlasnie... az strach isc jutro do pracy... Coś Ty Najważniejsze jest, abyś się nie nastawiał na kiepski tydzień. Albo pomyśl "od drugiej strony" - masz nowe fajne buty no i nie zgubiłeś kluczy od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts