Maxtorka 06.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ale spryciula , jak mnie dorwałaś ? Agent oo7 -to mój kumpel z podwórka Tylko prawdziwy 007 tak mógł babcię klozetową swym wdziękiem zauroczyć co by go do damskiej toalety wpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 My już z juzkiem uciekamy, za dużo dzieciak przed komputerem siedzi Miłego wieczorku i dobrej nocki! Musisz brzuszek kocykiem przykrywać co by się na te gaciorki w tak młodym wieku nie napatrzył Dobrej nocki o tak, jeszcze mu to patrzenie zostanie na stare lata , tak jak mnie Eeee to nie byłoby źle Miałam raczej na myśli że jak się teraz napatrzy to co będzie robił potem ? Maxi kochana, patrzenie na piękne kobiety nie podlega przedawnieniu i nie nudzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ale spryciula , jak mnie dorwałaś ? Agent oo7 -to mój kumpel z podwórka Tylko prawdziwy 007 tak mógł babcię klozetową swym wdziękiem zauroczyć co by go do damskiej toalety wpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [Maxi kochana, patrzenie na piękne kobiety nie podlega przedawnieniu i nie nudzi się Wiem , wiem , sama lubię na piękne kobiety popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [Maxi kochana, patrzenie na piękne kobiety nie podlega przedawnieniu i nie nudzi się Wiem , wiem , sama lubię na piękne kobiety popatrzeć Ty jesteś piękną kobietą Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [Maxi kochana, patrzenie na piękne kobiety nie podlega przedawnieniu i nie nudzi się Wiem , wiem , sama lubię na piękne kobiety popatrzeć to ja juz wiem czemu tak chetnie Maxi oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 qrcze, chyba połowę RW uśpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 TOLA nareszcie jesteś jak było w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Andre W górach padał snieg, wiało okrutnie, przez dwa dni nieczynna była kolej gondolowa na Jaworzynę, ale były seanse w jaskini solnej i profesjonalny masaż...i to było to ale pozsuwać się z góry na deskach też można było, nie komfortowo, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Andre W górach padał snieg, wiało okrutnie, przez dwa dni nieczynna była kolej gondolowa na Jaworzynę, ale były seanse w jaskini solnej i profesjonalny masaż...i to było to ale pozsuwać się z góry na deskach też można było, nie komfortowo, ale zawsze cześć siostra ....dzieki za kartkę super widoczki i Hotel bajerancki fiu fiu .....full-wypas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Andre W górach padał snieg, wiało okrutnie, przez dwa dni nieczynna była kolej gondolowa na Jaworzynę, ale były seanse w jaskini solnej i profesjonalny masaż...i to było to ale pozsuwać się z góry na deskach też można było, nie komfortowo, ale zawsze pogoda w tym roku nas nie rozpieszcza... pokażesz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 andre ...fajna ta kołysanka wciąż ją puszczam cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 pozsuwać się z góry na deskach też można było, nie komfortowo, ale zawsze zjeżdżałaś na deskach czy jak zawsze.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 andre ...fajna ta kołysanka wciąż ją puszczam cichutko Mnie też się podoba Wprowadza w taki miły nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 andre ...fajna ta kołysanka wciąż ją puszczam cichutko jak mi znowu coś do głowy przyjdzie to nagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts