Ew-ka 06.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 andre ...fajna ta kołysanka wciąż ją puszczam cichutko jak mi znowu coś do głowy przyjdzie to nagram czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny to po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny to po nartach niestety ...po komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 chciałam powiedzieć, że madrą głowę trudno tak trzymać prosto cały czas wygodne to? pewnie nie też przewiduję u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny to po nartach niestety ...po komputerze ale na zdjęcie trochę wyzej głowa jest chyba opuszczona więc szyja chyba się nie nadwyręża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 wydaje mi się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 chciałam powiedzieć, że madrą głowę trudno tak trzymać prosto cały czas wygodne to? pewnie nie też przewiduję u siebie mądrą ..powiadasz ja myślałam ,że to głupota tak męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 nie wiem, czy słusznie, bo nie liczyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny Mnie wczoraj coś też szyję wygło ale poszłam na jogę i się naprawiło Ale za to od czasu do czasu mnie lewe ramię boli , nie cały czas ale przy pewnych ruchach Nie wiem czy będę mogła na basen chodzić Jutro spróbuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 pozsuwać się z góry na deskach też można było, nie komfortowo, ale zawsze zjeżdżałaś na deskach czy jak zawsze.... ? jak zawsze....na desce a za kartkę nie dziękuj, drobiazg, Siostra i w tym kołnierzu otopedycznym do łóżka chadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny Mnie wczoraj coś też szyję wygło ale poszłam na jogę i się naprawiło Ale za to od czasu do czasu mnie lewe ramię boli , nie cały czas ale przy pewnych ruchach Nie wiem czy będę mogła na basen chodzić Jutro spróbuję . a mojego kolegę dentystę zaczął okrutnie łokieć boleć -zwyrodnienie jest podlamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Gaciorki Ewcia Małe co nieco na wieczór http://www.wesele.megasam.net/images/M205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 i w tym kołnierzu otopedycznym do łóżka chadzasz? żeby Heniusia przestraszyć ???? w życiu zaraz jedwabie zakladam i do sypialni lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ew-ka, ale masz celne oko, gratulki. Gdzie ja tu teraz jakieś majtochy odpowiednie wyszperam Może te będą odpowiednie, na taras w nich śmiało można i róże popielić http://ewex-bielizna.com.pl/admin/wyswig/pliki/esklep1/pliki/julia_gorset2.JPG_norm.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Gaciorki Ewcia Małe co nieco na wieczór http://www.wesele.megasam.net/images/M205.jpg ooooo kurka !!!! faktycznie ...gola strzeliłam dzieki ...zaraz lecę ....po nową kiecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kochani , zdejmijcie te różowe okulary po co ??? Eeeee co to ja chciałam powiedzieć ...zapomniałam Starość nie radość moja starość objawiła się dzisiaj .....założyłam kołnierz ortopedyczny Mnie wczoraj coś też szyję wygło ale poszłam na jogę i się naprawiło Ale za to od czasu do czasu mnie lewe ramię boli , nie cały czas ale przy pewnych ruchach Nie wiem czy będę mogła na basen chodzić Jutro spróbuję . a mojego kolegę dentystę zaczął okrutnie łokieć boleć -zwyrodnienie jest podlamany Ja też to miewam od czasu do czasu . To się łokieć tenisisty nazywa . U mnie wystarczy że nie przeciążam ręki ( nie dźwigam ciężarów , nie usuwam zębów ) i bez specjalnego leczenia przechodzi . Da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ew-ka, ale masz celne oko, gratulki. Gdzie ja tu teraz jakieś majtochy odpowiednie wyszperam Może te będą odpowiednie, na taras w nich śmiało można i róże popielić http://ewex-bielizna.com.pl/admin/wyswig/pliki/esklep1/pliki/julia_gorset2.JPG_norm.JPG ja cie kręcę ale róże dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 gratki Ew-ka http://images13.fotosik.pl/35/0521d43386cc91a5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts